Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κουτί μονό με 500ευρο όλα τα άλλα υπάρχουν Ίδη το θέλω για τα πάντα όλα να είναι κολλημένο με τα νίτρα παρακαλώ κάτι κάλο και ωραίο να μου συνθέσετε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ωραια,οταν μας πεις ποια ειναι τα αλλα που υπαρχουν ηδη ακριβως ποια ειναι,απο που εισαι για την επιλογη του καταστηματος καθως και ποια ειναι η χρηση του pc τοτε θα παρεις απαντησεις.και φυσικα μεχρι τοτε πιστευω με αυτο εισαι οκ .

Δημοσ.

έγινε ένα λαθάκι ο υπολογιστής που θέλω να φτιάξω μονό κουτί όχι!!! ΜΕ 500 ευρο άλλα με 5000ΕΥΡΟ συγνώμη για το δανειστήκατε τα αλλα που υπαρχουν οθονη 27. πικρολογιο ποντικι καλα ηχεια  μονο κουτι θελω αλλα να ειναι σε ολα μαστορας!!! 

Δημοσ.

έγινε ένα λαθάκι ο υπολογιστής που θέλω να φτιάξω μονό κουτί όχι!!! ΜΕ 500 ευρο άλλα με 5000ΕΥΡΟ συγνώμη για το δανειστήκατε τα αλλα που υπαρχουν οθονη 27. πικρολογιο ποντικι καλα ηχεια  μονο κουτι θελω αλλα να ειναι σε ολα μαστορας!!! 

χμ.. :unsure: :unsure:

μααααλλον θα περιμενεις για να σου απαντησει καποιος σε αυτα που ζητας.βλεπεις εμεις μονο συνθεσεις των 500 euros κανουμε.   :devil: :devil:

Δημοσ.

κουτί μονό με 500ευρο όλα τα άλλα υπάρχουν Ίδη το θέλω για τα πάντα όλα να είναι κολλημένο με τα νίτρα παρακαλώ κάτι κάλο και ωραίο να μου συνθέσετε ευχαριστώ.

τώρα έχω καλύτερο από 500ευρο άπλα έχω 500ευρο και θέλω ένα τούμπανο ΠΣ να φτιάξετε 

των 50 euros δεν σου φτανει?

Δημοσ.

τη 3 τη 4 μηδενικά, μπορεί να είναι αλλοδαπός με δυσλεξία και δυσκολία κατανόησης.

αλλά ανησυχώ γιατί ο τρολας δεν απαντά

Δημοσ.

χμ.. :unsure: :unsure:

μααααλλον θα περιμενεις για να σου απαντησει καποιος σε αυτα που ζητας.βλεπεις εμεις μονο συνθεσεις των 500 euros κανουμε.   :devil: :devil:

πες το ψεματα!

πολλά σχολειά άλλα αυτό που θέλω δεν κάνετε ........  μονό να με σχολιάζετε???

Βαλε οτι ακριβοτερο υπαρχει το μπατζετ σου χωραει τα παντα ! επειδη νομιζω οτι τρολλαρεις δεν σου κανω συνθεση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...