Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι άλλες συνθέσεις δεν κάνουν για σένα. Ο άλλος βάζει Core i5 με χάλια κάρτα γραφικών (μου θυμίζει ένα υπολογιστάδικο στην Ηράκλεια) ενώ ο άλλος βάζει Athlon II X4 με ssd και χάλια κάρτα γραφικών.

Είσαι πολύ καυστικός :mad:.

Δημοσ.

1941488_718138284893618_835882249_o.jpg

Οι άλλες συνθέσεις δεν κάνουν για σένα. Ο άλλος βάζει Core i5 με χάλια κάρτα γραφικών (μου θυμίζει ένα υπολογιστάδικο στην Ηράκλεια) ενώ ο άλλος βάζει Athlon II X4 με ssd και χάλια κάρτα γραφικών.

6-πύρηνο,ικανή κάρτα γραφικών που με εύκολο overclock έχεις 15% boost,4GB RAM,SeaSonic 550W τροφοδοτικό,ευρύχωρο και καλό coolermaster κουτί. Βγαίνει 15€ παραπάνω άλλα αξίζει το κάθε €!

+1 για τον φίλο, σου δίνει εξαιρετικες επιλογες σε αυτή τη τιμή.

Δημοσ.

1941488_718138284893618_835882249_o.jpg

6-πύρηνο,ικανή κάρτα γραφικών που με εύκολο overclock έχεις 15% boost,4GB RAM,SeaSonic 550W τροφοδοτικό,ευρύχωρο και καλό coolermaster κουτί. Βγαίνει 15€ παραπάνω άλλα αξίζει το κάθε €!

καλά ρε τέλειε και βάζεις μητρική με 2 θύρες για μνήμες, με 760g socket χωρίς usb 3 και 1 θύρα PCI και όλα αυτά το 2014? Ούτε το Πλαίσιο τόσο χάλι, τουλάχιστον μην βγαίνεις και κράζεις τους άλλους και τους βγάζεις όλους άχρηστους.

• Like 5
Δημοσ.

Το σύστημα με SSD έχει άλλη αίσθηση και παραμένει από τα σημαντικότερα υποσυστήματα ενός σύγχρονου υπολογιστή πάντως.Για μένα είναι προτιμότερο να είναι στις προτεραιότητες.Η σύνθεση στο ποστ 7 μου φαίνεται η πιο ισορροπημένη σχετικά.

Δημοσ.

Το σύστημα με SSD έχει άλλη αίσθηση και παραμένει από τα σημαντικότερα υποσυστήματα ενός σύγχρονου υπολογιστή πάντως.Για μένα είναι προτιμότερο να είναι στις προτεραιότητες.Η σύνθεση στο ποστ 7 μου φαίνεται η πιο ισορροπημένη σχετικά.

Ναι,αλλά για Gaming σύστημα και σε τόσο χαμηλό budget δεν κάνει (άποψή μου). Αφού το θέλει για Gaming προτιμότερα είναι αρκετά δυνατότερα GPU + CPU. 

SSD μπαίνει στο μέλλον,όμως CPU/GPU θα απαιτούσε πωλήσεις, χάσιμο χρημάτων λόγω μείωσης αξίας hardware κλπ.

Για μένα είναι προτιμότερο να είναι στα προαιρετικά add-ons. 

Δημοσ.

Δεν έχω δει κανένα χρήστη που να έβαλε SSD και να το μετάνοιωσε.Από τους πιο ουσιαστικούς παράγοντες που συμβάλλουν για ένα σύγχρονο σύστημα είναι.Αν χωράει σε ένα συγκεκριμένο budget και δεν χαλάει η ισορροπία της σύνθεσης τον βάζεις.Αργότερα μπορεί να μπει αλλά μπορεί να έχεις τη μανούρα του να ξανακάνεις format,να εγκακαταστήσεις,ρυθμίσεις πάλι κλπ.

Μη ξεχνάτε οτι οι SSD χρησιμοποιούνται και από κάποια παιχνίδια (πχ Manager,Sims,κάποιοι έχουν πει και για Crysis).

Δημοσ.

Δεν έχω δει κανένα χρήστη που να έβαλε SSD και να το μετάνοιωσε.Από τους πιο ουσιαστικούς παράγοντες που συμβάλλουν για ένα σύγχρονο σύστημα είναι.Αν χωράει σε ένα συγκεκριμένο budget και δεν χαλάει η ισορροπία της σύνθεσης τον βάζεις.Αργότερα μπορεί να μπει αλλά μπορεί να έχεις τη μανούρα του να ξανακάνεις format,να εγκακαταστήσεις,ρυθμίσεις πάλι κλπ.

Μη ξεχνάτε οτι οι SSD χρησιμοποιούνται και από κάποια παιχνίδια (πχ Manager,Sims,κάποιοι έχουν πει και για Crysis).

Δεν είπα πως θα μετανιώσει το να βάλει SSD. Είπα πως θα μετανιώσει να βάλει SSD με αντάλλαγμα ένα συνολικά πιο αδύναμο σύστημα. Θα ξαναπώ τον θέλει για παιχνίδια και τα loading times δεν παίζουν με τίποτα τον κύριο ρόλο. Εφ'όσον αποδυναμώνει το σύστημα αρκετά χαλάει την gaming εμπειρία ΠΟΛΥ. 

Οπότε η μόνη περίπτωση που θα έμπαινε ήταν αν ο φίλος δεν τον ήθελε για games. Θα έμπαινε αντί για αυτόνομη κάρτα γραφικών μαζί με έναν WD Blue 1TB και μετά μια δυνατή κάρτα γραφικών (το ελάχιστο R9 270). Αλλά το θέλει για παιχνίδια,τώρα,οπότε δεν αξίζει,εκτός αν δίνει ακόμη 80€.

Δημοσ.

Ξέρω τι λες.270 χωράει αλλά δεν θα χει ισορροπία σε parts νομίζω (το αν θα είναι συνολικά πιο δυνατό το σύστημα παίζεται) και θα χάσει τον SSD που εξαλείφει κύριο bottleneck στη καθημερινότητα χρήσης.Επιλογές είναι αυτές.Απλά πράγματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...