grnrg Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Που ειναι το 5s? Εκει που ειναι και το s4 και του χρονου το s5... Το one αν εξαιρεσω την καμερα ηταν εκπληκτικο κινητο και ξεχωριζε απο τον σωρο των androidων...
butters Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Με κολλημένους σαν τον vasilis018 οι εταιρείες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Για μένα προτιμότερο το Nexus 5. αν η HTC σχεδιάσει τα ηχεία όπως στο Nexus 5 και κρατήσει το unibody, θα κάνει τη διαφορά.
theo2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πρεπει να σε ετσουξε πολυ η εισαι ασχετος. υπνο τωρα και σκεπασου να μην κρυωσεις και συνεχισεις τις βλακειες που γραφεις γνώμη του ειναι γιατί τον κράζετε όντως το One ειναι απίστευτο , αυτό δεν συμένει πως το G2 ή S4 δέν ειναι όλα υπερισχύουν σε κάτι και μετά οτι προτιμά ο χρήστης. 1
theo2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Με κολλημένους σαν τον vasilis018 οι εταιρείες δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Για μένα προτιμότερο το Nexus 5. αν η HTC σχεδιάσει τα ηχεία όπως στο Nexus 5 και κρατήσει το unibody, θα κάνει τη διαφορά. Τα ηχεία στο one είναι απίστευτα είναι μπροστά και στέρεο , αμα δεν είχε αυτόν τον σχεδιασμό στα ηχεία νομίζω πως δεν θα έπαιρνε βραβείο.
kosmous Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πέρασαν από τα χέρια μου (τότε με τα Windoes Mobile) οι περισσότερες ναυαρχίδες της HTC , πολύ ποιοτικές συσκευές . Έτσι και το one ήθελα να το αγοράσω , αλλά με χάλασε η μη υποδοχή κάρτας και το αλουμίνιο , καθώς φοβήθηκα σε περίπτωση πίεσης την απόκτηση κάποιας λακκούβας .
dimos47ki7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε να αγοράσεις όσα One έχουν μείνει στα ράφια μπας και σωθεί η Htc από την χρεοκοπία φέτος. Σιγά μην πιω ξύδι για το ανύπαρκτο σε πωλήσεις One με την άθλια ultrapixel κάμερα που το χαντάκωσε. Άλλωστε η ψηφοφορία μιλάει για το καλύτερο smartphone γενικά. Όχι για το καλύτερο design. Βαυκαλίσου τώρα οτι το One είναι premium επειδή είναι κατασκευασμένο με το φθηνότερο μέταλλο του εμπορίου και άσε με εμένα. Άλλωστε αρχικά δεν έκραξα, έγραψα οτι είναι προτιμότερο το G2. Τελευταία φορά που ΄΄απολογούμαι΄΄ σε κάθε fanboy της... Htc. το κοστος του μεταλλου μαλλον ειναι το τελευταιο που παιζει ρολο. αλλα το οτι το καθε "σασι" δεν ειναι χυτο αλουμινιο αλλα κατασκευασμενο απο ενα billet κομματι αλουμινιου πανω σε CNC εργαλειομηχανη, εκτοξευει το κοστος και τον χρονο κατασκευης. απο την αλλη, ενα πλαστικο καπακι βγαινει απο την πρεσα σε 10αδες αντιτυπα καθε λεπτο με μηδαμινο κοστος. εξαλλου οπως ειπες, το βραβειο αναφερεται στην overall βαθμολογια μιας συσκευης, και οχι μονο στην ποιοτητα ή στα ηχεια... αυτο δλδ σημαινει οτι το one ηταν overall το καλυτερο του 2013. ναι φυσικα το G2 και το nexus 5 ειναι πιο δυνατα, αλλα βγηκαν αργοτερα με ολοκαινουριο επεξεργαστη, αρα υποθετω οτι οι κριτες λαμβανουν υποψιν και τις εξελιξεις της τεχνολογιας τη στιγμη που παρουσιαζεται καποια συσκευη, αλλιως το one δεν θα ειχε ελπιδα απεναντι σε αυτα τα 2 αυτα τα λεω σαν φιλος της htc, με το τριτο μοντελο τους στην κατοχη μου, αλλα οχι σαν οπαδος με παρωπιδες εχω το one-x και η αδερφη μου πηρε το one, και ημουν ετοιμος να το παρω κι εγω...αλλα με "χαλασε" λιγο το γεγονος οτι σαν λειτουργικο ειναι ακριβως ιδιο. θα ενιωθα οτι εχω το ιδιο κινητο. οποτε, αναμενω το Μ8 και βλεπουμε 1
Grey Warden Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το κοστος του μεταλλου μαλλον ειναι το τελευταιο που παιζει ρολο. αλλα το οτι το καθε "σασι" δεν ειναι χυτο αλουμινιο αλλα κατασκευασμενο απο ενα billet κομματι αλουμινιου πανω σε CNC εργαλειομηχανη, εκτοξευει το κοστος και τον χρονο κατασκευης. απο την αλλη, ενα πλαστικο καπακι βγαινει απο την πρεσα σε 10αδες αντιτυπα καθε λεπτο με μηδαμινο κοστος. εξαλλου οπως ειπες, το βραβειο αναφερεται στην overall βαθμολογια μιας συσκευης, και οχι μονο στην ποιοτητα ή στα ηχεια... αυτο δλδ σημαινει οτι το one ηταν overall το καλυτερο του 2013. ναι φυσικα το G2 και το nexus 5 ειναι πιο δυνατα, αλλα βγηκαν αργοτερα με ολοκαινουριο επεξεργαστη, αρα υποθετω οτι οι κριτες λαμβανουν υποψιν και τις εξελιξεις της τεχνολογιας τη στιγμη που παρουσιαζεται καποια συσκευη, αλλιως το one δεν θα ειχε ελπιδα απεναντι σε αυτα τα 2 αυτα τα λεω σαν φιλος της htc, με το τριτο μοντελο τους στην κατοχη μου, αλλα οχι σαν οπαδος με παρωπιδες εχω το one-x και η αδερφη μου πηρε το one, και ημουν ετοιμος να το παρω κι εγω...αλλα με "χαλασε" λιγο το γεγονος οτι σαν λειτουργικο ειναι ακριβως ιδιο. θα ενιωθα οτι εχω το ιδιο κινητο. οποτε, αναμενω το Μ8 και βλεπουμε Περισσότερο ήθελα να πικάρω τον vasilis που μου έγραψε οτι κράζω το One επειδή έγραψα οτι προτιμώ το G2. Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις.
morgan21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 To μεσημέρι να περάσεις να μου το αφήσεις τότε Αυτη την συσκευη δεν την αφηνω πουθενα
dorinpro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Nokia Lumia 520 bags ‘Best Low-cost Smartphone’ Award at MWC 2014 http://www.wpxbox.com/nokia-lumia-520-bags-best-low-cost-smartphone-award-mwc-2014/
HALF EVIL Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Το να γράφει κάποιος το One είναι άθλιο, μαλακίζεται. Το να γράφει κάποιος το S4 είναι άθλιο,μαλακίζεται. Το να γράφει κάποιος το G2 είναι άθλιο, μαλακίζεται. Το να γράφει κάποιος το Z1 είναι άθλιο, επίσης μαλακίζεται . Από ευχαριστημένο κάτοχο του One. 1
vassilis018 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Περισσότερο ήθελα να πικάρω τον vasilis που μου έγραψε οτι κράζω το One επειδή έγραψα οτι προτιμώ το G2. Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις. δεν μου έχεις πει την ηλικία σου όμως, εντελώς ενημερωτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα