Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω να αναβαθμίσω τον εξής φορητό ASUS X75VC-TY011D Link.png Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909535

Στην ιστοσελίδα της Crucial μου έβγαλε recommended 8gb (δηλαδή συνολικά 12gb) Link.png Site: δείτε εδώ το αποτέλεσμα της crucial  ενώ στο eshop λέει συνολικά 8gb. Όπως και να χει προτιμώ να βάλω 8gb οπότε να πάμε συνολικά στα 12gb. Η αλήθεια είναι ότι έχω διαβάσει ότι σε αρκετά Αsus βάζουν διπλάσια μνήμη απ'ότι προβλέπεται και δίχως πρόβλημα. Κατά την άποψη σας θα λειτουργεί απροβλημάτιστα με 8gb+4gb;

Ισχύει ότι είναι προτιμότερο να είναι της ίδιας εταιρείας η μνήμη; Και αν ισχύει πως θα μάθω τι μνήμη έχει ο υπολογιστής (έχω την εντύπωση ότι δεν ανοίγει εύκολα η ενσωματωμένη μνήμη που ήδη υπάρχει και δεν τον έχω μπροστά μου). 

Έχετε να προτείνετε συγκεκριμένη εταιρεία ή προσφορά για μνήμη;

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

To site αυτο ειναι αναξιοπιστο κοιτα το site του κατασκευαστη

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X75VC/#specifications

Site κατασκευαστη

Μέχρι 8 λέει ο κατασκευαστής..

Ωστόσο στο δικό μου ASUS K95V λέει μέχρι 16 αλλά έχω δει να βάζουν 32 gb δίχως πρόβλημα (το ASUS X75VC είναι του αδερφού μου) . 

Να προσθέσω μόνο 4gb τελικά; Τι εταιρεία  να προτιμήσω;

Δημοσ.

Γνωμη μου ναι ενα dimm των 4gb ιδιων χαρακτηριστηκων με αυτο που εχεις

Οντως σε βιντεακι ενας τυπος το κανει αλλα εγω εμπιστευομαι των κατασκευαστη corsair παρε καλες μνημες

Δημοσ.

Γνωμη μου ναι ενα dimm των 4gb ιδιων χαρακτηριστηκων με αυτο που εχεις

Οντως σε βιντεακι ενας τυπος το κανει αλλα εγω εμπιστευομαι των κατασκευαστη corsair παρε καλες μνημες

λέω να δοκιμάσω την 8αρα, αυτές είναι κατάλληλες:

Link.png Site: Corsair

Link.png Site: Crucial

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...