Προς το περιεχόμενο

samsung UE40F8000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω να πάρω μια τηλεοραση 40 ιντσών και τιμή έως 1200€. Τι θα μου προτεινατε;

Έχω δει αυτήν που αναφέρω στον τιτλο απο κοντά αλλά σε 55 ίντσες. Πολύ καλη.

Αξίζει τα λεφτά της η αντίστοιχη 40αρα; (η τιμή της είναι 1000€)

Δημοσ.

Πολύ καλή τηλεόραση.

Αν θες να πάρεις μια 40" (λόγω χώρου) και μπορείς να διαθέσεις αυτά τα χρήματα, την θεωρώ εξαιρετική επιλογή.

Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα χώρου, κοίτα και την 55αρα F6500.

Δημοσ.

samsung UE40F8000

Οτι και να πουμε,λιγο θα ειναι.

Αν μπορεις να σηκωσεις την f8000 παρτην.Εγω εχω λιγο παλιοτερο μοντελο σε 40' στην σειρα ue40c,την πηρα ακριβοτερη,αλλα δεν το'χω μετανοιωσει ποτε.

Ιδιαιτερα αυτη με το ανυπαρκτο σχεδον πλευρικα πλαισιο,που δινει την εντυπωση μεγαλυτερης εικονας αλλα και αισθησης.

Εαν πας σε ενα μαγαζι που την εχει,δες την,και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα θελησεις κατι αλλο.

Δημοσ.

Ο μονος λογος να παρεις 40αρα τηλεοραση ειναι για κρεβατοκαραμας. Οποτε τοτε δεν αξιζει να παρεις τοσο ακριβη. Γενικα δεν αξιζει να δωσεις τοσα λεφτα για μικρη τηλεοραση, απο οποιον τροπο και να το δεις.  Το θεωρω αδυνατο αμα ειναι  για σαλονι να μην  εχεις τουλαχιστον 2.5 μετρα αποσταση απο τον εναν τοιχο στον αλλον , οποτε τουλαχιστον 46αρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Λογικά για αυτή θα πάω.

Όχι δε θα μπει σε υπνοδωμάτιο. Σε καθιστικό θα μπει.Η μέγιστη απόσταση είναι 2.5 μετρα περιπου.Θεωρητικά θα επρεπε να πάω σε μεγαλύτερη μάλλον αλλά δε χωράει στο χωρο(και αν σκεφτώ πως ψιλοβολεβομασταν με μια 22" crt)

Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι ακόμα...

Είχα παει το Σάββατο να τη δω απο κοντά και υπήρχε η δυνατότητα να πάρω κατευθείαν μια εκθεσιακή χωρίς να χρειαστεί να περιμενω, όπως μου ειπε ο πωλητής.

Εννοείται οτι προτιμησα να περιμένω λιγες μέρες παραπανω και να πάρω μια 'του κουτιού' η οποία θα μου παραδοθεί σπίτι.

...και σκέφτομαι τώρα εγώ: Την Τέταρτη(τοτε μου ειπαν οτι θα μου παραδοθεί με αντικαταβολη), δε θα μπορούσαν να μου στείλουν σπιτι, πακεταρισμενη, όμορφη κι ωραια την εκθεσιακή; και εγώ ο λακαμας να την πληρώσω για καινούργια.

Τι να προσεξω κατα την παράδοση;

Μήπως έχω 'ξεφυγει' λίγο και δεν παιζουν τέτοια πραγματα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων(public)

Δημοσ.

Να ρωτησω κάτι ακόμα...

Είχα παει το Σάββατο να τη δω απο κοντά και υπήρχε η δυνατότητα να πάρω κατευθείαν μια εκθεσιακή χωρίς να χρειαστεί να περιμενω, όπως μου ειπε ο πωλητής.

Εννοείται οτι προτιμησα να περιμένω λιγες μέρες παραπανω και να πάρω μια 'του κουτιού' η οποία θα μου παραδοθεί σπίτι.

...και σκέφτομαι τώρα εγώ: Την Τέταρτη(τοτε μου ειπαν οτι θα μου παραδοθεί με αντικαταβολη), δε θα μπορούσαν να μου στείλουν σπιτι, πακεταρισμενη, όμορφη κι ωραια την εκθεσιακή; και εγώ ο λακαμας να την πληρώσω για καινούργια.

Τι να προσεξω κατα την παράδοση;

Μήπως έχω 'ξεφυγει' λίγο και δεν παιζουν τέτοια πραγματα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων(public)

Την ημερα που θα σου την φερουν,κοψε μια βολτα απο το μαγαζι!Αν δεν ειναι,τοτε θα μυριζει μπαρουτι η ατμοσφαιρα... :lol: :D

Παντως,θεωρω,οτι μια συσκευασια που εχει ανοιχτει,και ενα προιον που ηταν εκθεσιακο,ΔΕΝ ειναι και του "κουτιου".Δωσε λιγη σημασια κατα την παραλαβη,και νομιζω οτι ολα θα πανε καλα. ;)

Δημοσ.

Πρόσεξε, να έχουν τα πάντα τα προστατευτικά σακουλάκια, ακόμα και οι μπαταρίες απ' το τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Ειχατε δικιο στο οτι χρειαζομουν μεγαλυτερη.

Τελικα αγορασα την 46αρα.

Εξαιρετικη.

Ακριβοτερη... αλλα νομιζω αξιζε.

Σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. 

Δημοσ.

Έχω δυο απορίες ακομη.

1) Η συγκεκριμένη τηλεοραση έχει ενσωματωμένο δορυφορικό δεκτή. Τι σημαίνει ακριβως αυτό; Μπορω να το εκμεταλλευτω αυτό για να 'πιάσω' επιπλέον καναλια, και πως;

2) Θα γίνω συνδρομητης ΟΤΕ tv σε μερικές μέρες. Για να καταγραψω κάποιο τηλεοπτικο προγραμμα,χρειάζομαι οπωσδήποτε τον αποκωδικοποιητή με PVR(που έχει και επιπλέον μηνιαια χρέωση) ή μπορω να χρησιμοποίησω το PVR που έχει η τηλεοραση;

Δημοσ.

1. Σημαίνει ότι μπορείς να πιάσεις ελεύθερα δορυφορικά κανάλια, χωρίς χρήση εξωτερικού δέκτη. Όχι νοβα η ΟΤΕ.

2. Μόνο με υπηρεσίες που προσφέρει η εκάστοτε εταιρεία, καθώς τα έχουν κλείδωσει και δε επιτρέπει εγγραφή από άλλα μέσα. Το pvr γράφει μόνο από digea

Δημοσ.

Μαλιστα.Ευχαριστώ πολύ.

1) Και για να πιάσω δηλαδή αυτά τα ελεύθερα δορυφορικά καναλια ,θελω ενα πιατο ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...