Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να κατασκευάσω ένα site. Δηλάδη κάτι του στυλ από αυτά που είναι έτοιμα κι απλά διαλέγεις. Δεν θέλω να πάω σε γραφίστες κλπ. Πρόκειται για ένα on line περιοδικό. Το βασικό που θέλω είναι να μπορεί να συμπληρώσει κάποιος το email του σε μια φόρμα για να μπορεί να λάβει στην συνέχει το τεύχος. Όλα δωρεάν δεν θα εμπλέξω paysafe και τέτοια.

Έχετε να προτείνεται κάτι; 

Δημοσ.

Προτείνω να απευθυνθείς σε ειδικούς. Εάν θέλεις να πάρεις φάρμακα τι θα πεις; Δεν θέλω να μπλεχτώ με φαρμακοποιούς ας πάρω ότι βρω στο μπακάλικο;

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να δεις πολλά έτοιμα templates για ανάπτυξη της ιστοσελίδας που θες.

Θα χρειαστεί να ασχοληθείς λίγο με κάποιο CMS αλλα στο τέλος με λίγο μεράκι θα καταφέρεις ενα καλό αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Έτσι άπλα, χωρισ να ξέρεις τίποτε δεν μπορείς να φτιάξεις site. Απλώς μπορείς να μπεις στο webs ή το wix που τα έχει όλα ετοιμα και να κανεις αυτο που θες. Επισηε και το blogger μαζι με feedburnet ειναι καλη ιδέα για newsletter.

Δημοσ.

Ναι κάτι έτοιμο θέλω. Προφανώς και δεν μπορώ να φτιάξω μόνος μου γιατί δεν ξέρω! Απλά ήθελα να ξέρω αν τα newsletters είναι κάτι απλό που θα βρω εύκολα ή όχι... 

Δημοσ.

Ναι κάτι έτοιμο θέλω. Προφανώς και δεν μπορώ να φτιάξω μόνος μου γιατί δεν ξέρω! Απλά ήθελα να ξέρω αν τα newsletters είναι κάτι απλό που θα βρω εύκολα ή όχι... 

Δοκίμασε: http://mailchimp.com/

• Like 1
Δημοσ.

Γι αυτο που θελεις, μια καλη λυση ειναι το wordpress. Ερχεται με πολλα add ons και ενα απο αυτα κανει αυτο ακριβως που θελεις με το email subscription.  Το wordpress μπορεις ειτε να το κανεις host σε δικο σου provider (σε αυτην την περιπτωση μιλαμε για wordpress.org) η να χρησιμοποιησεις την πιο απλη εκδοχη του wordpress.com που ειναι δωρεαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...