Προς το περιεχόμενο

Αγορά tv media player γνώμες

caza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά απο μένα και καλώς σας βρήκα (μιας και είναι το πρώτο μου post)!!!!

Σκέφτομαι να προβώ στην αγορά ενός tv media player γιατί η τηλεόραση μου ναί μεν είναι full hd αλλά δεν

έχει πάνω της εγκατεστημένο κάποιο πρόγραμμα αναπαραγωγής. Για να είμαι ειλικρινής δεν νομίζω να χρειάζομαι κάποια σύνδεση με wifi κλπ γιατί θαρρώ πως με το stickaki μου μπορώ να κάνω την δουλειά μου αρκεί να παίζει οτι βίντεο υπάρχει στο διαπλανητικό σύμπαν. Επίσης έχω και gopro που τραβάει και κάπως βαριά βίντεο και θα ήθελα να μπορεί να τα αναπαράγει εξίσου και αυτά ακούραστα...

Έχω βρεί αυτό το προϊόν http://www.skroutz.gr/s/322638/Asus-O-Play-Mini.html και μου φαίνεται τίμιο...

Ποια είναι η γνώμη σας; Εννοείται όποιος έχει κάποια άλλη τίμια και οικονομική πρόταση είναι ευπρόσδεκτη!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τα GoPro αρχεία καλό είναι να κάνεις ένα τεστ αν μπορείς.

Ποια GoPro έχεις; Σε τι bitrate τραβάει; Τραβάς και slow motion; Αν ναι, πρέπει να τσεκάρεις ότι θα τα παίζει στα 25fps (slow motion) και όχι στο frame rate που τα τράβηξες (natural speed), αλλιώς θα πρέπει να τα κάνεις convert με το GoPro Studio.

Έχω βρεί αυτό το προϊόν http://www.skroutz.gr/s/322638/Asus-O-Play-Mini.html και μου φαίνεται τίμιο...

Ποια είναι η γνώμη σας;

Απ' ότι βλέπω, το συγκεκριμένο αναπαράγει και TrueHd!

Ενδιαφέρον.

Για τα GoPro αρχεία καλό είναι να κάνεις ένα τεστ αν μπορείς.

Ποια GoPro έχεις; Σε τι bitrate τραβάει; Τραβάς και slow motion; Αν ναι, πρέπει να τσεκάρεις ότι θα τα παίζει στα 25fps (slow motion) και όχι στο frame rate που τα τράβηξες (natural speed), αλλιώς θα πρέπει να τα κάνεις convert με το GoPro Studio.

Έχω την hero 3+ black edition...Τώρα όσων αφορά το bitrate δεν γνωρίζω ...Αν σε βοηθάει πάντως τραβάω με την 1080s 47fps...

Η 3 γράφει γύρω στα 30Mbps ή 45Mbps (ανάλογα αν βάζεις proTune ή όχι). Αρκετά μεγάλο, θέλει test κατά τη γνώμη μου.

Φαντάζομαι εννοείς 1080p 48fps. Κάνω λάθος; Το θέμα όμως είναι αν τραβάς 48 για slow motion ή για να έχεις "καθαρότερες" εικόνες.

Η 3 γράφει γύρω στα 30Mbps ή 45Mbps (ανάλογα αν βάζεις proTune ή όχι). Αρκετά μεγάλο, θέλει test κατά τη γνώμη μου.

Φαντάζομαι εννοείς 1080p 48fps. Κάνω λάθος; Το θέμα όμως είναι αν τραβάς 48 για slow motion ή για να έχεις "καθαρότερες" εικόνες.

Κυρίως για καθαρότερες λήψεις... Πάντως έχω θέμα με την gopro. Για παράδειγμα ακόμα και στο pc μου φαίνεται το βίντεο με πολλά παγώματα.Τόσα που σε πιάνει πονοκέφαλος χαχαχα. Τώρα έχω μπεί σε διαδικασία να βρω τι χρειάζεται να αναβαθμίσω για να βρώ και στο desktop μου την υγειά μου...

Κυρίως για καθαρότερες λήψεις... Πάντως έχω θέμα με την gopro. Για παράδειγμα ακόμα και στο pc μου φαίνεται το βίντεο με πολλά παγώματα.Τόσα που σε πιάνει πονοκέφαλος χαχαχα. Τώρα έχω μπεί σε διαδικασία να βρω τι χρειάζεται να αναβαθμίσω για να βρώ και στο desktop μου την υγειά μου...

Αν τα 48fps τα βλέπεις σε natural speed (που μάλλον έτσι τα βλέπεις) δυσκολεύεις περισσότερο τον υπολογιστή που τα παίζει.

Έχεις δοκιμάσει άλλο player στο PC;

Αν τα 48fps τα βλέπεις σε naturalΕ speed (που μάλλον έτσι τα βλέπεις) δυσκολεύεις περισσότερο τον υπολογιστή που τα παίζει.

Έχεις δοκιμάσει άλλο player στο PC;

Σχεδόν τους πάντες και στο μόνο που έχω βρεί μια σχετική διαφορά προς το καλύτερο είναι το vlc.Βασικά επειδή βγήκαμε off topic σου στέλνω μήνυμα.

Το mpeg2 δεν με ενδιαφέρει γιατί το έχει απο μόνη της η τηλεόραση μου...Τώρα τα άλλα που ανέφερες τι ακριβώς είναι και τι ακριβώς θα ήθελες να έχει; ;

Το NTSC είναι για τους Αμερικάνους. Το PAL είναι για Ευρώπη. Το PLAY (στο site της WD τουλάχιστον) δεν έχει PAL version.

Το DTS το θες για να ακούς τις ταινίες που έχουν DTS ήχο. Αλλιώς θα πρέπει να είναι όλες AC-3 ή stereo.

Τότε ίσως για αυτό http://www.ebw.gr/el/product/170062/ASUS-O!Play-Mini-Plus-4716659009399-O!PLAY-MINI-PLUS ;;;

+ για το gigabit ethernet και το card reader.

- Δεν ξέρω κάποιον να το έχει δοκιμάσει, δεν διάβασα καλά reviews.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...