marw7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παλι στο ίδιο καταλήγουμε! Είτε κουβαλάω κινητό και tablet ή μόνο taβλεt για μένα είναι ένα και το αυτό! Δεν είμαι άντρας να μη ξέρω που να το χώσω! Κυκλοφορώ με τσαντάρες! Μα για phablet πάω τo μπάτζετ μου δε με παίρνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παλι στο ίδιο καταλήγουμε! Είτε κουβαλάω κινητό και tablet ή μόνο taβλεt για μένα είναι ένα και το αυτό! Δεν είμαι άντρας να μη ξέρω που να το χώσω! Κυκλοφορώ με τσαντάρες! Μα για phablet πάω τo μπάτζετ μου δε με παίρνει! οκ τοτε αλλο Phablet αλλο tablet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marw7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ναι αλλά τα tablet είναι οικονομικότερα και μιλάμε για λίγες ίντσες διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) οκ τοτε αλλο Phablet αλλο tabletΟ όρος "φάμπλετ" είναι αδόκιμος και σύντομα προς εξαφάνιση. Π.χ. το mediapad X1 έχει μέγεθος και βάρος "φάμπλετ" αν και με οθόνη 7 ιντσών γιατί η Huawei εξαφάνισε τα περιθώρια. Άρα τί είναι, ταμπλετ ή πάφλετ; Ότι θέλει ο καθένας είναι. Aυτο λέει και ο CMO ότι έρευνες έδειξαν ότι στην Κίνα το βλέπουν ως smartphone ενώ σε άλλες αγορές ως tablet και γι' αυτό αποφάσισαν να τιμολογήσουν και διαφορετικά. http://www.engadget.com/2014/02/25/huawei-shao-yang-interview-mwc-2014/ Σοβαρα τωρα θα αναφερεις για αναγκες και γουστα ?Οι εταιρίες ερευνών εχουν προβλέψει ότι η αγορά των συσκευών τύπου φαμπλετ/μικρών ταμπλετ θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο και θα ανακόψει ακόμα και τις πωλήσεις των tablet. Κάποιες ανάγκες και γούστα καλύπτουν όλοι αυτοί, φαντάζομαι. Δηλαδη αμα δεις εσυ εναν στον δρομο να μιλαει κρατοντας ενα ταμπλετ στο αυτι του με τους φιλους σου θα σχολιασεις οτι εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα και οχι ποσο douchebag hipster ειναι ?Εκείνοι που ασχολούνται με το τί κάνουν οι περαστικοί στο σημείο που να τους αποκαλούν "douchebag hipster" τί είναι άραγε; Ευχαριστώ γι αυτό το κομμάτι. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Skylined 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Phablet ειναι μια συσκευη που ειναι και ταμπλετ και κινητο δεν εχει να κανει με το μεγεθος ή το βαρος ,πχ υπαρχουν phablet 8ιντσα (το Cube U55GT ειναι εξαιρετικο) οποτε δεν τιθεται θεμα μεγεθους αλλα χρησεις που μπορει να κανει. Επισης δεν ειναι αναγκη να την βαζεις ολη την "λαγανα" στο αυτι ,υπαρχουν και handsfree. Χτες μιλαγα με ενα παιδι που εχει phablet (Ainol Eos)και μου ελεγε οτι παροτι το ειχε παρει κυριως ως ταμπλετ τελικα τον εχει βολεψει αφανταστα και σαν κινητο ,βεβαια ο τυπος για κινητο εχει ενα αρχαιο νοκια οποτε το αλλο του φαινετε σαν διαστημοπλοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο όρος "φάμπλετ" είναι αδόκιμος και σύντομα προς εξαφάνιση. Π.χ. το mediapad X1 έχει μέγεθος και βάρος "φάμπλετ" αν και με οθόνη 7 ιντσών γιατί η Huawei εξαφάνισε τα περιθώρια. Άρα τί είναι, ταμπλετ ή πάφλετ; Ότι θέλει ο καθένας είναι. Aυτο λέει και ο CMO ότι έρευνες έδειξαν ότι στην Κίνα το βλέπουν ως smartphone ενώ σε άλλες αγορές ως tablet και γι' αυτό αποφάσισαν να τιμολογήσουν και διαφορετικά. http://www.engadget.com/2014/02/25/huawei-shao-yang-interview-mwc-2014/ Αδιαφορώ για το τι ειναι τι, η κοπέλα ρωτησε κάτι και λέω τη γνωμη μου και ισως καποια λυση που μπορει να μην ειχε σκεφτει. Εδω δεν ειναι σιγουρο ότι ενα tablet με 3G θα κανει κλησεις και πρεπει να το κοιταξει πριν το παρει. Δε με νοιαζει τι θα παρει αλλα αν παρει κατι να ειναι κατι σωστο. Τουλαχιστον κατι με μικρα περιθωρια δηλαδη ενα Phablet!!! Κατι που ειναι σχειδασμενο ωστε να βολευει σε μεγεθος. Εγω θεωρω ότι καποια στιγμη θα ευχηθει να ειχε κατι μικροτερο που να μπορει να το ριξει απλα στην κωλοτσεπη και θεωρω οτι σιγουρα καποια στιγμη θα εχει ενα Back up για αυτο το σκοπο το οποιο θα ειναι πολυ κουραστικο. Οσο ευκολο και να φαινεται η αλλαγη sim ειναι παντα εκνευριστικη Αλλα αυτο θελει αυτο θα παρει να το δει και πως θα λειτουργει στην πραξη. Αυτα που γραφεις δε νομιζω οτι τη βοηθουν καθολου. PEACE Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marw7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Εἰρἠνη ὑμῖν! Για να καταλάβετε τι κινητό έχω και τι ζητάω έχω sony xperia mini x10 δε λέω μαρέσει αλλά του έχω αλλάξει μπαταρία και ξεψυχάει ξανά από λεπτό σε λεπτό. Το διάβασμα δεν παίζει με αυτό το κινητό! Ο όρος "φάμπλετ" είναι αδόκιμος και σύντομα προς εξαφάνιση. Π.χ. το mediapad X1 έχει μέγεθος και βάρος "φάμπλετ" αν και με οθόνη 7 ιντσών γιατί η Huawei εξαφάνισε τα περιθώρια. Άρα τί είναι, ταμπλετ ή πάφλετ; Ότι θέλει ο καθένας είναι. Aυτο λέει και ο CMO ότι έρευνες έδειξαν ότι στην Κίνα το βλέπουν ως smartphone ενώ σε άλλες αγορές ως tablet και γι' αυτό αποφάσισαν να τιμολογήσουν και διαφορετικά.http://www.engadget.com/2014/02/25/huawei-shao-yang-interview-mwc-2014/ Οι εταιρίες ερευνών εχουν προβλέψει ότι η αγορά των συσκευών τύπου φαμπλετ/μικρών ταμπλετ θα εκτοξευτεί ακόμα περισσότερο και θα ανακόψει ακόμα και τις πωλήσεις των tablet. Κάποιες ανάγκες και γούστα καλύπτουν όλοι αυτοί, φαντάζομαι. Εκείνοι που ασχολούνται με το τί κάνουν οι περαστικοί στο σημείο που να τους αποκαλούν "douchebag hipster" τί είναι άραγε; Ευχαριστώ γι αυτό το κομμάτι. Ν'αγιάσει ο στομας σ! Παιδιά απλά ψάχνομαι ακόμα να σιγουρευτώ στο τι θα πάρω ( αντιμετωπίζω πρόβλημα στο να διαλέξω) ...δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά μεταξύ του mediatek και του snapdragon. Γιατί όλοι αποφεύγουν το mediatek? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) .δε μπορώ να καταλάβω ποια η διαφορά μεταξύ του mediatek και του snapdragon. Γιατί όλοι αποφεύγουν το mediatek? Ειναι αλλοι κατασκευαστες. Οι mediatek θεωρούνται υποδεέστεροι και χρησιμοποιούνται κυρίως από κινέζικες συσκευές. Φυσικά ρόλο παίζει και πιο μοντελο συγκρίνεις Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Βοηθάει να ξέρεις τί ακριβώς χρειάζεσαι από το ταμπλετόφωνό σου: θα το χρησιμοποιείς συχνά/πυκνά και θέλεις να πάει σφαίρα και να είναι όσο πιο λεπτό και ελαφρύ γίνεται σχετικά με το μέγεθος της οθόνης του φυσικά ή περιστασιακά; Ανάλογα με την απάντηση θα κινηθείς και στο budget. Στη δεύτερη περίπτωση το Samsung Galaxy Tab 3 7.0 είναι ότι πρέπει. Γρήγορος Mediatek επεξεργαστής αυτή τη στιγμή είναι ο MT6592 κατά προτίμηση χρονισμένος στα 2GHz αλλά και στα 1.7 είναι ΟΚ και βρίσκεται σε αρκετά μοντέλα (ρίξε μια ματιά εδώ) από τις 6 ως τις 6.5 ίντσες με τιμές από 230 μέχρι 350 δολάρια, μη δώσεις παραπάνω. Ο MT6589 είναι περσινό μοντέλο και οι συσκευές που τον ενσωματώνουν κοστίζουν όσο και αυτές που ενσωματώνουν τον καινούριο MT6592. Γι αυτό ενώ το Alcatel OneTouch Hero είναι πολύ καλή συσκευή η τιμή των 400 δολαρίων κρίνεται μάλλον υψηλή. Το MediaPad X1 ή Honor X1 στην Κίνα αν περιμένεις λίγο θα μπορείς να το φέρεις στα 300-350 δολάρια για τη 3G έκδοση. Eπίσης καλό φαίνεται και το Huawei MediaPad M1 που έρχεται σύντομα στα 300 ευρώ στην Ευρώπη ή ακόμα πιο φθηνά αν πάρεις από Κίνα. Για αυτά τα 2 τελευταία ακόμα δεν έχουμε δει μετρήσεις ταχύτητας βέβαια και λεπτομερή review αλλά κατασκευαστικά τουλάχιστο φαίνονται άρτια. Τέλος έχεις δει το Galaxy Mega 6.3; Ή αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα τότε Sony Xperia Z Ultra 3G(ή LTE) και HTC One Max. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από Skylined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marw7 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Το θέλω για καθημερινή χρήση, το μέγεθος και το βάρος με καθιστούν αδιάφορη παντελώς. Είμαι σίγουρη ότι θα του αλλάζω τα πετρέλαια γιατί μιλάω πολύ και διαβάζω πάρα πολύ.Ουσιαστικά η χρήση που θα κάνω είναι τηλέφωνο διάβασμα και ίντερνετ. Οπότε όπως κατάλαβες με ενδιαφέρει η οθόνη, να είναι μεγάλη αντίστοιχα καλή ανάλυση ( το πιξέλιασμα δε το μπορώ) και βέβαια μία μπαταρία καλή. To Sammy 6,3 το έχω δει μόνο στο skroutz από κοντά δεν το έχω πετύχει σε κάποιο κατάστημα. Είναι θέμα μπάτζετ. 2 τινά θα συμβούν 1)θα κάνω οικονομία να πάρω το hero σε 2 μήνες που θα έχει πέσει η τιμή του ή το mediapad 2) αν τινάξει τα πέταλα το κινητό με βλέπω άρον άρον για το τάμπλετ το samsung. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2014 από marw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι το X1 είναι η καλύτερη λύση. Το 3G μοντέλο θα πωλείται στα 210 ευρώ στην Κίνα, άγνωστη τιμή/διαθεσιμοτητα για Ευρώπη, ενώ το LTE στα 240 με τιμή στην Ευρώπη τα 400. Υπολόγισε ότι θα πληρώσεις και κάτι έξτρα για να το φέρεις από την Κίνα. Θα περιμένεις λίγο να γίνει διαθέσιμο πρώτα και να πέσει η τιμή, μετά ψάχνεις στο aliexpress ή και ebay και σε καταστήματα όπως το minideal και dx.com. Στην Κίνα ονομάζεται Honor X1. Το Hero αν το βρεις το πολύ μέχρι τα 250 ευρώ ΟΚ, αλλά και πάλι στην ίδια τιμή παίρνεις το X1 ή 6άρια με τον πιο καινούριο MT6592. Αυτό π.χ. φαίνεται καλό, ~217 ευρώ, δωρεάν μεταφορικά αν και το X1 έχει μπαταρία διπλάσιας χωρητικότητας (αναμένουμε reviews). Πριν πάρεις οτιδήποτε από Κίνα ρώτα για περισσότερες οδηγίες. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από Skylined 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ δυσκολα θα αγόραζα στα τυφλά από Κίνα κυρίως μια συσκευη με την οποια στην ουσια θα ζουσα. Δε λεω φανταζουν καλες ευκαιριες και μπορει να ειναι αλλα δεν παυει να ειναι μια αγορα στα τυφλα για μια συσκευη που επαναλαμβανω θα ζησεις μαζι της. Από ένα thl παντως που ειχε πεσει στα χερια μου η εμπειρια android ηταν κακη. Αυτο μπορει να ειναι και καλο τι να πω. Βασικο ειναι και η αυτονομια και η διατηρηση της στο χρονο και καλο σε αυτα τα πραγματα ειναι να μην πηγαινεις στα τυφλα. Τσεκαρε στο Myphone.gr χρηστες που μπορει να τα εχουν. Θα κοιταγα περισσοτερο για huawei ή lenovo π.χ. http://www.minideal.net/lenovo-k910-vibe-z-smartphone-snapdragon-800-quad-core-2-2ghz-with-5-5-inch-fhd-screen-2gb-16gb.html ή το Χ1 που ειπε ο φιλος πιο πανω με πολυ μεγαλυτερη οθονη ή ακόμα καλύτερα το xperia ultra z πιστευω θα ενθουσιαστεις με αυτο. Galaxy mega δε θα πρότεινα όχι για καποιον ιδιαιτερο λογο ομως. Κυριως επειδη μου κανει για συσκευη της samsung από το σωρό. Μη προσεγμένη δηλαδη Βοηθάει να ξέρεις τί ακριβώς χρειάζεσαι από το ταμπλετόφωνό σου: Το παρακατω είναι αστειο μην το παρεις πολυ προσωπικα αλλα μου κανεις ολόκληρο θέμα για τον όρο Phablet ότι είναι αδόκιμος και στη συνέχεια μιλας για ταμπλετοφωνα; Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 με ενα ακουστικο bluetooth λυνεται το προβλημα μεγεθους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) με ενα ακουστικο bluetooth λυνεται το προβλημα μεγεθους εν μέρη εχεις δικιο αλλά στην ουσία είναι μια 2η συσκευη που θελει και αυτη φορτιση. Το κυριο πρόβλημα είναι οταν το μονο που θελεις ειναι να βαλεςι το κινητο στην κωλοτσεπη και να φυγεις. Το μεγεθος ειναι μεγεθος και αναμφιβολα θα αποτελεσει εμποδιο σε συγκεκριμενες καταστασεις αλλα η απόφαση εχει ήδη παρθει για το τι θέλει οπότε δεν επιμενω δεν ειναι δικη μου αγορα και όπως βλεπεις δίνω ηδη προτασεις πανω σε αυτην τη γραμμη Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από disqualified Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) κοπελα ειναι λογικα θα κουβαλα καποια τσαντα,για την φορτιση δικιο εχεις αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα στην θεση της θα επαιρνα καποιο note υπαρχει κ η λυση στυλ asus padfone το οποιο εχω κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα μονο απο καποια προσφορα γιατι σε νορμαλ τιμες δεν αξιζει μπορει επισης να ψαχτει σε μικρα ταμπλετ εξαιντσα πχ http://www.theverge.com/2014/1/15/5310832/hp-smartphones-come-back-big-with-6-and-7-inch-voice-tablets Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2014 από Redshift Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα