leonidas_fs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Εχω ενα Macbook Pro (late 2011) και ενα iPhone 5. Ενω μ'αρεσει πάρα πολύ το iPad, πάντα μα πάντα όποτε πάω να αγοράσω ενα, κάτι με τραβάει πίσω. Το θεωρω οτι είναι ενα μεγάλο iPhone, χωρίς την δυνατότητα τηλεφώνου. Εσείς που έχετε iPad, που και πως τα χρησιμοποιείται;;
itsgosu Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 άστα να πάνε φίλε και εγώ δεν ξέρω αν θέλω να προβώ στην αγωρά...έχω iMac 27 και retina 13'αρι και δεν ξέρω ένα mini αν θα καλυψει πουθενα τις αναγκες μου (περισσότερες ακαδημαικές και social app)
Papakaliati Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο να βλεπεις ταινιες στο κρεβατι σου φορωντας ακουστικα ωστε να μην ενοχλεις το εταιρο ημιση. Και λιγο σερφινγ στο κρεβατι παντα μονο. Και στα ταξιδια. Και παιρνεις το κανονικα παντα οχι το μινι. Γενικα τα σπαει για κρεβατι και για αμα ταξιδευεις.
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θα χρειαστείς τα διπλάσια τουλάχιστον iPhone για να το κανείς.... 1
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κρεβάτι το βραδυ πάντα κ σε μεγάλα κέφια τουαλέτα αν κ τώρα παίρνω το smartphone .. Αν είχα το mini θα έπαιρνα το mini όμως Και σε ταξίδια διακοπές αξίζει απίστευτα. Ωστόσο όταν ειμαι σπίτι θα προτιμησω το MacBook Pro . Εχει τύχει αρκετές φορες να εχω χρησιμοποιήσει το ipad σε συνδυασμό με το laptop για καποια δουλεια.. Πχ διαβάζω στην οθόνη του ipad ένα κείμενο και ταυτόχρονα γράφω στο word του laptop..
iLuxus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ταινιούλες στο κρεβατάκι και εγώ, στις διακοπουλες, για κάνα μακρινό ταξιδάκι (πλοίο, τρένο, αεροπλάνο), κάνα παιχνιδάκι, και που και που κάνα κείμενο για την δουλειά. Το iWork προσωπικά με βολεύει μια χαρά. Και για να δείχνεις τις διακοπές σου και τα βαφτίσια της μπέμπας στους συγγενείς και τους γνωστούς σου! :Ρ Αναντικατάστατο όταν έχεις μακρινό ταξίδι με αυτοκίνητο, και πιτσιρίκα στο πίσω κάθισμα. Σωτηρία σου λέω...να αγιάσουν τα χεράκια του Στιβ!! υ.γ. iPad mini Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από iLuxus
forgotten Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 θα λεγα οτι κανω λιγοτερα απο οτι κανω σε ενα android ταμπλετ ,αλλα μια και η ερωτηση αφορα το ipad και τυγχαινει να εχω και αυτο ipad mini να πω οττι το χρησιμοποιω αμα δεν νυσταζω για να παιξω κανα παιχνιδι μεχρρι να με παρει ο υπνος η κανενα pdf
actorius Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αν με το laptop εκτός απο τις σοβαρές δουλειές, κάνεις κ τα υπόλοιπα τα πιο χαλαρά άνετα, μάλλον δεν το χρειάζεσαι. Εγώ που έχω desktop, σχεδόν το έχω καταργήσει πάντως για τα καθημερινά λόγω του ipad. Μόνο για εξειδικευμένα πράγματα πια κάθομαι στο pc. Με το plex κάνω streaming απο το nas ο,τι σειρά κ ταινία έχω κ τα βλέπω αραχτός στο κρεβάτι. Πολύ βολική κατάσταση σε περιπτώσεις που κάποιος άλλος στο σπίτι θέλει να δει ταινία, αγώνα κλπ στην τηλεόραση κ εσύ δεν ενδιαφέρεσαι. Social media, web browsing & emails. Για μένα είναι λες κ φτιάχτηκε η συσκευή για αυτή τη χρήση. Twitter, facebook, linkedin, με ο,τι κ να ασχολείσαι υπάρχει app που δε στερείται τίποτα απο τις web versions. Emails γράφεις πολύ άνετα, ειδικά πια με το air που το μέγεθος του βολεύει πολύ καλύτερα απο τα προηγούμενα. Επίσης αν μάθεις κ συνηθίσεις το iwork δε θα χρειάζεσαι office, τουλάχιστον για απλές περιπτώσεις. (Αν κ ο TS έχει macbook οπότε μάλλον το δουλεύει ήδη) Περιοδικά κ βιβλία, γενικά pdf. Σε κάποια περιοδικά απο εξωτερικό που έψαχνα κ πλήρωνα πανάκριβα στα περίπτερα, συνδρομή στο newsstand κ τα έχω όλα στο χέρι μου. Το ίδιο κ με λογοτεχνία. Επίσης όταν μελετάω για oracle διαβάζω το textbook στο ipad κ ταυτόχρονα δουλεύω στη βάση στο desktop. Αν σου αρέσουν τα casual games, έχει άπειρα. Ο,τι πρέπει για όταν θες να ασχοληθείς με μια χαζομάρα για λίγη ώρα όσο περιμένεις κάτι ή αράζεις. Με ένα εξωτερικό καλύτερο ηχειάκι (αλλά οχι απαραίτητα) με περασμένη μουσική ή με spotify κλπ έχεις μια χαρά ηχοσύστημα στο κρεβάτι, όταν μαγειρεύεις, στο μπαλκόνι. Ο καλύτερος τρόπος όπως είπαν κ παραπάνω για να δείξεις φωτογραφίες. Ειδικά σε μεγαλύτερους σε ηλικία! Παθαίνουν πλάκα με το να προχωράνε φωτογραφίες στην οθόνη κάνοντας την κίνηση σα να αλλάζουν σελίδα. Σε διακοπές κ ταξίδια, οχι μόνο έχεις κάτι να ασχολείσαι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά είναι εργαλείο κ για το ίδιο το ταξίδι. Χάρτες, ταξιδιωτικά apps με πληροφορίες για την πόλη που πηγαίνεις, οργάνωση εισιτηρίων κλπ Αυτά όλα εγώ τα κάνω με το ipad. Προσωπική γνώμη, αφου έχεις iphone μην πάρεις το mini. Πήγαινε στη μεγαλύτερη οθόνη γιατί είναι κάτι που σπάνια θα βγάλεις εκτός σπιτιού. Και πάντα απο 32gb κ πάνω! 1
leonidas_fs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παρατήρησα οτι πολλοί χρησμοποιείται το iWork! Εγω εχω το Microsoft Office for Mac. Είναι καλό το iWork? Βολεύει; Τιμή;
atheatos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παρατήρησα οτι πολλοί χρησμοποιείται το iWork! Εγω εχω το Microsoft Office for Mac. Είναι καλό το iWork? Βολεύει; Τιμή; Νομιζω τώρα πια το δινει δωρεάν και στο mac μπορεις να το βάλεις και εκει δωρεάν αρκει να βρεις τις παλιες version έστω και trial... http://www.insomnia.gr/topic/511129-είναι-τα-imove-iphoto-free-ή-επί-πληρωμή/
Sellers Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Good reader, τα πάντα μέσα και bye bye χαρτούρα. Πιο πολύ για διάβασμα το έχω, κανα παιχνιδάκι οταν δεν περνα η ώρα, και κανα facebook κ.λ.π
viper2005 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, Εχω ενα Macbook Pro (late 2011) και ενα iPhone 5. Ενω μ'αρεσει πάρα πολύ το iPad, πάντα μα πάντα όποτε πάω να αγοράσω ενα, κάτι με τραβάει πίσω. Το θεωρω οτι είναι ενα μεγάλο iPhone, χωρίς την δυνατότητα τηλεφώνου. Εσείς που έχετε iPad, που και πως τα χρησιμοποιείται;; Βασικά, χρειαζεται να αγοράσεις ipad ή απλώς θελεις να αγοράσεις ipad? Πχ για μένα ήταν vital να έχω ενα reader που να μπορω να κάνω σημειώσεις στα pdf (το kindledx δεν το εκανε) και να τρώω λιγότερο ρεύμα. Κάποιους μήνες αφού το πήρα, ανακάλυψα το goodreader. Εκείνο το μήνα έφτιαξα server (δεν το χρειαζομουνα) για την λειτουργία του sync που εχει ο goodreader. Τουτεστιν, διαβάζω, μαρκαρω, συνκαρο ota και αυτό ειναι το βασικό για εμένα. Τώρα πια το IPAD κανει τα εξής: goodreader, launchpad, sketches, linkedin, eBay, web research, email, manga, musica non stop, movies via ftp&avplayer και αλλα πολλά. Εννοείτε οτι εάν είχα την επιλογή, οταν αγοραζα, ανάμεσα στο ipad και στο yoga, θα διάλεγα το δεύτερο και ας κοστίζει περισσοτερο. Υγ: το draft του dissertation το έκανα στο, τσάμπα, plaintext
labrosviz Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ παιδιά το χρησιμοποιώ πλέον σχεδόν για τα πάντα....παιχνίδια ,Facebook Twitter , και φυσικά safari για σερφάρισμα...για βιβλία το iBook... επίσης έχει πολλά ελληνικά περιοδικά στο κιόσκι σχεδόν όλα δωρεάν....χρησιμοποιώ επίσης πολυ τα pages,number και keynote...με έχουν βολέψει παρα πολυ στην δουλειά μου....αυτο που βολεύει στο ipad ειναι οτι μπορείς να το έχεις στο κρεβάτι η στον καναπέ...ειναι σαν βιβλίο....τέλος για ταξίδια καλά δεν το συζητάμε ειναι οτι καλύτερο..,.
Papakaliati Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Netflix , hulu + και τρελαινομαι. Παρεπιπτοντως ειναι συγκλονιστικο ποσο καλυτερο ειναι το ιντερφασε αυτων των αππ σε σχεση με το ανδροιντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα