georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Κάλεσα την υποστήριξη της apple και μου είπαν πώς δεν μπόρω να το κάνω αντιγραφή το απείραχτο αρχείο του bootcamp διότι ειναι ενσωματομένο στο system και συνεπώς δεν θα αλλάξει κάτι.Προφανώς κάτι δεν κατάλαβε καλά η "υποστήριξη της Apple". Αυτό που έπρεπε να κάνεις ήταν πολύ απλά να πας στο φάκελο Utities που βρίσκεται στο φάκελο Applications, να βρεις το αρχείο Bootcamp Assistant και να το αντιγράψεις κάπου αλλού (πχ σε ένα USB stick). Εκανα την διαδικασία που αναφέρεται στο link που μου έστειλες αλλά την ώρα που πάω να πατήσω την εντολή που μου λέει στο terminal,τοτε μου γράφει :no identity found.Γιατί συμβαίνει αυτό?Δεν ξέρω. Δεν είμαι μπροστά σε Mac αυτή τη στιγμή για να το δοκιμάσω. Δοκίμασε να γράψεις "sudo " πριν την εντολή, δηλαδή γράψε: sudo codesign -fs - /Applications/Utilities/Boot\ Camp\ Assistant.appΘα σου ζητήσει το password σου.
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το έκανα σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ...Μια ακόμα ερώτηση.Επείδη έχω μόνο ένα φλάσακι 4 gb.Μπορώ πρώτα να περάσω τα windows εκεί να τα εγκαταστήσω και μετά να περάσω τα προγραμματά που θέλει το bootcamp?και αν ναί για να περάσω τα windows sto φλασάκι απλά σείρω τοiso image στο φλασάκι?
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί ενω πέρασα τα windows μου γράφει όταν κάνει restart plz insert dvd or cd to boot windows.?στον υπολογιστή εχω και το φλασάκι με τα windows και το dvd των windows.Μήπως πρέπει να περάσω τα προγραμματα που μου κατεβαζει για το bootcamp?
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί ενω πέρασα τα windows μου γράφει όταν κάνει restart plz insert dvd or cd to boot windows.?στον υπολογιστή εχω και το φλασάκι με τα windows και το dvd των windows.Μήπως πρέπει να περάσω τα προγραμματα που μου κατεβαζει για το bootcamp? Είσαι σίγουρος ότι το DVD και το στικάκι που εφτιαξες είναι bootable? Καλύτερα να φτιάξεις ένα virtual machine να κανείς τις δοκιμές σου και μετά προχωρά σε boot camp. Υπολογιστής με windows δεν υπάρχει εκεί κοντά?
atsddd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2014 Ειχα παρομοιο προβλημα οταν προσπαθησα να βαλω τα windows 8 σε εναν mac pro 2008. Το dvd του δεν λειτουργουσε οποτε η μοναδικη λυση ηταν bootable usb. Ελα ομως που σε μοντελα παλιοτερα του 2011, τα usb δεν ειναι σε priority mode ωστε να σε αφησει να κανεις εγκατασταση απο κει οταν ανοιγεις τον υπολογιστη. Τελικα η λυση βρεθηκε περνοντας ενα εξωτερικο superdrive (της apple για μεναμ χωρις ομως να δημιουργει προβλημα και οποιαδηποτε αλλη μαρκα), και περνοντας το refit. http://refit.sourceforge.net/ Το συγκεκριμενο παρακαμπτει καθε ργοστασιακη ρυθμιση για τα priorities κατα την εναρξη του υπολογιστη και εμφανιζει ολα τα υπαρκτα κι ανυπαρκτα bootable και μη μεσα που εινια συνδεμενα στον υπολογιστη κατα την εκκινηση. Αν θελεις ψαξτο λιγο περισσοτερο μιας και καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα