keysmith Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το word 2013 μου παρουσιάζει ιδιαίτερα τραχύ scrolling (ειδικά στα πολυσέλιδα κείμενα, αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι) καθώς και lag στην εμφάνιση των χαρακτήρων κατά την πληκτρολόγηση. Έβαλα ξανά το 2010 και το έκανα προεπιλογή και είπα να ξαναδοκιμάσω το 2013 μετά το service pack. Ίσως να είχε κάποια βελτίωση, αλλά το πρόβλημα είναι σίγουρα "παρών". Το έχει αυτό και κανένας άλλος; (Δεν τίθεται θέμα δυνατοτήτων υπολογιστή: i7, 8GB RAM, SSD) νομίζω συμφωνώ μαζί σου. Δεν ξέρω ακριβώς τι φταίει (Δεν το έχω φιλοσοφήσει), αλλά κάτι δεν πάει καλά στην φυσικότητά του. Σαν δυνατότητες όμως είναι μια χαρά (όπως και το 10 θα μου πεις).
skar1983 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Το word 2013 μου παρουσιάζει ιδιαίτερα τραχύ scrolling (ειδικά στα πολυσέλιδα κείμενα, αλλού πατάς και αλλού βρίσκεσαι) καθώς και lag στην εμφάνιση των χαρακτήρων κατά την πληκτρολόγηση. Έβαλα ξανά το 2010 και το έκανα προεπιλογή και είπα να ξαναδοκιμάσω το 2013 μετά το service pack. Ίσως να είχε κάποια βελτίωση, αλλά το πρόβλημα είναι σίγουρα "παρών". Το έχει αυτό και κανένας άλλος; (Δεν τίθεται θέμα δυνατοτήτων υπολογιστή: i7, 8GB RAM, SSD) Lag δεν έχω παρατηρήσει αλλά τραχύ scrolling.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα