Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν από 5 χρόνια είχα αγοράσει αυτό το pc http://www.e-shop.gr/product?id=PER.900804 ή http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01666389&tmp_task=prodinfoCategory&cc=gr&dlc=en&lc=en&product=3896486

το laptop με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αφού πέρα από τις λογικές υπερθερμάνσεις που έχουνε τα compaq ούτε φορματ δεν του έχω κάνει 5 χρόνια...

απλά επειδή άρχισε να δείχνει την ηλικία του....τι θα μου προτείνατε να το κάνω λιγάκι πιο γρήγορο γιατί αργεί να bootαρει και ο σκληρός πολλές φορές να φορτώσει?θα μου προτείνατε να βάλω 4 gb ram και κάποιον πιο γρήγορο σκληρό να αυξήσω λίγο την ταχύτητα?

η χρήση που του κάνω είναι κυρίως internet ενώ όταν βλέπω ταινίες δεν έχω τρελές απαιτήσεις...κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη...ευχαριστώ...

φοράει vista home edition...

Δημοσ.

Αφού κάνεις τόσο απλή χρήση καθάρισε τον για αρχή και βάλε 2χ2gb ram κάποια μεταχειρισμένη από εδώ μέσα.

Επίσης μπορείς να βάλεις και μια διανομή linux που εκεί θα δεις λογικά αρκετές διαφορές.

Δημοσ.

Kατ' εμε επειγουν: 

1. Αναβαθμιση RAM

2. Αναβαθμιση λειτουργικου συστηματος σε Win 7 x64 (εδω οι οδηγοι), ή Linux

Optional:

1. Αναβαθμιση σκληρου δισκου σε εναν SSD ή εστω καποιον 7200rpm, αν σε ενδιαφερει η χωρητικότητα.

Δημοσ.

Κατ'εμέ, είναι πιο επείγον η αντικατάσταση του σκληρού με κάποιον ssd, παρά αναβάθμιση ram. 2gb ram είναι αρκετά για την χρήση που θες να του κάνεις. 

Όσο για το θέμα της περιορισμένης χωρητικότητας, με 7-10ε μπορείς να πάρεις μια εξωτερική 2.5' usb θήκη για τον σκληρό και να κρατάς εκεί τα αρχεία σου.

Οσο για το λειτουργικό, από προσωπική εμπειρία, θα σου πρώτεινα να βάλεις πρώτα τα w8.1 και μόνο εάν δεν βρεις πλήρη υποστήριξη από drivers να πας σε w7 (η στην ύστατη ανάγκη σε κάποια διανομή linux).  Προσωπικά σε desktop δεν θα έβαζα w8.1, αλλά σε laptop για κάποιο λόγο "κάθονται" λίγο καλύτερα από τα w7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...