NikosChro92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια..εχω αγορασει εδω και δυο εβδομαδες ενα λαπτοπ της toshiba με i5 επεξεργαστη,4giga ram,nvidia geforce 710 καρτα γραφικων,windows 8.1,750gb,κλπ..Τις πρωτες μερες δεν μου εμφανισε καποιο κολλημα..Μετα καθε φορα που ανοιγα τα εγγραφα μου, πινακα ελεγχου, τον υπολογιστη μου και αλλες εφαρμογες αρχισε να μου τις ανοιγει πολυ αργα..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ή αν εχω κανει καποια χαζομαρα,το μονο που εχω κανει ειναι διαγραφη του mc afee..εχω κανει σαρωση για ιους και δεν εχει βρει κατι,ανασυγκροτηση κλπ..αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι ή οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη...ευχαριστω εκ των προτερων...
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε το hard disk sentinel μπορει να εχει προβλημα ο σκληρος δισκος.
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα παιδια..εχω αγορασει εδω και δυο εβδομαδες ενα λαπτοπ της toshiba με i5 επεξεργαστη,4giga ram,nvidia geforce 710 καρτα γραφικων,windows 8.1,750gb,κλπ..Τις πρωτες μερες δεν μου εμφανισε καποιο κολλημα..Μετα καθε φορα που ανοιγα τα εγγραφα μου, πινακα ελεγχου, τον υπολογιστη μου και αλλες εφαρμογες αρχισε να μου τις ανοιγει πολυ αργα..δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει ή αν εχω κανει καποια χαζομαρα,το μονο που εχω κανει ειναι διαγραφη του mc afee..εχω κανει σαρωση για ιους και δεν εχει βρει κατι,ανασυγκροτηση κλπ..αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι ή οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη...ευχαριστω εκ των προτερων... Eμενα το φτωχικο το μυαλο μου,παει στο Antivirus που εχεις,και ΑΝ απεγκατασταθηκε σωστα το mc-afee. Για ανοιξε τον task manager και δωσε μας ενα ΠΛΗΡΕΣ screenshot με οτι τρεχει στην μνημη.
NikosChro92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 να τι τρεχει στην μνημη φιλε.. Xristaras12 εκανα αυτο που μου ειπες...
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 να τι τρεχει στην μνημη φιλε.. Xristaras12 εκανα αυτο που μου ειπες... Δεν ξερω τι εκανες,ΑΛΛΑ το mc-afee τρεχει ακομη και μαλιστα κανονικα μαζι με το windows defender. Ο δισκος ειναι μια χαρα. Αρα,ξεκινα να κανεις unistall το mc-afee και ξαναδοκιμαζεις την σταθεροτητα μετα του συστηματος σου.
NikosChro92 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 πως ομως θα το απεγκαταστησω εφοσον το εχω σβησει απο το "προγραμματα και δυνατοτητες"???να παω στον σκληρο και να σβησω απο εκει το φακελο του mcafee γιατι μονο εκει το βρηκα..
Μαντσιος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεις φιλε να το σβησεις απο τον σκληρο τον φακελο και μετα με το ccleaner να καθαρισεις την registry και εισαι οκ
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε και το revo uninstaller , παντως αυτο το mcafee καταστροφή ειναι οσο μένει στο σύστημα
nightelf25 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και μόνο με το ccleaner μπορείς να το κάνεις απεγκατάσταση και μετά καθαρισμό της registry όπως αναφέρει και ο φίλος Μαντσιος!!
NikosChro92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλημερα..παω να σβησω τον φακελο του mcafee και μου εμφανιζει αυτο..απο που μπορω να το κλεισω?? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από NikosChro92
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 unistall με revo θελει. Το ιδιο εχω παρατηρησει σε ενα λενοβο παντως με norton........ σερνοταν και εκοβε και το ιντερνετ.
SPANK Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για να σβήσω τετοιους είδους προγράμματα που για καποιο λόγο δεν κανουν delete χρησιμοποιώ το delinvfile http://www.purgeie.com/delinv/
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Και με το undelete που ειναι δωρεαν μπορει.
NikosChro92 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 παιδια καταφερα και εσβησα τον φακελο αλλα ακομα τρεχει το mcafee...
Hawk7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 παιδια καταφερα και εσβησα τον φακελο αλλα ακομα τρεχει το mcafee... ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ φακελους μονο και αρχεια. Χειροτερα τα κανεις,διοτι οταν θα χρειαστει ο unistaller πολλα απο αυτα για να απεκταταστησει το AV,θα σου δημιουργησει προβλημα. Χρησιμοποιησε π.χ τον Revo unistaller.Οταν ανοιγει,σου δειχνει το mc-afee; Κατεβασε τον Revo unistaller,ανοιξε τον,και δες,υπαρχει το mc-afee; Καλημερα..παω να σβησω τον φακελο του mcafee και μου εμφανιζει αυτο..απο που μπορω να το κλεισω?? Λογικοτατο ειναι,ΑΦΟΥ η εφαρμογη τρεχει στην μνημη.Μην σβηνεις μονο αρχεια.Κανε οτι σου ειπαν τα παιδια με τον unistaller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα