Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα,προσπαθώ να περάσω τα windows 7(64bit) στο mac μου αλλά δεν μπόρεσα.Προσπάθησα και μέσω bootcamρ αλλά ενώ εγω έχω εισάγει το cd των windows7(δεν ειναι γνήσιο) δεν μου το δέχεται και μου λεει παρακαλώ εισαγεται το cd παρόλο που το διαβάζει ο υπολογιστής.Επίσης προσπαθησα να δημιουργήσω ενα νεο partition το οποιο και εκανα.Κανω restart to pc παταω το alt παω να εγκαταστήσω τα wndows και φθάνω στο σημειο που πρέπει να πατήσω format στα partition των windows αλλά δεν μου το επιλέγει.Τι να κάνω ??
xaniared Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Θα βρεις ένα ISO file των windows που δουλεύει σίγουρα, ή θα το φτιάξεις μόνος σου από το cd που έχεις. Μετά θα ξεκινήσεις το bootcamp assistant και θα τα επιλέξεις όλα(drivers,updates κτλπ) για δημηουργία usb drive και θα κάνεις setup από φλασάκι. Επίσης θα επιλέξεις πόσο θέλεις να είναι το partition. Ξεκίνα και όπου κολλήσεις ρώτα μας. Εύκολο ειναι
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μα ενώ εχω είσαγει ηδη το cd μου λεεί να εισάγω τον δίσκο εγκατάστασης.Τι κάνω λάθος?Τα drivers τα έχω κατεβάσει ηδη σε ένα USB.Εμένα στο bootcamp μου εμφανίζει 2 επιλογές οχι 3.Δηλαδή δεν μου εμφανίζει την επιλογή να τα εγκαταστήσω μέσω USB.
xaniared Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Σου εμφανίζει επιλογή να δημιουργήσεις usb? στην επανεκκινηση δεν θα πατάς ALT. Υποτίθεται οτι θα μπει μονο του στη εγκατάσταση. Ελπίζω να έχεις ξανακάνει εγκατάσταση win 7. Θα τα βάλεις στο disk 0: BOOTCAMP. Δες και αυτό το guide http://www.pcworld.com/article/249059/how_to_install_boot_camp_and_run_windows_on_your_mac.html
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οχί όταν ανοίγω το bootcamp δεν μου εμφανίζει επιλογή να δημιουργήσω usb.Μου εμφανίζει μονο 2 επιλογές.1 να κατεβάσω τα drivers(που το έχω κάνει ήδη) και 2 να εγκαταστήσω τα windows την οποία επιλέγω αλλά μου λεεί να εισάγω το cd(που το έχω κάνει ήδη αλλά λέω ξανά δεν είναι γνήσιο).
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Την επιλογή για εγκατάσταση μέσω USB, το Bootcamp Assistant τη βγάζει μόνο στους υπολογιστές Mac που δεν έχουν DVD Drive (πχ Mac Mini, MacBook Air, Retina MacBook Pro). Το CD των Windows 7 που έχεις, το έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει σε Windows PC? Κάνει boot? Ξεκινάει η εγκατάσταση?
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο παρελθόν που τα είχα περάσει μεσω partition έπαιζαν κανονικά.Τώρα,σε άλλο pc windows οχι δεν το έχω δοκιμάσει.Οταν επιλέγω την μέθοδο me new partition και κάνω restart γιατί δεν μου επιλέγει την επιλογή format?
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στο παρελθόν που τα είχα περάσει μεσω partition έπαιζαν κανονικά.Τώρα,σε άλλο pc windows οχι δεν το έχω δοκιμάσει.Οταν επιλέγω την μέθοδο me new partition και κάνω restart γιατί δεν μου επιλέγει την επιλογή format? Σε ποιο partition να κάνει format? Εχεις φτιάξει απο πριν partition είτε με bootcamp είτε με disk utility για να κάνει format?
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναί είχα φτιάξει με disk utility ,και όταν επέλεγα το partition των windows δεν με άφηνε να επιλέξω το format.Τι να κάvω ρε παιδιά??
atheatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναί είχα φτιάξει με disk utility ,και όταν επέλεγα το partition των windows δεν με άφηνε να επιλέξω το format.Τι να κάκω ρε παιδιά?? Καταρχάς πρέπει να βρεις ένα DVD ή να κάψεις εσύ απο ένα ISO που να δουλεύει ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία του bootcamp και να φτιάξει το partition. Όσο για το partition που εφτιαξες με disk utility δοκίμασε να το κανείς free space και να κανείς εκεί new volume, αφού καταφέρνεις και μπουταρεις με το cd του windows.
xaniared Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Την επιλογή για εγκατάσταση μέσω USB, το Bootcamp Assistant τη βγάζει μόνο στους υπολογιστές Mac που δεν έχουν DVD Drive (πχ Mac Mini, MacBook Air, Retina MacBook Pro). Το CD των Windows 7 που έχεις, το έχεις δοκιμάσει αν δουλεύει σε Windows PC? Κάνει boot? Ξεκινάει η εγκατάσταση? Δηλαδή όσοι έχουν DVD drive δε μπορούν να φτιάξουν φλασάκι?
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το είχα ψάξει παλιότερα (επί Snow Leopard αν θυμάμαι καλά) που είχα Mac με DVD drive και είχα βρει σε κάποιο blog οδηγείες για να πειράξεις κάποιο preference file του Bootcamp Assistant για να νομίζει πως το Mac σου είναι στη λίστα με αυτά που επιτρέπονται να κάνουν setup από USB. Το είχα κάνει τότε με επιτυχία αλλά όταν μετά από 1+ χρόνο το ξαναχρειάστηκα, δεν μπόρεσα να ξαναβρώ τον σωστό τρόπο. Κάνε όμως μια αναζήτηση, από τότε μπορεί κάτι να έχει αλλάξει... UPDATE Με ένα Google-ισμα βρήκα αυτό: http://pigiuz.wordpress.com/2013/11/18/how-to-fool-bootcamp-assistant-and-install-windows-from-an-usb-drive/ Δεν δοκίμασα αν δουλεύει. UPDATE #2 Αφού κάνεις edit στο plist όπως λέει το παραπάνω link, μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κι αυτό: http://forums.macrumors.com/showpost.php?p=18251407&postcount=3 Επαναλαμβάνω, δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύουν (άλλωστε δεν μπορώ: το Mac Mini μου δεν έχει DVD Drive κι έτσι ο Bootcamp Assistant δουλεύει με USB χωρίς πείραγμα)
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εαν κάνω την παραπάνω διαδικασία θα αλλάξει κάτι στον υπολογιστή μου?Υπάρχει περίπτωση μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να μην μου τρέχει τα windows?Και επίσης εάν κάνω κάποιο λάθος και δεν το τρέχει αυτό μετά διορδώνεται?
georgeadams Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ουσιαστικά, το Bootcamp Assistant έχει μια λίστα με όλα τα μοντέλα Mac που έχουν DVD Drive. Αν το Mac σου είναι σε αυτή τη λίστα, δεν εμφανίζεται η επιλογή για δημιουργία USB εγκατάστασης των Windows. Το hack πειράζει τη λίστα αυτή. Δεν επεμβαίνει σε οτιδήποτε άλλο στο OS X ή τα Windows. Καλού κακού, πριν το κάνεις κράτα κάπου ένα αντίγραφο του αρχικού, απείραχτου BootCamp Assistant ( /Applications/Utilities/Boot Camp Assistant.app )
Douzos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Κάλεσα την υποστήριξη της apple και μου είπαν πώς δεν μπόρω να το κάνω αντιγραφή το απείραχτο αρχείο του bootcamp διότι ειναι ενσωματομένο στο system και συνεπώς δεν θα αλλάξει κάτι.Δηλαδή αν γίνει κάποιο λάθος στον παραπάνω τρόπο μετά θα χρειαστεί format.Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω.Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρώ τα αυθεντικά windows.Μπορώ να κάνω κάτι άλλο.? Εκανα την διαδικασία που αναφέρεται στο link που μου έστειλες αλλά την ώρα που πάω να πατήσω την εντολή που μου λέει στο terminal,τοτε μου γράφει :no identity found.Γιατί συμβαίνει αυτό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα