chrtsio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! ασχολούμαι με μία βάση δεδομένων η οποία έχει 4779 πίνακες. Με τη ερώτημα μπορώ να εμφανίσω τους πίνακες που έχουν την ίδια κατάληξη? οι πίνακες είναι της μορφής IMD1_a IMD1_b IMD1_c IMD2_a IMD2_b IMD2_c IMD3_a IMD3_b IMD3_c Εγώ θέλω όλους του πίνακες που έχουν τη μορφή ΙΜD()_a Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
arc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τι βάσεις δεδομένων έχεις; Σε τι πλατφόρμα; oracle; mssql; access; Επισης υπάρχουν πίνακες της μορφής IMD11_A, IMD111_a, κλπ;
παπι Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 αν δεν κανω λαθος, υπαρχει ο πινακας master που εχει ολους τους πινακες.
Papakaliati Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) SELECT * FROM my_table WHERE tags LIKE '%ΙΜD()_a %' Αμα θελεις κατι πιο συγκεκριμενο θα πας σε REGEXP ΥΓ. Γραψε λαθος νομιζα εννοουσε columns οχι tables. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Papakaliati
Aztec Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 SELECT * FROM my_table WHERE tags LIKE '%ΙΜD()_a %' Αμα θελεις κατι πιο συγκεκριμενο θα πας σε REGEXP Για ποιο rdbms είναι αυτο ;
cyclo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 σε mysql υπάρχει το information_schema.tables 1
chrtsio Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κάνω κάποια εργασία πάνω στο eclass της σχολής. Για κάθε μάθημα δημιουργείτε μία τράπεζα οι πίνακες είναι της μορφής ΙΜD1_trapeza, IMD2_trapeza ... ktlp υπάρχει κάποιο ερώτημα που θα μου εμφανίσει αυτούς του πίνακες? ευχαριστώ
cyclo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ορίστε SELECT Table_name FROM information_schema.tables WHERE table_name like 'IMD%_trapeza'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα