Προς το περιεχόμενο

προβλημα wifi σε samsung galaxy s3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια!!!ειμαι νεο μελος στο forum και καλως σας βρηκα!θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με ενα θεματακι που εχω με το samsung galaxy s3 μου........μετα την τελευταια αναβαθμιση που εκανα μεσω wifi την εκδοση android 4.3 παρατηρησα οτι το wifi του κινητου δεν δουλευει καθολου καλα.....δηλαδη μπορει να ειμαι διπλα στο router και να πιανει μια γραμη μονο...........!!!!διαβασα οτι η εκδοση 4.3 ειχε καποια προβληματα με το wifi και ετσι αποφασισα να το κανω downgrade στην 4.1.2!τελικα μετα απο κοπο τα καταφερα!!αλλα το wifi στα ιδια :wacko: :wacko: ...τι λετε να γινεται ρε παιδια?????

Δημοσ.

πιο απο τα δυο προτεινεις???και για να κανω μια καλη αναβαθμιση τι αλλο πρεπει να κανω.....να καθαρισω κατι???

Δημοσ.

αν το εχω κανει ηδη με το kies δηλαδη να περασω το 4.3 μπορω να το ξανα κανω με το odin η θα γινουν μπουρδ............ο???

ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση!!!

Δημοσ.

teogalaxys2 το εκανα αλλα ακομα παραμενει το προβλημα.....στις ρυθμισεις για προχωρημενους του wifi καπου λεει εγκατασταση πιστοποιητικων λες να εχει καποιο θεμα????και μηπως υπαρχει θεμα με το modem χρειαζονται drivers??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...