Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια!!!ειμαι νεο μελος στο forum και καλως σας βρηκα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα θεματακι που εχω με το samsung galaxy s3 μου........μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα μεσω wifi την εκδοση android 4.3 παρατηρησα οτι το wifi του κινητου δεν δουλευει καθολου καλα.....δηλαδη μπορει να ειμαι διπλα στο router και να πιανει μια γραμη μονο...........!!!!διαβασα οτι η εκδοση 4.3 ειχε καποια προβληματα με το wifi και ετσι αποφασισα να το κανω downgrade στην 4.1.2!τελικα μετα απο κοπο τα καταφερα!!αλλα το wifi στα ιδια :wacko: ...τι λετε να γινεται ρε παιδια?????
teogalaxys2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καντο αναβάθμιση μέσω kies ή πάιρνα την έκδοση μέσω odin
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πιο απο τα δυο προτεινεις???και για να κανω μια καλη αναβαθμιση τι αλλο πρεπει να κανω.....να καθαρισω κατι???
teogalaxys2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα σου πρότεινα να την περάσεις μέσω odin δες εδώ video τι ακριβώς πρέπει να κάνεις όμως θα σου σβειστούν όλα
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 αν το εχω κανει ηδη με το kies δηλαδη να περασω το 4.3 μπορω να το ξανα κανω με το odin η θα γινουν μπουρδ............ο??? ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση!!!
teogalaxys2 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γίνεται αλλά καλύτερα κάντο απευθείας με odin Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 teogalaxys2 το εκανα αλλα ακομα παραμενει το προβλημα.....στις ρυθμισεις για προχωρημενους του wifi καπου λεει εγκατασταση πιστοποιητικων λες να εχει καποιο θεμα????και μηπως υπαρχει θεμα με το modem χρειαζονται drivers??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα