Kokkinolemis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω το παρακάτω σύστημα CPU:DualCore Intel Core 2Duo E 7400 MoBo:MSI P43 Neo(MS 7519 Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 4300 series 513Mb. Το πρόβλημα που έχει είναι ότι όταν ανοίγω το pc τις περισσότερες φορές αν όχι όλες πλέον το pc ανοίγει αλλά δεν δεινει σήμα στην οθόνη και είναι σαν να είναι κλειστός,η οθόνη λειτουργεί την εδώ δοκιμάσει σε άλλο pc! πριν κανα μήνα του είχα κάνει update στουςdrivers της κάρτας γραφικών,γιατί το έκανε και παλιότερα και για κανα μήνα δεν το έκανε αυτό! να σημειώσω ότι όταν το κανει αυτο πατάω reset από μια η περισσότερες φορές για να μπει! τρέχει 32bit Vista home edition γνήσια! καμιά ιδεα?
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Nα κανω 2 ερωτησεις: Ποια οθονη εχεις,και με τι καλωδιο εχεις συνδεδεμενα την καρτα και την οθονη;dvi,vga. Μηπως χρησιμοποιεις καποιoν αναπτορα;εννοω dvi σε vga(στην οθονη). 1
Kokkinolemis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το καλώδιο είναι vga και η οθονη μια view sonic1916w-2 19"
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το καλώδιο είναι vga και η οθονη μια view sonic1916w-2 19" Η οθονη οπως βλεπω εχει μονο vga. Η καρτα γραφικων και αυτη εχει vga και dvi σωστα;ή μονο κατι απο τα 2; Αυτο που ρωταω ειναι,το καλωδιο ειναι vga μπλε,μηπως χρησιμοποιεις καποιον ανταπτορα στην καρτα γραφικων;πως ειναι το καλωδιο συνδεδεμενο; Eννοω... Μηπως εχεις τιποτε τετοιον ανταπτορα συνδεδεμενο πουθενα; https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR78T6hF3cgwl0Kiza3j3dkCTllMtsIfXVYzWI3uDxRQgawn75tBQ Στην καρτα ή την οθονη; 1
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά για αρχή δοκίμασε με αλλη κάρτα αν εχεις πρόχειρη 1
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δυο ειναι τα τινά.. Η κάρτα η τροφοδοτικό.. Αν ήταν καλώδιο θα έμπαινε στο λειτουργικό και θα ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος. πιο ειναι το τροφοδοτικό σου?
Kokkinolemis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η οθονη οπως βλεπω εχει μονο vga. Η καρτα γραφικων και αυτη εχει vga και dvi σωστα;ή μονο κατι απο τα 2; Αυτο που ρωταω ειναι,το καλωδιο ειναι vga μπλε,μηπως χρησιμοποιεις καποιον ανταπτορα στην καρτα γραφικων;πως ειναι το καλωδιο συνδεδεμενο; Eννοω... Μηπως εχεις τιποτε τετοιον ανταπτορα συνδεδεμενο πουθενα; https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR78T6hF3cgwl0Kiza3j3dkCTllMtsIfXVYzWI3uDxRQgawn75tBQ Στην καρτα ή την οθονη; Συνδέω το καλώδιο χωρίς αντάπτορες στην οθόνη και την κάρτα γραφικών Βασικά για αρχή δοκίμασε με αλλη κάρτα αν εχεις πρόχειρη Δέν έχω μία εύκαιρη θα ψάξω να βρώ καμία! Δυο ειναι τα τινά.. Η κάρτα η τροφοδοτικό.. Αν ήταν καλώδιο θα έμπαινε στο λειτουργικό και θα ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος. πιο ειναι το τροφοδοτικό σου? Το τροφοδοτικο είναι noname!
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ο λογος που ρωτησα για ανταπτορες ειναι,διοτι και'γω το παθαινα προσφατα διοτι χρησιμοποιουσα απο dvi σε vga ανταπτορα στην καρτα γραφικων για να παει στο vga της οθονης. Το ιδιο παθαινα και απο hdmi σε vga και μετα σε vga.Γενικως υπηρχε μπερδεμα του ψηφιακου με το αναλογικο λογω ανταπτορα. Ακριβως το ιδιο παθαινα κι εγω. Τροφοδοτικο δεν νομιζω να παιζει.Εμενα μου το εκανε στο καινουριο τροφοδοτικο 860i corsair. H καρτα γραφικων ειναι.Καπου μπερδευται και δεν στελνει σημα. Δοκιμασε να βρεις καποια αλλη,και αν στο ξανακανει,το ξαναβλεπουμε.
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το ιδιο παθαινα και απο hdmi σε vga και μετα σε vga.Γενικως υπηρχε μπερδεμα του ψηφιακου με το αναλογικο λογω ανταπτορα. Ακριβως το ιδιο παθαινα κι εγω. Τροφοδοτικο δεν νομιζω να παιζει.Εμενα μου το εκανε στο καινουριο τροφοδοτικο 860i corsair. H καρτα γραφικων ειναι.Καπου μπερδευται και δεν στελνει σημα. Δοκιμασε να βρεις καποια αλλη,και αν στο ξανακανει,το ξαναβλεπουμε. Δεν έχει καμία σχέση το δικο σου πρόβλημα με του παιδιού... Συνδέω το καλώδιο χωρίς αντάπτορες στην οθόνη και την κάρτα γραφικών Δέν έχω μία εύκαιρη θα ψάξω να βρώ καμία! Το τροφοδοτικο είναι noname! Πιο ακριβως τροφοδοτικό είναι ? Διαβασε το ταμπελακι και πες μας ποσά βατ ειναι και παλοσα αμπέρ δινει στην 12βολτ γραμμη. Εγώ θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχει καμία σχέση το δικο σου πρόβλημα με του παιδιού... Παντως ολοιδια συμπτωματα.Γι'αυτο και ρωτησα αν εχει ανταπτορες κτλ. Καπου δεν πρεπει να καταληξουμε; Αν δεν ρωτησεις,πως θα διερευνησεις; Το θεμα ειναι,οτι του το εκανε απο την αρχη,ή απο καποια στιγμη,που εγινε κατι συγκεκριμενο;
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βρε hawk εσένα περνούσε το ποστ έτσι? Άκουγες το κλασσικό μπιπ της εκιννησης έτσι δεν είναι?
Kokkinolemis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παντως ολοιδια συμπτωματα.Γι'αυτο και ρωτησα αν εχει ανταπτορες κτλ. Καπου δεν πρεπει να καταληξουμε; Αν δεν ρωτησεις,πως θα διερευνησεις; Το θεμα ειναι,οτι του το εκανε απο την αρχη,ή απο καποια στιγμη,που εγινε κατι συγκεκριμενο; Δεν έχει καμία σχέση το δικο σου πρόβλημα με του παιδιού... Πιο ακριβως τροφοδοτικό είναι ? Διαβασε το ταμπελακι και πες μας ποσά βατ ειναι και παλοσα αμπέρ δινει στην 12βολτ γραμμη. Εγώ θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι να φταίει το τροφοδοτικό Ευχαριστώ για το χρόνο που αφειερώνετε! Επειδή δέν έχω στα χέρια μου το pc τώρα, αύριο θα πάω να το πάρω απο τους δικούς μου και θα επανέλθω! Το τροφοδοτικό είναι sea sonic 400W και όταν το πάρω θα κάνω τυχών test με πολύμετρο!
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βρε hawk εσένα περνούσε το ποστ έτσι? Άκουγες το κλασσικό μπιπ της εκιννησης έτσι δεν είναι? Απ'οσο θυμαμαι οχι. Θα σε γελασω.Παντως τα συμπτωματα ηταν ολοιδια.Πατουσα 2-3 φορες(restart) για να ανοιξει η οθονη. Μπορει οντως να ειναι και το τροφοδοτικο.Μπορει να μπερδευομαι και'γω αυτη την στογμη,διοτι τοτε ειχα 2 κουτια,και αλλαζα καλωδιο στην οθονη.Γινοταν μυλος. Δεν ειχα καρτα στο μεγαλο πσ,και χρησιμοποιουσα-χρησιμοποιω την 7770. Οποτε αν αυτη ηταν στο μικρο τροφοδοτικο,μπορει να εφταιγε κι αυτο. Ειχα ομως και ανταπτορες,και οταν τους ξηλωσα σταματησε.Μπορει να ηταν και συγκυρια,και να εβγαλα λανθασμενο συμπερασμα. Ας δει ο ανθρωπος και το τροφοδοτικο,και την καρτα,και βλεπουμε. Παντως sea sonic 400w,δεν ειναι noname. Φιλε κοκκινολεμη,ποσα χρονια εχεις το τροφοδοτικο; Αυτο σου το εκανε απο την αρχη με αυτη την συνθεση που εχεις τωρα;ή αλλαξε κατι απο εκεινη την στιγμη;
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Χαχα κάθε αλλο παρά noname ειναι το τροφοδοτικό.. Η seasonic ειναι απο τις καλύτερες στον χώρο των τροφοδοτικών.. Όχι ότι αυτο αποκλείει την πιθανότητα να έχει θέμα αλλα την μειώνει αρκετα.. Οποτε μετά κοιτάς προς κάρτα μεριά.
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Χαχα κάθε αλλο παρά noname ειναι το τροφοδοτικό.. Η seasonic ειναι απο τις καλύτερες στον χώρο των τροφοδοτικών.. Αυτο ειπα. Σαφως ομως απο την στιγμη που ειπε ο ανθρωπος οτι δεν εχει ανταπτορες,κοιταμε σε καρτα και τροφοδοτικο. Απλα η καρτα εκανα μια εκτιμηση,και ειπα οτι μπορει να εχει περισσοτερες πιθανοτητες να παρουσιασε κατι.Μεχρι τοτε δεν ηξερα μαρκα,και ισχυ τροφοδοτικου. Τωρα απλα ρωτησα ποσο καιρο το εχει.Αν π.χ το εχει 5-6 χρονια,αυξανονται οι πιθανοτητες να ειναι το psu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα