Kokkinolemis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο ειπα. Σαφως ομως απο την στιγμη που ειπε ο ανθρωπος οτι δεν εχει ανταπτορες,κοιταμε σε καρτα και τροφοδοτικο. Απλα η καρτα εκανα μια εκτιμηση,και ειπα οτι μπορει να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παρουσιασε κατι.Μεχρι τοτε δεν ηξερα μαρκα,και ισχυ τροφοδοτικου. Τωρα απλα ρωτησα ποσο καιρο το εχει.Αν π.χ το εχει 5-6 χρονια,αυξανονται οι πιθανοτητες να ειναι το psu. Χαχα κάθε αλλο παρά noname ειναι το τροφοδοτικό.. Η seasonic ειναι απο τις καλύτερες στον χώρο των τροφοδοτικών.. Όχι ότι αυτο αποκλείει την πιθανότητα να έχει θέμα αλλα την μειώνει αρκετα.. Οποτε μετά κοιτάς προς κάρτα μεριά. Είπα noname γιατί προσπαθούσα να βγάλω άκρη με την αδερφή μου που ήταν σπίτι και δεν έβρισκε την ονομασία! Το Pc είναι από το 2009, και ήταν παρατημένο για κάνα χρόνο .Αλλά απ' ότι θυμάμαι δεν είχε πρόβλημα από την αρχή! Τους τελευταίους 6 μήνες μου άρχισε να το κάνει αλλά τον τελευταίο καιρό το κάνει σχεδόν κάθε φορά που τον ανοίγω!
Rizas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το παιδί στο παλιό μου Η/Υ,έχω και ακριβώς την ίδια οθόνη! Μου το έκανε και πιο παλιά που και που αλλά πέρναγε τώρα μου το έκανε μερικές μέρες και σήμερα όσες επανεκινήσεις και να έκανα τίποτα ...η οθόνη σβηστή! Να συμπληρώσω ότι κάνει κανονικά πόστ ο Η/Υ και από ότι ακουώ στα ηχεία μπαίνει και στα windows κανονικά! Τον έχω συνδεδεμένο τώρα με τα intergrade του επεξεργαστή και δουλεύει κανονικότατα! Του ξαναπέρασα drivers, τον καθάρισα απο σκόνες και τέτοια τσέκαρα για φουσκωμένους πυκνωτές αλλά τίποτα! Λέτε με κανά format να στρώσει ή απλά τα έφτυσε η gpu?
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το παιδί στο παλιό μου Η/Υ,έχω και ακριβώς την ίδια οθόνη! Μου το έκανε και πιο παλιά που και που αλλά πέρναγε τώρα μου το έκανε μερικές μέρες και σήμερα όσες επανεκινήσεις και να έκανα τίποτα ...η οθόνη σβηστή! Να συμπληρώσω ότι κάνει κανονικά πόστ ο Η/Υ και από ότι ακουώ στα ηχεία μπαίνει και στα windows κανονικά! Τον έχω συνδεδεμένο τώρα με τα intergrade του επεξεργαστή και δουλεύει κανονικότατα! Του ξαναπέρασα drivers, τον καθάρισα απο σκόνες και τέτοια τσέκαρα για φουσκωμένους πυκνωτές αλλά τίποτα! Λέτε με κανά format να στρώσει ή απλά τα έφτυσε η gpu? Αμα ακους να μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό τότε η το καλώδιο φταίει η η οθόνη ... Για αρχη δοκίμασε αλλο καλώδιο.
Rizas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ναι αλλά με το ίδιο καλώδιο το έχω συνδεδεμένο τώρα στην intergrade του επεξεργαστή και λειτουργεί κανονικά η οθόνη και τα πάντα! Αλλά θα κάνω μια δοκιμή,δεν χάνω τίποτα!
WalkerSW Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Τωρα κατάλαβα τι έγραψες στο ποστ σου.. Απενεργοποίησε την integrated απο το bios και ξαναδοκίμασε με την κανονική.
Rizas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μπα δεν άλλαξε κάτι! Μάλλον θα φάει φορματ μέσα στην εβδομάδα σαν τελευταία εναλακτική !
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τωρα που απενεργοποιησες την integrated ακους ήχο απο win?
Rizas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Όχι αν βγάλω την integrated δεν ακούγεται να μπαίνει στα win! Την 9800 έχω!
WalkerSW Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τότε η κάρτα μας χαιρέτησε.. Καιρός για αλλη έτσι και αλλιώς τα εβγαλε τα λεφτά της.
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Εγω παντως,επειδη το επαθα,και με gtx 470,και με 7770,εχω υποψια οτι κατι γινεται με την καρτα γραφικων και το chipset της μητρικης,με ασυμβατοτητες. Δεν ξερω τι,αλλα δεν μπορει να φταιγανε οι καρτες,καθ'οτι σημερα δουλευουν σε αλλα πσ,και μια χαρα. Πραγματικα ειναι λιγο σπαζοκεφαλια. Δοκιμασατε να κανετε κανα clear cmos;
The_Judas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα. Δίνει no signal η οθόνη στην εκκίνηση αλλά αν πατήσω το reset επι τόπου 4-5 φορές κάποια στιγμή μπαίνει κανονικά! Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Η οθόνη σε άλλο pc δουλεύει κανονικά. Δοκίμασα καλώδιο, κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, μνήμες, τελευταίο bios και ενδιάμεσα εκανα και φορμάτ. Δεν λύθηκε το πρόβλημα. Μόνο μητρική δεν δοκίμασα να αλλάξω. Επειδή δεν έχω σκοπό να δώσω χρήματα για νέο pc το άφησα όπως είναι. Μεταχειρισμένη μητρική δεν εμπιστεύομαι να βάλω στον η/υ της υπογραφής μου γιατί είναι παλιός και δεν αξίζει τον κόπο. Είναι βέβαια λίγο εκνευριστικό να πατάς το reset 4-5 φορές κάθε μέρα αλλά δουλεύει εδώ και 1.5 χρόνο. Λογικά κάποια στιγμή θα καταλήξει και το δικό μου pc. Κατά 99% είναι θέμα μητρικής.
Kokkinolemis Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα παίδες Λοιπόν σχετικά με το πρόβλημα που είχα, πήρα το pc τέσταρα το τροφοδοτικό με πολύμετρο έδινε όλα τα ρεύματα κανονικά δεν έχει πρόβλημα! Όμως ανακάλυψα ότι η έξοδο VGA της κάρτας είχε πρόβλημα όποτε χρησιμοποίησα την DVI έξοδο της κάρτας και δουλεύει μια χαρά! Οπότε όλα οκ….
trujillo2008 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για το χρόνο που αφειερώνετε! Επειδή δέν έχω στα χέρια μου το pc τώρα, αύριο θα πάω να το πάρω απο τους δικούς μου και θα επανέλθω! Το τροφοδοτικό είναι sea sonic 400W και όταν το πάρω θα κάνω τυχών test με πολύμετρο! η seasonic ειναι μια απο τις κορυφαιες κατασκευαστριες τροφοδοτικων (αν οχι η κορυφαια) απο την αλλη βεβαια αν ειναι πολων χρονων και αν εχει ''φαει'' πολλες λειτουργιας ισως εχει αρχισει η φυσιολογικη φθορα του χρονου.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα