Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!ενδιαφέρομαι να δώσω για μια πιστοποίηση και ψάχνω (θα με ενδιέφερε στα Ελληνικά)
είτε ασκήσεις επανάληψης,είτε τεστάκια αυτοαξιολόγησης για το joomla..Υπάρχει κάποιος που να ξέρει κάτι σχετικό;;

Δημοσ.

Χλωμό να βρεις κάτι τέτοιο και μάλιστα στα Ελληνικά.... 

Από περιέργια, ποιος δίνει πιστοποίηση joomla στην Ελλάδα; και με ποιό δικαίωμα;

Δημοσ.

Μπα...αποκλείεται να βρεις κάτι τέτοιο.

Θες να δείξεις πως ξέρεις να χειρίζεσαι το joomla ως χρήστης η ως προγραματιστης, δηλαδή να φτιάχνεις themes και extensions από το να κάνεις μόνο import έτοιμα?

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο απ όσο γνωρίζω... 
Δεν ξέρω για πιο λόγο το θέλεις.. αλλά αν γνωρίζεις Joomla τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις δείγματα της δουλειάς σου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο απ όσο γνωρίζω... 

Δεν ξέρω για πιο λόγο το θέλεις.. αλλά αν γνωρίζεις Joomla τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δείξεις δείγματα της δουλειάς σου.

απλά χρειάζομαι αυτή την πιστοποίηση και ήθελα να τσεκάρω το επίπεδό μου πριν τη δώσω...

αρκετοί δίνουν!η infotest,η diploma...

Χλωμό να βρεις κάτι τέτοιο και μάλιστα στα Ελληνικά.... 

Μπα...αποκλείεται να βρεις κάτι τέτοιο.

Θες να δείξεις πως ξέρεις να χειρίζεσαι το joomla ως χρήστης η ως προγραματιστης, δηλαδή να φτιάχνεις themes και extensions από το να κάνεις μόνο import έτοιμα?

θέλω και τα δύο...και δυστυχώς χρειάζομαι τη συγκεκριμένη πιστοποίηση..μου την έχουν ζητήσει..οπότε ψάχνω να βρώ επαναληπτικές ερωτήσεις,ή προηγούμενα θέματα της infotest μήπως κάνω τη δουλειά μου!

Δημοσ.

Όποιος σου λέει ότι χρειάζεσαι κάποιο χαρτί πιστοποίησης για να αποδείξεις ότι ξέρεις joomla ή δεν έχει σχέση με τον χώρο ή πουλάει ο ίδιος τέτοιου είδους άχρηστα χαρτιά.

Το joomla ανήκει σε κοινότητα κι όχι σε εταιρεία και δεν υπάρχουν επίσημες πιστοποιήσεις.

Οι πιστοποιήσεις που κυκλοφορούν είναι άχρηστες καθώς δεν έχουν πάρει κάποια άδεια ούτε ακολουθούν κάποιο πρότυπο.

Είναι φτιαγμένες από ιδιώτες και για προσωπικό όφελος.

• Like 1
Δημοσ.

Πες τα!!! :shock:

παιδιά προσωπικά συμφωνώ και με τους δύο σας!

απλά μου το ζήτησαν και προσπαθώ να το πάρω για να το δείξω...

Δημοσ.

Αν σε "παίρνει", μην το πάρεις και μην το δείξεις.

δυστυχώς δε νομίζω οτι με παίρνει στη συγκεκριμένη φάση...

θα το προσπαθήσω αλλά...δεν είναι και σίγουρο οτι με παίρνει...

Δημοσ.

Πάντως θα ήθελα να ξέρω ποιος είναι αυτός που ζητά τέτοιες πιστοποιήσεις.

Και προπάντων ποιος είναι αυτός που τις παρέχει. Μήπως είναι κουμπάρος του πρώτου; B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...