stelios_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εχω την παραπανω καρτα. οσο ειχα τα windows 7 με το προγραμμα τις catalyst που γινοταν εγκατασταση με τους drivers , ειχα δυνατοτητα ρυθμισης του ανεμηστηρα της καρτας γραφικων μου. επιδη αρχικα δουλευει στο 20% η θερμοκρασια της μονο που ειναι ανοιχτο το pc ειναι 65 βαθμοι.ετσι το ειχα στο 50 % με θερμοκρασια 38 βαθμους. πλεον με τα windows 8,1 δεν μπορω να πιραξω τιποτα μεσα απο αυτο το προγραμμα , σαν overdrive μου εχει μονο για τον επεξεργαστη. τι να κανω? η καρτα μου δουλευει μονιμα πλεον στου 65 βαθμους και οταν επεξα λιγο ανεβηκε στους 90 με το ανεμηστηρακι να εχει ανεβει στο 35 %. δοκιμασα με msi afterburner αλλα δεν αναγνωριζει καν την καρτα. ξανα περασα το catalyst, τιποτα . κατευασα την τελευταια εκδοση παλι τιποτα.. εχω απελπιστει.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά δοκίμασε και ενα καθάρισμα στον ανεμιστήρα μηπως φτιάξουν οι θερμοκρασίες
stelios_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 εχω κανει ηδη και τα δυο, το speedfan οτι και αν ρυθμισω δεν κανει τιποτα, περα απ αυτο δεν μου αναγνωριζει την καρτα, οσο για το καθαρισμα εγινε πριν απο 1 μηνα περιπου με περασμα καινουργιας παστα. πηρα 2 βαθμους λιγοτερο. το προγραμα που δουλεψε τελικα ηταν το sapphire trix , το μονο που μετα απο ψαξιμο μου εφτιαξε της στροφες εκει που ηθελα . ευχαριστω παιδια . απλα το εγραψα για μελλοντικα προβληματα αλλων μελλων
stelios_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τους κατεαυασα απο το ιντερνετ, αλλα και του cd Που εβαλα το ιδιο εκανε. μαλλον το προγραμμα δεν ανταποκρινετε με τα 8 τι να πω . εκανα δουλεια με αλλο προγραμμα παντος
WalkerSW Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ποιους κατέβασες απο το ίντερνετ ακριβως? Αυτοι απο το cd 1000% δεν κάνουν για 8αρια.. Και ειμαι 1000% σίγουρος ότι και απο το ίντερνετ κατέβασες λάθος.. Για αυτο και δεν λειτουργεί το catalyst όπως πρέπει... Αυτοι ειναι οι σωστοί για win 8.1 64bit http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy2&os=Windows%208%20-%2064 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα