Προς το περιεχόμενο

tablet σε θέση κινητού

marw7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης και αυτό. Θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές σε συσκευές σαν αυτή που ψάχνει η νηματοθέτης από δω και πέρα.

Πάντως εγώ δυσκολα θα αγόραζα στα τυφλά από Κίνα κυρίως μια συσκευη με την οποια στην ουσια θα ζουσα. Δε λεω φανταζουν καλες ευκαιριες και μπορει να ειναι αλλα δεν παυει να ειναι μια αγορα στα τυφλα για μια συσκευη που επαναλαμβανω θα ζησεις μαζι της.

Θέλω να φαντάζομαι πως οι αναγνώστες μας το ψάχνουν λίγο παραπάνω κάθε φορά που προτείνουμε κάτι και καλά κάνεις που το αναφέρεις, ιδίως όταν υπάρχει και οικονομικός περιορισμός. Εμείς απλά βοηθάμε λίγο, αλίμονο για όποιον τα περιμένει όλα στο πιάτο. Τέλος πάντων υπάρχει νήμα για το συγκεκριμένο στο myphone.gr

Το παρακατω είναι αστειο μην το παρεις πολυ προσωπικα αλλα μου κανεις ολόκληρο θέμα για τον όρο Phablet ότι είναι αδόκιμος και στη συνέχεια μιλας για ταμπλετοφωνα;  :P

Εδώ ο όρος smartphone είναι πλέον ξεπερασμένος  :-)

Επεξ/σία από Skylined
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα διαβάσει πριν μου προτείνετε κριτική του thl 200 στο myphone.gr και το είχα απορρίψει λόγω μπαταρίας. Είχα πάρει κινητό από Κίνα και μάλιστα αγνώστης προελεύσεως! Δεν είχα μείνει ευχαριστημένη ούτε από την οθόνη και ιδιαίτερα από τη μπαταρία για αυτό και με βλέπετε να επιμένω με τις εταιρείες! Προσωπικά πιστεύω ότι το τηλέφωνο από Κίνα είναι αν σου κάτσει και σου βγει καλό γιατί αν δε σου βγει η καλύτερη λύση είναι να το πουλήσεις στο ebay μήπως πάρεις και τα χρήματά σου πίσω. Δεν ήξερα ότι είναι το Honor και να πω την αλήθεια δε το είχα φανταστεί γιατί θεώρησα ότι είναι μία τελείως διαφορετική σειρά τηλεφώνων. 

1. Το λενόβο δεν μου άρεσε καθόλου το ντιζάιν του και αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης.
  2. Το τηλ το έχω απορρίψει λόγω μπαταρίας.
  3. Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δω σε review πόσο θα κρατάει η μπαταρία του huawei x1
  4. Το αλκατέλ το περιμένω να το δω από κοντά καθώς η μπαταρία του λένε είναι πιο καλή από το νοτε3.
  5. Με τα σόνι έχω κακή εμπειρία μπαταρίας είναι ικανά να σε αφήσουν στη μέση του πουθενά. Ότι έχει πέσει στα χέρια μου με απογοήτευσε.
  6. Το Asus  μου άρεσε και μάλιστα έψαχνα το φοουνπαντ νοτε 6 ή 7 αλλά δεν το έχω πετύχει σε κανένα κατάστημα να δω πως συμπεριφέρεται.

Υ.Γ.:Δε ξέρετε πόσο χαίρομαι που μιλάμε αρμονικά!!! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επειδη δεν προκειται να αποφυγεις 2 συσκευες-φορτισεις μαζι με δυσχρηστια κλπ κλπ

παρε ενα ταμπλετ για να διαβαζεις κ ενα φτηνο απλο κινητο για τηλεφωνα

ειναι η καλυτερη λυση αν το σκεφτεις χωρις κολληματα

επισης δες μηπως ενα καλο ebook reader σε βολευε περισσοτερο

Επεξ/σία από Redshift

αν δεν σε χαλαει αισθητικα κ σε βολευει να μιλας με ενα 7αρι μαραφετι στο αφτι πασο

απο κει κ περα οτιδηποτε αλλο προυποθετει 2 συσκευες κ θα ειναι κ συμβιβασμος σε διαφορους τομεις

η παιρνεις κατι σε στυλ note

η ριχνεις ενα ταμπλετακι στην τσαντα σου κ ενα απλο (βολικοτερο κατ εμε για χρηση τηλεφωνου απο οποιοδηποτε smartphone) τηλεφωνακι

• 2 μήνες μετά...

Μαρω,το ενδεχομενο να επαιρνες καποιο samsung galaxy note σ ενδιαφερει?γιατι κ εγω ηθελα κατι μεταξυ ταμπλετας κ τηλεφωνου με καλα χαρακτηριστικα και το νοτε μ εχει βολεψει απιστευτα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Το δεν είμαι αντρας και να μην ξερω που να το χωσω" και το "ειδα και το νοτε3 αλλα το εχουν ολοι" πραγματικα με εκαναν να γελασω με την ψυχη μου....σιγουρα εισαι γυναικα?

Από μενα απαντηση δεν θα παρεις, εξαλου ηταν πολλοι οι καλοθελητες εδώ μεσα και μαλιστα σε μερικους τους την "ειπες" κιολας....τελος αν δεν σου κανει το εν λογω site στο καλο να γραψεις αλλου τον πονο σου....

Αλλα φταινε αυτοι που ασχοληθηκαν μαζι σου.....

Επεξ/σία από kostasfalcon

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το είδα από κοντά το note 3 δε μου άρεσε και το πενάκι δε λειτουργούσε για να το δω. Προσανατολίζομαι αλλού , και για να πω την αλήθεια ακόμα το ψάχνω, συγκεκριμένα σκέφτομαι να κατευθυνθώ σε κάποιο dual sim phabletακι. ωστόσο έχω μείνει χωρίς τηλέφωνο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...