marw7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα κι από μένα! σκέφτομαι να πάρω τάμπλετ το οποίο πρόκειται να αντικαταστήσει το τηλέφωνο. Αξίζει το κόπο;το μέγεθος δεν με πειράζει απλά σκέφτομαι τη διάρκεια της μπαταρίας. Συγκεκριμένα σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το μοντέλο: https://www.skroutz.gr/s/3516566/Samsung-Galaxy-Tab-3-7-0-8GB.html
Papakaliati Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παρε και νταλικα να αντικαταστησεις το ΙΧ σου . Σορρυ αλλα πιο σοβαρη απαντηση στο θεμα δεν μπορει να δοθει. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από Papakaliati
micahel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 αλλα αν εννοεις αυτο https://www.skroutz.gr/s/3516566/Samsung-Galaxy-Tab-3-7-0-8GB.html 1, δεν παιζει με την καμια να το δουλεψεις οσ τηλεφωνο γιατι δεν εχει 3g 2, αλλα και να ειχε τα περισοτερα δεν δουλευουν, το εχουν μονο για ιντερνετ περα απο κατι κινεζιες 3. δεν νομιζω να βολευει μια λαγανα στο αυτι
marw7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_3_7_0-5422.php κοίτα τα specs του. ουδέποτε με ενόχλησε η ιδέα της λαγάνας στο αυτί , καθαρά δευτέρα δεν έχουμε θα μου χρειαστεί! άλλωστε το κινητό που θα ήθελα να πάρω είναι στις 6 ίντσες. για μια ίντσα θα τα χαλάσουμε;
Skylined Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη επιλογή ταμπλέτας που θα χρησιμοποιηθεί και για τηλεφωνικές κλήσεις είναι μάλλον το Huawei mediapad X1, με οθόνη 7 ιντσών, το πιο συμμαζεμένο 7ιντσο αυτή τη στιγμή με διαφορά σε διαστάσεις και βάρος, μόλις 240 γραμμάρια και χωράει άνετα σε σακάκια, μπουφάν, γυναικείες τσάντες ακόμα και σε ευρύχωρες τσέπες παντελονιών. Στην Κίνα πωλείται στα 300 δολάρια ενώ στην Ευρώπη 400 ευρώ. Μετά υπάρχει το Samsung Galaxy Mega 6.3 , το Sony XPeria Z ultra, το HTC One Max αρκετά κινέζικα από 6" ως 6.5" με MT6592 και άλλα επώνυμα όπως το lenovo s939 και φυσικά το Nexus 7 3G. Το προτεινόμενο είναι αρκετά καλό αλλά όχι και ότι πιο γρήγορο υπάρχει. Αν το αποκτήσεις οπωσδήποτε εγκατέστησε άλλο launcher. Σορρυ αλλα πιο σοβαρη απαντηση στο θεμα δεν μπορει να δοθει.Είναι πιο σοβαρό να αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και γούστα. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Skylined
marw7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) https://www.skroutz.gr/s/3094098/Huawei-MediaPad-7-Lite-8GB-3G.html να υποθέσω ότι αναφέρεσαι σε αυτό; περίμενα κάτι πολύ συγκεκριμένο να βγει στην αγορά αλλά δεν... λεφτά δεν υπάρχουν οπότε το ψάχνω το πράγμα... μπορεί να πάω να το δω από κοντά... μετά κοίταζα το asus fonepad note το 6 νομίζω με το πενάκι αλλά πάει πολύ. το νοτε το 3 οκ καλό αλλά δε με ενθουσίασε το είδα από κοντά ( άσε που το έχουν κι όλοι) Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από marw7
Papakaliati Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Η καλύτερη επιλογή ταμπλέτας που θα χρησιμοποιηθεί και για τηλεφωνικές κλήσεις είναι μάλλον το Huawei mediapad X1, με οθόνη 7 ιντσών, το πιο συμμαζεμένο 7ιντσο αυτή τη στιγμή με διαφορά σε διαστάσεις και βάρος, μόλις 240 γραμμάρια και χωράει άνετα σε σακάκια, μπουφάν, γυναικείες τσάντες ακόμα και σε ευρύχωρες τσέπες παντελονιών. Στην Κίνα πωλείται στα 300 δολάρια ενώ στην Ευρώπη 400 ευρώ. Μετά υπάρχει το Samsung Galaxy Mega 6.3 , το Sony XPeria Z ultra, το HTC One Max αρκετά κινέζικα από 6" ως 6.5" με MT6592 και άλλα επώνυμα όπως το lenovo s939 και φυσικά το Nexus 7 3G. Το προτεινόμενο είναι αρκετά καλό αλλά όχι και ότι πιο γρήγορο υπάρχει. Αν το αποκτήσεις οπωσδήποτε εγκατέστησε άλλο launcher. Είναι πιο σοβαρό να αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και γούστα. Σοβαρα τωρα θα αναφερεις για αναγκες και γουστα ? Αν απλα αναφερεις στον φιλο που θελει να παρει ταμπλετ για κινητο πιο να επιλεξει, και δεν του αναφερεις το ποσο ηλιθιο και μη πρακτικο ειναι και ποσο γρηγορα θα το μετανιωσει σε πιο σημειο ακριβως τον βοηθας ? Δηλαδη αμα δεις εσυ εναν στον δρομο να μιλαει κρατοντας ενα ταμπλετ στο αυτι του με τους φιλους σου θα σχολιασεις οτι εχει διαφορετικες αναγκες και γουστα και οχι ποσο douchebag hipster ειναι ? Στο τελος δικο του θεμα, αυτος θα επιλεξει οτι θελει, αλλα εσυ οφειλεις να πεις την γνωμη σου και να τον κανεις να ξανασκεφτει. Αμα ειναι αποφασισμενος με γεια του με χαρα του, αλλα μην τρελαθουμε τωρα και να ζουμε με παροπιδες και να μην μπορουμε να αναφερουμε μερικα πραγματα οπως ειναι.
Unabomber Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Στην διαφορα μιας ιντσας που λες ομως 6¨ με 7¨ εχεις υπολογισει τα bezel ? θα δεις οτι εχει τεραστια διαφορα ενα smartphone 6'' με ενα tablet-κινητο 7'' Για το μεγεθος μιλαω..
marw7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω ότι όλοι εδώ στο ελλάντα κοιτάμε τη καμπούρα του άλλου και όχι τη δικιά μας! ίσως αν ζούσαμε σε άλλο πλανήτη να ήταν αλλιώς. Κ εγώ κοροϊδεύω και κουτσομπολεύω με τη κακή έννοια πάντα όσους έχουν i phone δε μου λέει τίποτα αυτό. Το γιατί θέλει κάποιος ένα προϊόν τέτοιο σίγουρα δεν το θέλει μόνο για το smartphone αλλά και για το μέγεθος οθόνης! Μία γνώμη ζήτησα και εσείς το ξεσιχάνατε τέσπα. Μάλλον έπρεπε να απευθυνθώ σε άλλο site που όντως θα με ενημέρωναν για τα χαρακτηριστικά του και όχι για το μέγεθός τους. Στην διαφορα μιας ιντσας που λες ομως 6¨ με 7¨ εχεις υπολογισει τα bezel ? θα δεις οτι εχει τεραστια διαφορα ενα smartphone 6'' με ενα tablet-κινητο 7'' Για το μεγεθος μιλαω.. Αυτό κοίταζα τώρα τα bezel! το σαμμυ έχει μεγάλα bezel θα περιμένω μάλλον το mediapad x1 ή το alcatel one touch hero.
Unabomber Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αναμεσα στα 2 που προανεφερες θα πηγαινα Mediapad με κλειστα ματια λογω μπαταριας.κυριως αλλα και secondary camera. + οτι εχει LTE. Επισης αν καταληξεις σε μεγααααλο κινητο, το Lumia 1520 και το HTC One Max. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από Unabomber
Papakaliati Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 νομίζω ότι όλοι εδώ στο ελλάντα κοιτάμε τη καμπούρα του άλλου και όχι τη δικιά μας! ίσως αν ζούσαμε σε άλλο πλανήτη να ήταν αλλιώς. Κ εγώ κοροϊδεύω και κουτσομπολεύω με τη κακή έννοια πάντα όσους έχουν i phone δε μου λέει τίποτα αυτό. Γιατι να κοροιδευεις αυτους που εχουνε το iphone ? Υπεροχη συσκευη ειναι. Και δεν μιλαμε για επιλογη apple i samsung i ios i android μιλαμε αποκλειστικα και μονο για μια επιλογη που δεν εχει νοημα.
disqualified Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν δεν τρολαρεις αυτο που λες δεν εχει κανενα νοημα. Πάρε tablet αλλα μην το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο πάρει ενα φθηνο των 20€ το οποιο θα εχει και τρομερη αυτονομια. Δεν ειναι δυνατον να κουβαλας tablet για τηλεφωνο παντου έστω και αν εχεις παντα τσαντα μαζι σου Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από disqualified
marw7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 τόσο χάλια είναι το mediatek chipset? 3 μέρες τη βγάζει και το hero παιδάκια! κοντός ψαλμός αλληλούια! Αναμένουμε το Μάρτιο λοιπόν μπας και δούμε κάτι διαφορετικό. Αν δεν τρολαρεις αυτο που λες δεν εχει κανενα νοημα. Πάρε tablet αλλα μην το χρησιμοποιείς σαν τηλέφωνο πάρει ενα φθηνο των 20€ το οποιο θα εχει και τρομερη αυτονομια. Δεν ειναι δυνατον να κουβαλας tablet για τηλεφωνο παντου έστω και αν εχεις παντα τσαντα μαζι σου Χάνω απίστευτο χρόνο στα μέσα, ο οποίος μου είναι πολύτιμος και θέλω να διαβάζω! Αν είναι έτσι να πάρω βαλίτσα με βιβλία και να τη κουβαλάω σε κάθε μέσο! Το θέμα είναι ότι όσο χρόνο χάνω τόσο αργοπεθαίνει και το κινητό μου. Τα θέλω όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Είναι πάρα πολύ απλό δε μπορώ να καταλάβω γτ δε το αποδεχόσαστε και κολλάτε στο μέγεθος. Δε το θέλω για το asphalt το θέλω για να με εξυπηρετεί! Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι ορίστε αλλά αιτιολογήστε το &^*%$$@!!!
disqualified Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) αυτο σου λεω να εχεις ενα κανονικο φθηνο κινητο για κλησεις και το tablet συνεχεια μαζι σου ή και όχι. Να μπορεις να πας καπου και χωρις αυτο αν το θες. Ενα κινητακι σαν το samsung Ε1182 ειναι σωτηρια λυση αν θες να κουβαλας παντα ενα tablet μαζι σου. Γιατι αποκλείεται να μην υπαρχει εστω και μια στιγμη που δε θα το θες μαζι σου. Ένα tablet για κινητο δεν ειναι η νοικοκυρεμενη λυση που λες. Είναι σα να εχεις μια μπαλα με αλυσιδα στο ποδι κατ εμε πράγμα όχι απλό. Άλλο η θεωρια αλλο η πραξη. Πάρε Phablet 6.3" αλλα όχι tablet για κινητο εσενα δε θα εξυπηρετησει πανω απο ολα. Μην εχεις αμυντικη προδιαθεση απλα σκεψου το σαν λυση. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2014 από disqualified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα