rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 φουτανα τακανες........ και τωρα μαντσιε που τον πηρες στο λαιμο σου, δωστου τη λυση κιολας.
NikosChro92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 περασα το revo και δεν βρισκει το mcafee..
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 περασα το revo και δεν βρισκει το mcafee.. Εννοειται τωρα.Αφου εσβησες αρχεια που χρειαζοταν. Μια λυση λογικη που βαζω με την σκεψη μου,ειναι να βαλεις το Trial ξανα του mc-afee,οτι σουιτα ειχε το πσ,και να το κανεις ΣΩΣΤΑ unistall! Ετσι νομιζω θα φυγει απο το συστημα σου μια και καλη. 1
NikosChro92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καταλαβαινω σας εχω κουρασει λιγο αλλα δεν ξερω και πολλα..οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω..
Hawk7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 καταλαβαινω σας εχω κουρασει λιγο αλλα δεν ξερω και πολλα..οκ θα το δοκιμασω και θα σας πω.. Δεν μας κουρασες καθολου! Απλα οταν απο το πρωτο σχολιο μου σου λεω... Δεν ξερω τι εκανες,ΑΛΛΑ το mc-afee τρεχει ακομη και μαλιστα κανονικα μαζι με το windows defender. Ο δισκος ειναι μια χαρα. Αρα,ξεκινα να κανεις unistall το mc-afee και ξαναδοκιμαζεις την σταθεροτητα μετα του συστηματος σου. Σου το λεω.ΚΑΝΕ UNINSTALL,πας και κανεις διαγραφη φακελων,και αρχειων,επομενο ειναι να εχεις προβληματα. Αν δεν ξερεις τι να κανεις,ειλικρινα,μεσα απο την καρδια μου,στειλε μου PM,να συνδεθουμε μεσω Teamviewer,και να στο ξηλωσω αυτο το ρημαδι μεσα απο το πσ.Ευχαριστηση μου. Σε καταλαβαινω,και μην ανησυχεις.Οκ; Οχι τωρα ομως,διοτι παμε για ξεκουραση.Αυριο,οτι θελεις.
rfc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κανε αυτο που σου λεει ο hawk για να ξεμπερδευεις.
NikosChro92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ενταξει παιδια ευχαριστω κομπλε το pc εκανα αυτο που μου ειπε ο Hawk..σας ευχαριστω και παλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα