pavlos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά φτηνού smartphone το οποίο θα δουλεύει σαν καρτοκινητο (χωρίς συμβόλαιο). Θα επιθυμούσα επίσης την δυνατότητα 2 καρτών στο ιδιο κινητό. Βρήκα το Huawei Ascend Y300 με καλά χαρακτηριστικα και καλά σχόλια απο τους αγοραστές του. Τιμή γύρω στα 80 Ευρώ. Τι λετε; Το χρησιμοποιεί κανείς να μου πει τις εντυπωσεις του, η να μου προτείνει κάτι ανάλογο η καλυτερο σε χαρακτηριστικα και τιμή; Ευχαριστώ.
spyros95 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το έχει ο πατέρας μου εδώ απο τον Ιούνιο το 13'.Πραγματικά τίμιο για τα χρήματά του , αν δεν ψάχνεις κάτι εξυζητημένο , στο προτείνω ανεπιφύλακτα !
pavlos88 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ Σπυρο. Κοιτάζω τα χαρακτηριστικα του τώρα και βλέπω οτι κυκλοφορεί σε τουλάχιστον δυο εκδόσεις. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω, η και κανένα μαγαζί με χαμηλή τιμη;
pavlos88 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 To Haier W718 MTK6572 το εχει κανείς σας; Ποιες οι εντυπώσεις; Φαίνεται ανθεκτικο στην ταλαιπωρία και τα χτυπήματα. Και ειναι και φτηνο. Και το ALCATEL POP C3 καλο φαινεται. Το εχει κανεις;
pavlos88 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το Haier W718 MTK6572 έχει ελληνικά στο μενού;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα