alex.fentagin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούργιο κινητό και το budjet μου είναι μεταξύ 200-220 ευρώ αλλα δεν ξέρω ακριβώς τι να προτιμήσω. Το χρειάζομαι ποιο πολύ για internet να ανοίγω κάνα pdf και καμια εφαρμογή και μουσική, παιχνίδια ελάχιστα έως καθόλου. Έψαχνα ποιο πολύ για htc αλλα δεν βρήκα κάτι ικανοποιητικό. Εσείς τι προτείνεται?
tony81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 moto g και sony sp από android Από αυτά που είπες βέβαια (internet, pdf, email κτλ γενικά 5 λειτουργίες και γρήγορα) τα μεταφράζω σε wp8 (ειδικά που δεν θες games άπειρες εφαρμογές) και συγκεκριμένα nokia 625 στα 175ε 4.7'' χαίρεσαι net... HTC σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω αξίζει κάτι με δεδομένο τα προηγούμενα, λάβε υπόψην σου αυτά και αν κατασταλάξεις και λειτουργικό τελείωσες... Για άλλες πληροφορίες διευκρινίζεις... * Α...και lumia 925 στα 250ε με τα πάντα μέσα (κάμερα, ταχύτητα, κατασκευή, 4,5'', ανάλυση κλτ)
Chris_85 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το οτι του προτεινεις χειροτερα κινητα...
akatadektos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πιστευω αν βαλεις αλλα 18 ευρω παιρνεις αυτο Site: galaxy s3 (238e) , πολυ καλο για την τιμη του πλεον.Κ ισως να πεσει κ αλλο αφου βγαινει το S5.
alex.fentagin Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά είδα τι έχει πάνω το sp και μου φαίνεται αρκετά καλο, αλλα την τελευταία φορα που πείρα sony (x8) με απογοήτευσε πλήρως. Οτι άλλο μοντέλο πριν βγούν τα android σε sony ericsson ήταν πολύ αξιόπιστο.Τώρα που γενικά την ericsson την έχει η sony δεν ξέρω δεν έχω πιάσει κάποιο στα χερια μου. Το τελευταίο xperia που έχω πιάσει είναι το x8. Τα samsung δεν ξέρω μου φαίνονται πολύ ψεύτικα και όσο για τα wp δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα πράγματα από πλευράς market αλλα στα αλλα επίπεδα(camera,ανάλυση) μου φαίνεται τρομερό.
tony81 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γενικά είδα τι έχει πάνω το sp και μου φαίνεται αρκετά καλο, αλλα την τελευταία φορα που πείρα sony (x8) με απογοήτευσε πλήρως. Οτι άλλο μοντέλο πριν βγούν τα android σε sony ericsson ήταν πολύ αξιόπιστο.Τώρα που γενικά την ericsson την έχει η sony δεν ξέρω δεν έχω πιάσει κάποιο στα χερια μου. Το τελευταίο xperia που έχω πιάσει είναι το x8. Τα samsung δεν ξέρω μου φαίνονται πολύ ψεύτικα και όσο για τα wp δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα πράγματα από πλευράς market αλλα στα αλλα επίπεδα(camera,ανάλυση) μου φαίνεται τρομερό. Έχουν φάει τόσο λάσπη τα nokia-wp που δεν λέγεται και χωρίς λόγο πραγματικά αν έλεγαν ότι δεν έχουν κάμερα ή καλή κατασκευή αυτό θα ήταν το αποκορύφωμα!! Market έχει πολλές εφαρμογές και σίγουρα όλες τις απαραίτητες για τον χρήστη. Για τα samsung συμφωνό μαζί σου...δυνατά αλλά ναϊλέ ούτε καν πλαστικό...!! Το οτι του προτεινεις χειροτερα κινητα... Τα χειρότερα κινητά πραγματικά, πάρε iphone εσύ..
alex.fentagin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά για να γλιτώσω κάποια λεφτά λέω να πάρω η το nokia lumia 620 η το 625 αν και το 625 από ότι έχω δει με τις 4.7' οθόνη παίζει να μετράει
akatadektos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Κατα τη γνωμη μου δεν εχουν φαει τζαμπα τη λασπη τους τα nokia wp. Δεν θα διαφωνησω βεβαια οτι απο κατασκευη κ καμερα ειναι πολυ καλα ,, αλλα μεχρι εκει.Στο λειτουργικο χωλαινουν για τα καλα, τουλαχιστον προς το παρον.Λιγες apps σε σχεση με τον ανταγωνισμο,η ολη παρουσιαση του μενου κ του UI του κινητου το βαριεσαι γρηγορα (προσωπικα σε 2 μερες δεν ειχα τιποτε αλλο να "παρω" απο το κιν.Αυτο ειναι υποκειμενικο παντως).Μεχρι κ η Νοκια εκανε ανοιγμα προς το android.Επισης θα διαφωνησω με την ποιοτητα κατασκευης που αναφερατε πιο πανω κ για κινητα πλαστικουρες. Το 80% των κινητων(ακομα κ των highend-ακριβων) κατασκευαζεται απο πλαστικο.Δεν μπορεις να κραζεις το πλαστικο της samsung κ να προτεινεις το nokia.Κ αυτο πλαστικο ειναι.Προτεινε κατι απο γυαλι ή αλουμινιο. Κ εμενα στο nokia lumnia820 που ειχα στην κατοχη μου για ενα μηνα ,το πλαστικο εκανε "αραχνιασμα" (οχι γραντζουνια),χωρις καν να μπει σε τσεπη,παρα μονο σε τσαντακι σε υποδοχη για κινητα.Κ για να γυρισουμε στο θεμα ,δεν σου προτεινα το s3 γιατι ειμαι ενας ακομα samsungακιας. (ειμαι κατοχος του αγαπημενου μου iphone 3gs που πλεον σερνεται κ που θα αντικαταστησω συντομα με ενα lg G2),απλα εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου,κ σου προτεινα αυτο γιατι οπως ειπα για τα λεφτα του πλεον θα σε υπερκαλυψει για αυτο που θες να κανεις. Πηγαινε σε ενα μαγαζι πιασε στα χερια σου ολα τα κινητα που ειναι στα ορια του μπατζετ σου ,δες ποιο σου αρεσει κ διαλεξε. Καλη αγορα φιλε μου!
tony81 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Συμφωνό σε γενικές γραμμές αλλά 1. υπάρχει πλαστικό και πλαστικό, επειδή θεωρώ με διαφορά πιο ποιοτικές από θέμα υλικών τη nokia και τη sony (έστω την αίσθηση που αφήνει στο χέρι) θα το πω.. 2. Λίγες apps σε σχέση με τον ανταγωνισμό -σωστό αλλά για έναν που δεν θέλει games και ατελείωτες apps όπως λέει ο φίλος του topic γιατί να το πούμε ως επιχείρημα. Σαν να μας λέει δεν θέλω κάμερα και να του λέμε samsung zoom πολύ καλό, πετάει - έχει και κάμερα!!! Αλλά αν το αναφέρεις γενικά σωστός.. 3. Πάλι με το ui μια από τα ίδια..υπάρχουν χρήστες που δεν θέλουν 500 οθονιές, θέλουν λιγότερες τσακπινιές να κάνουν.. 4. Καλά το άνοιγμα που έκανε η nokia σε android άστα να πάνε...Καθαρά λόγω πωλήσεων έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα και όχι έτσι...τέτοιο android που έβγαλε και κατά τη γνώμη μου άμα πέταγε ένα high end android θα τους έπαιρνε τα σώβρακα...Κατέβηκαν από το καλάμι, την παίρνουν πίσω την επιθετική τιμολογιακή πολιτική και βλέπουμε..
alex.fentagin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά και εγώ φιλε με 3gs είμαι και τα έχει πάθει όλα. Είχα android στο παρελθόν και ios και λέω να κάνω μια αλλαγή δοκιμάζοντας wp, δεν ξέρω μπορεί να είναι και λάθος επιλογή ο χρόνος θα το δείξει.Ένα φιλαράκι μου έχει το s3 και εντάξει πολύ ωραίο κινητό(μεγάλη οθόνη,camera,τρελή ανάλυση) αλλα δεν ξέρω είχα φάει ένα άκυρο από samsung πριν πολλά χρονια και έχω σκαλώσει με τα samsung. Τώρα όσο για το nokia λιμιά 625 για 4.7' οθόνη μου φαίνεται πολύ τραγικό να έχεις αναλύσει 400x800 θα βλέπεις pixels έτσι πιστεύω αν και δεν το έχω πιάσει στα χερια μου και από βιντεάκια στο internet δεν βγάζω κάποια άκρη. Kαι ακόμα δεν καταλαβαίνω αν αυτό με την μπαταρία που δεν βγαίνει απευθείας στο 625 αποτελέσει πρόβλημα στο μέλλον.Λέω να καταλήξω στο lumia 620 να γλιτώσω και κάνα φράγκο. Aμα έχει κανεις προσωπική εμπειρία για το lumia 620 η 625 πάνω σε αυτα τα ερωτήματα ας ποστάρει. Ευχαριστώ
tony81 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Το έχω δουλέψει το 625 αρκετά (όχι και ώρες) και δεν έχει κάποιο θέμα με pixelιασμα. Πέρα από αυτό δεν έχω διαβάσει πουθενά για κανένα lumia να έχει τέτοιο θέμα. 620 πολύ καλό και '''''τσάμπα''''', προσωπικά 625-720 πιστεύω αξίζει τη διαφορά για την οθόνη. Δικά σου τα λεφτά και αν 3,8'' σε φτάνουν τότε χτύπα το...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα