Jimie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλημέρα, μόλις μου ήρθαν οι καινούριες μνημούλες και με το που τις βάζω πάνω δεν ποστάρει ! Τα χάνω ( του κουτιού πράμα τώρα ) και λέω ας βάλω μόνο τη μία...και ξαφνικά το PC ποστάρει κανονικά και όλα άψογα !! Γιατί το κάνει αυτό ; Δοκίμασα να βάλω μία απο τις καινούριες και την προηγούμενή μου ( οι καινούριες είναι οι Kingston HyperX Genesis Grey Edition 1600 2x4gb και οι παλιά Kingston Black Series 1600 4gb ) πάλι τίποτα άρα κάτι παίζει με το Dual Channel της mobo !! Και ούτε με όλες μαζί πάνω ποστάρει...μόνο με μία στο πρώτο channel καταφέρνω να ποστάρει
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Jimie,δοκιμασε λιγο αυτα που θα σου πω. Πρωτα βαλε σε dual τις παλιες ξανα,και πες αν ξεκιναει. Μετα δοκιμασε μια μια τις καινουριες.Δες τι κανει. Φανταζομαι οτι εχεις το τελευταιο bios.
Jimie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το τελευταίο stable BIOS αλλά δεν έχω παλιές...έχω μια Black Series ! Και όπως το βλέπω πάω για αλλαγή mobo είτε έχουν χαλάσει τα άλλα channels είτε επειδή δεν αναγνωρίζει τις RAM δεν ποστάρει ! Απλά το θέμα είναι : Στην αρχή αρχή είχα τις ίδιες μνήμες αλλά τα παίξανε ( τις έστειλα Amazon για αντικατάσταση εξού και οι καινούριες ) ΑΛΛΑ τότε η mobo μου έβαζε στο ΒΙΟΣ τα σωστά timings ενώ τώρα όποια απο τις 3 και να έχω πάνω μου βάζει κάτι σκατο-timings που άματα αλλάξω στα default της Kingston δεν ποστάρει και με πετάει με το Backup BIOS
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Koιτα,αρχικα οπως το βλεπω εχεις προβλημα διοτι πηγες σε μνημες ανα Module 4 gb.Πιο μπροστα ειχες 2. Μετα ομως που ειδα την λιστα για το Mobo σου,ειδα μνημες με 4 στα 1600Mhz,και σε corsair,αλλα και σε Kingston. Κατι αλλο παιζει. Φανταζομαι οτι εχεις 64bit windows ετσι; Κανε λιγο πρωτα ενα clear cmos.Βεβαιωσου οτι κλειδωνουν καλα οι μνημες. Αν δεν γινει κατι,και δεν εχεις καμια ψυκτρα θηριο,τελευταια προσπαθεια σου ειναι,να βγαλεις την cpu,και να την ξαναβαλεις. Επι τι ευκαιρια ελεγξε και οτι τα pins της cpu ειναι οκ,και δεν εχεις τιποτε στραβωμενα. Αυτα.
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το πιθανοτερο ειναι να εχεις ασυμβατοτητα και οχι βλαβη. Αν η μια σου δουλευει σε ολα τα σλοτς, δεν εχεις βλαβη.
Jimie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Απο άποψη ψύξης έχω υδρόψυξη + οτι μέχρι τώρα δεν έχει πάει πάνω απο 35 βαθμούς η CPU σε gaming ο'υτε μοθυ έκανε ποτέ το παραμικρό πρόβλημα ( και πιστέψτε με έχει φάει το στρεσσάρισμα της ζωής της ) ! Απο κεί και πέρα δεν είχα ποτέ 2gb modules απο την αρχή 2 χ 4gb αυτές που μου ήρθαν καινούριες τώρα ! Απλά απ'όσο βλέπω έχει δίκιο ο rfc μάλλον incombatibility παίζει..έτσι κι αλλιώς έιχα βάλει στο μάτι καινούριο mobo καιρό τώρα άρα ήρθε η ώρα πιστεύω 'A δοκίμασα με Fail-Safe Default τίποτα, όπως τίποτα και με Optimized Default, ούτε με Cleared CMOS αλλά τέλος ούτε με το να θέτω τα timings μόνος μου ! Μήπως παίζει ρόλο Gaged ή Ungaged MC ;;
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως παίζει ρόλο Gaged ή Ungaged MC ;; Yeeep. Ganged = dual channel mode for ram. All cores get access to 100% of the ram. unganged = single channel. Each core gets access to a stick of ram. Εαν υπαρχει επιλογη στην μητρικη στα 2 αυτα modes,δοκιμασε.Δεν εχεις να χασεις τιποτε.
Jimie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 OK ευχαριστώ για την πληροφορία μ'εσωσες άλλα τώρα θα δοκιμασω απο βδομάδα και θα ποσταρω αποτελέσματα γιατί τώρα έχει Πατρινό καρναβάλι
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 OK ευχαριστώ για την πληροφορία μ'εσωσες άλλα τώρα θα δοκιμασω απο βδομάδα και θα ποσταρω αποτελέσματα γιατί τώρα έχει Πατρινό καρναβάλι Δηλαδη λειτουργησαν; Δεν καταλαβα τι εγινε τωρα. Καλα να περασεις.
Jimie Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δηλαδη λειτουργησαν; Δεν καταλαβα τι εγινε τωρα. Καλα να περασεις. Όχι ρε συ δεν έχω ιδέα !! Τριτη βράδυ θα δοκιμασω και θα ενημερωσω περί των αποτελεσμάτων !!Ευχαριστώ
Jimie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 ΟΚ λοιπόν επιτέλους το βρήκα !!! Τις έβαλα και τις 2 στα DDR3_1 και DDR3_2 και δουλεύει άψογα ( απλά δεν έχω ιδέα αν είναι σε Dual-Channel ή Single αλλά ποσός με ενδιαφέρει προς το παρόν, έτσι κι αλλιώς θα φύγει απο το παράθυρο αυτή η Mobo σε λίγο καιρό )
Thanos1972 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 πριν φυγει απο το παραθυρο η μητρικη,τρεξε ενα cpuz και πηγαινε στην καρτελα memory και δες σε τι συχνοτητα δουλευουν.
Jimie Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Τρέχουν σε Single Channel Μάλλον με βλέπω να πηγαίνω για το τέρας την ASUS Crosshair μιάς και αυτή δεν δουλεύει με τίποτα σε Dual-Channel !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα