8-bitMUSIC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας Θέλω να σας ρωτισω αν αξίζει η αγώρα του 3ds . Σκεφτομε αυτή την αγώρα εδο και καιρό απο όταν και βγήκαν τα pokemon x and y ( μεγάλος φαν της σειράς σας λέω απο μικρό παιδί), εφόσον με περισσεύουν και μερικά χρήματα τι λέτε να το πάρω? Αν κάποιος το εχει αν μπορεί να μου πει την γνώμη του . Ααα ο μικρός αδερφός μου πήρε το ps vita, και έκατσα να δω κανά παιχνιδάκι για μένα (χεχεχε ) αλλά ρε παιδιά δεν βρικα και κάτι καλό, όλα ιαπονεζικα και οχι του style που μου αρέσουν να παίζω δλδ εχω που εχω xbox 360 ας πούμε δεν υπάρχει καν λόγος να αγοράσω ps vita επειδή όσα καλά παιχνίδια έχουν βγάλει μπορώ να τα παίξω στο xbox με ανοτερα γραφικά (γνώμη μου) ενώ το 3ds σε τραβάει να το αγωρασεις λόγο games πχ. Pokemon, legend of zelda,mario κτλπ. Μπορεί αυτό να συμβενει μόνο σε εμενα γιατί "μεγάλωσα" με την nintendo . Εσείς τη λέτε και για τα δυο θέματα? (έχετε την ίδια άποψη με εμένα για το ps vita?) συγνώμη αν σας κούρασα . Ευχαριστώ :·) Sent from my iPad using Insomnia
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, αξίζει αν ενδιαφέρεσαι για φορητό gaming να το κοιτάξεις. Αν μπορείς πήγαινε στο XL κατά την γνώμη μου. Όσο αναφορά το vita είναι φανταστική ώς συμπληρωματική κονσόλα αν έχεις Ps4 και Plus. Δεκάδες δωρεάν παιχνίδια και δυνατότητες. Αλλά ναι, όπως και να το κάνουμε η ninty στα φορητά είναι κάπως καλύτερη.
8-bitMUSIC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Να παω για 3ds xl ? και γιατί ? οικονομικά μπορώ να πάω άνετα νομίζω κανά 10€-20€ παραπάνο απο το κανονικό. Sent from my iPad using Insomnia Είδα και αυτό και είναι απλα αρωτας https://www.skroutz.gr/s/4062814/Nintendo-3DS-XL-The-Legend-of-Zelda-A-Link-Between-Worlds-Limited-Edition.html Sent from my iPad using Insomnia
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν μπορείς να πάρεις την συγκεκριμένη έκδοση τσίμπα τη. Παραπάνω λεφτά απο το απλό αλλά μεγαλύτερη μεταπωλητική αξία + ομορφότερο + μαζί με ωραίο game. XL να προτιμήσεις λογω των οθονών φυσικά. Μπορεί να έχει καλύτερο pixel density στο μικρό αλλά το XL θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο. Έχω εμπειρία απο φίλο που είχε το μικρό και στην συνέχεια το πούλησε για να αγοράσει το XL και δεν το μετάνιωσε καθόλου. Όποιο και να πάρεις ευχαριστημένος θα μείνεις πάντως ΑΝ σε ενδιαφέρουν τα mario, zelda και λοιπά παρεμφερή την nintendo.
Rib21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Άμα θες φορητό με τα χίλια Nintendo!!άμα δεν θες 3d πάρε το 2ds Πιο φθηνό άμα θες 3d πάρε 3ds Κοίτα λίγο και το WiiU άμα δεν θες φορητό!!όσο για το psvita εγώ το σιχαίνομαι μου την δίνει αφόρητα
8-bitMUSIC Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εε ναι μάλον θα πάω στο 3ds xl που έβαλα στο λινκ ποιο πανό το οποίο ερωτεύτηκα είναι 30-40€ παραπάνο απο το κανονικό xl αλλά είναι ποιο όμορφο, + zelda game άρα μία χαρά συμφέρει, τώρα για το ps vita ναι μεν είναι ποιο δυνατό αλλά απο games τίποτα, δεν υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να αγωρασεις την κονσόλα ενο η nintendo έχει βγάλει όλα αυτάτα καλούδια στο 3ds . Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα