Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H Motorola Mobility, μέσω ενός σύντομου αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέροντος tweet επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και την ήθελαν να ρίχνει σύντομα στη αγορά μια δική της πρόταση στο κομμάτι των έξυπνων ρολογιών.Σύμφωνα με το ίδιο πάντα tweet, η εταιρεία σκοπεύει να συνδυάσει με τον καλύτερο δυνατό (με γνώμονα τις απαιτήσεις του κοινού) τρόπο τόσο το σχεδιασμό της νέας συσκευής ρίχνοντας παράλληλα πολύ μεγάλο βάρος και στην αυτονομία της.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την πιθανή τιμή του εν λόγω smartwatch, με την εταιρεία να αναφέρει απλά πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Link.png Site: NextPowerUp

Δημοσ.

Αυτη η μόδα μου θυμίζει δεκαετία του 90 με παιδάκια που φοράνε ρολοι κομπιουτεράκι και χαίρονται. Πλάκα έχει.

• Like 1
Δημοσ.

GO GO Power Ranger!

Γενικά το θέμα ειναι, υπάρχει σοβαρός λόγος να έχεις SmartWatch?

Εγώ θα το πάρω γιατί είμαι θύμα και Gadgetakias... χαχαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Αν χρειαζεται φορτιση στο 2ημερο αχρηστο ειναι εδω με τα κανονικα αν τελειωσει το πεταω και παω στον κυριουλη με το prada απο εξω απο τον ηλεκτρικο γενικα η ιδεα του smartwatch εκτος απο εξαιρεσεις μου φαινεται ανοητη σαν το 3d στα κινητα ενα πραγμα

Δημοσ.

Ωραίο το Oculus Rift αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσουν να προσπαθούν να υλοποιήσουν όλες τις φανταστικές συσκευές που αναφερόντουσαν σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας κατά τα 80s και 90s.

Δημοσ.

333.jpg

Στο τέλος μας βλέπω να γινόμαστε ή τηλεφωνήτριες(Θέλετε να βάλετε σε αναμονή το ρολόι,το κινητό,τα γυαλιά ή να πραγματοποιήσετε τηλεδιάσκεψη; ) ή αστυνόμος Σαίνης(Εμπρός καλά μου γυαλιά, εμπρός καλό μου ρολόι, εμπρός καλή μου Siri-Cortana) ή Cyborg :P :lol:

Δημοσ.

Όλοι φτιάχνουν ρολόι πλέον. Είναι η νέα μόδα (παρόλο που λίγοι φοράνε πια ρολόι).

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία σε μια τόσο μικρή συσκευή.

Δημοσ.

Όλοι φτιάχνουν ρολόι πλέον. Είναι η νέα μόδα (παρόλο που λίγοι φοράνε πια ρολόι).

Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η μπαταρία σε μια τόσο μικρή συσκευή.

Ποιαααα ΜΠΑΤΑΡΙΑΑΑΑ;;;;; Εδώ μιλάμε για HighTech - θα φορτίζει με το κούνημα του χεριού... 

:devil: Και τώρα μάντεψε τι θα κάνουμε για να το φορτίζουμε κάθε βράδυ 

Θα το φοράμε στην Γυμναστική ρεεεε!!!  - πονηρά μυαλά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...