zanskou Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 H Motorola Mobility, μέσω ενός σύντομου αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντος tweet επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και την ήθελαν να ρίχνει σύντομα στη αγορά μια δική της πρόταση στο κομμάτι των έξυπνων ρολογιών.Σύμφωνα με το ίδιο πάντα tweet, η εταιρεία σκοπεύει να συνδυάσει με τον καλύτερο δυνατό (με γνώμονα τις απαιτήσεις του κοινού) τρόπο τόσο το σχεδιασμό της νέας συσκευής ρίχνοντας παράλληλα πολύ μεγάλο βάρος και στην αυτονομία της. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την πιθανή τιμή του εν λόγω smartwatch, με την εταιρεία να αναφέρει απλά πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014. Site: NextPowerUp
Miaou7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Νομιζω οτι το life style το εχει ηδη πατενταρει η apple, ντροπη σας να λετε τετοια στον κοσμο 1
leonidas_fs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μιας που τα τελειοποίησε όλα τα άλλα, είπε να πιάσει και τα ρολόγια!
cone Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αυτη η μόδα μου θυμίζει δεκαετία του 90 με παιδάκια που φοράνε ρολοι κομπιουτεράκι και χαίρονται. Πλάκα έχει. 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και μετα θα φωναζουμε τον megazord fuck yeah 2
Antonis_V Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 GO GO Power Ranger! Γενικά το θέμα ειναι, υπάρχει σοβαρός λόγος να έχεις SmartWatch? Εγώ θα το πάρω γιατί είμαι θύμα και Gadgetakias... χαχαχαχα 1
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εχει καλύτερο ui πάντως αλλα και σχεδιασμό...
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν χρειαζεται φορτιση στο 2ημερο αχρηστο ειναι εδω με τα κανονικα αν τελειωσει το πεταω και παω στον κυριουλη με το prada απο εξω απο τον ηλεκτρικο γενικα η ιδεα του smartwatch εκτος απο εξαιρεσεις μου φαινεται ανοητη σαν το 3d στα κινητα ενα πραγμα
Alithinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ωραίο το Oculus Rift αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσουν να προσπαθούν να υλοποιήσουν όλες τις φανταστικές συσκευές που αναφερόντουσαν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας κατά τα 80s και 90s.
touloumelek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειχε βγαλει παλι ενα ακομη ρολοι η motorola;
Captain Nemo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Στο τέλος μας βλέπω να γινόμαστε ή τηλεφωνήτριες(Θέλετε να βάλετε σε αναμονή το ρολόι,το κινητό,τα γυαλιά ή να πραγματοποιήσετε τηλεδιάσκεψη; ) ή αστυνόμος Σαίνης(Εμπρός καλά μου γυαλιά, εμπρός καλό μου ρολόι, εμπρός καλή μου Siri-Cortana) ή Cyborg
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 -Siri, ετοιμασε ενα καφε μετριο, μεχρι να ερθω. 1
keepgoing Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Όλοι φτιάχνουν ρολόι πλέον. Είναι η νέα μόδα (παρόλο που λίγοι φοράνε πια ρολόι). Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία σε μια τόσο μικρή συσκευή.
Antonis_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Όλοι φτιάχνουν ρολόι πλέον. Είναι η νέα μόδα (παρόλο που λίγοι φοράνε πια ρολόι). Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία σε μια τόσο μικρή συσκευή. Ποιαααα ΜΠΑΤΑΡΙΑΑΑΑ;;;;; Εδώ μιλάμε για HighTech - θα φορτίζει με το κούνημα του χεριού... Και τώρα μάντεψε τι θα κάνουμε για να το φορτίζουμε κάθε βράδυ Θα το φοράμε στην Γυμναστική ρεεεε!!! - πονηρά μυαλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα