ZAFIRIOSNT Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά. τελείως άσχετος με linux είπα να αρχίσω με την παραπάνω διανομή να εξερευνώ το linux. σαν παιδί και εγώ αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα και τα αγγλικά μου δεν με βοηθάν πολύ. 1. δεν έχω ήχο.. 2. drivers για κάρτα γραφικών ( 7870 ) τώρα ψάχνοντας για τον ήχο στο google το μάτι μου πέφτει σε αυτή την εντολή lspci -v βλέπω το εξής.. σαν audio device μου παρουσιάζει της μητρικής, και της κάρτας γραφικών ( hi-definition audio ) παίζει κάποιο conflict? γενικά πρέπει να βάλω και chipset drivers ? όλα αυτά παιδιά τα βλέπω βουνό παιδιά γιαυτό όσο ποιό απλά γίνετε.. ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα παιδιά. τελείως άσχετος με linux είπα να αρχίσω με την παραπάνω διανομή να εξερευνώ το linux. σαν παιδί και εγώ αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα και τα αγγλικά μου δεν με βοηθάν πολύ. 1. δεν έχω ήχο.. 2. drivers για κάρτα γραφικών ( 7870 ) τώρα ψάχνοντας για τον ήχο στο google το μάτι μου πέφτει σε αυτή την εντολή lspci -v βλέπω το εξής.. σαν audio device μου παρουσιάζει της μητρικής, και της κάρτας γραφικών ( hi-definition audio ) παίζει κάποιο conflict? γενικά πρέπει να βάλω και chipset drivers ? όλα αυτά παιδιά τα βλέπω βουνό παιδιά γιαυτό όσο ποιό απλά γίνετε.. ευχαριστώ Επέλεξε σαν πρώτη πηγή την κάρτα στην μβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 εμμ πώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορω να σου πω που γιατι οι διανομες διαφέρουν, φανταζομαι στις "ρυθμισεις συστήματος" εγω χρησιμοποιώ μερικες φορες την επιλογη αυτη οταν θελω να βγει ο ηχος στο hdmi για την tv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 μαλών θα πάω σε ubuntu λόγω κοινότητας και φιλικότητας προς τον αρχάριο χρήστη.. απ ότι βλέπω αρχάριος και debian διανομές θέλουν μεγάλη προσπάθεια. ευχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγω θα σου πρότεινα τα mint υπαρχει και για αυτα μια πολυ οργανωμένη κοινοτητα στην ελλαδα και τα παιδια εκει ειναι πολυ φιλικά http://linuxmint.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα