whiteman7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 συμφωνω για το HTC One...αξεπέραστη ποιότητα, καμια συγκριση με lg και samsung...
cd2matheos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ναι ρε παιδια συμφωνω και γω οτι ειναι το καλυτερο αλλα αυτο δεν μεταφραστηκε με αναλογη αυξηση πωλησεων και κερδων σε αυτο φταιει η ιδια η εταιρια που εχει το one και μετα το χαος η αμεσως επομενη συσκευη ειναι 5 σκαλες πιο κατω
Grey Warden Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 πρεπει να σε ετσουξε πολυ η εισαι ασχετος. υπνο τωρα και σκεπασου να μην κρυωσεις και συνεχισεις τις βλακειες που γραφεις Πήγαινε να αγοράσεις όσα One έχουν μείνει στα ράφια μπας και σωθεί η Htc από την χρεοκοπία φέτος. Σιγά μην πιω ξύδι για το ανύπαρκτο σε πωλήσεις One με την άθλια ultrapixel κάμερα που το χαντάκωσε. Άλλωστε η ψηφοφορία μιλάει για το καλύτερο smartphone γενικά. Όχι για το καλύτερο design. Βαυκαλίσου τώρα οτι το One είναι premium επειδή είναι κατασκευασμένο με το φθηνότερο μέταλλο του εμπορίου και άσε με εμένα. Άλλωστε αρχικά δεν έκραξα, έγραψα οτι είναι προτιμότερο το G2. Τελευταία φορά που ΄΄απολογούμαι΄΄ σε κάθε fanboy της... Htc.
vassilis018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε να αγοράσεις όσα One έχουν μείνει στα ράφια μπας και σωθεί η Htc από την χρεοκοπία φέτος. Σιγά μην πιω ξύδι για το ανύπαρκτο σε πωλήσεις One με την άθλια ultrapixel κάμερα που το χαντάκωσε. Άλλωστε η ψηφοφορία μιλάει για το καλύτερο smartphone γενικά. Όχι για το καλύτερο design. Βαυκαλίσου τώρα οτι το One είναι premium επειδή είναι κατασκευασμένο με το φθηνότερο μέταλλο του εμπορίου και άσε με εμένα. Άλλωστε αρχικά δεν έκραξα, έγραψα οτι είναι προτιμότερο το G2. Τελευταία φορά που ΄΄απολογούμαι΄΄ σε κάθε fanboy της... Htc. άντε μπράβο γιατί μας τα έκανες τσουρέκια πιο μεγάλα και από του Τερκενλή. είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι βαλούτα έχεις για κινητό
Grey Warden Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 άντε μπράβο γιατί μας τα έκανες τσουρέκια πιο μεγάλα και από του Τερκενλή. είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι βαλούτα έχεις για κινητό Προτιμότερο το G2. εγω θα προτιμουσα s4!!! Μην λες τέτοια γιατί αν αναφέρεις απλά την προτίμηση σου θα σου την πει ο vassilis018 οτι κράζεις (?) το One.
Pa0ki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Και γω νομίζω ότι το G2 ξεχώρισε περισσότερο φέτος, αλλά η LG δεν το βοήθησε καθόλου Το One επίσης δυνατό, πιστεύω πήρε τη πρωτιά χάρη στο design του, πολύ όμορφο κινητό Το ipad air δεν έχει αντίπαλο
kira20 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Galaxy Note tablet και το air θα σβήσει έτσι απλά...Όσο για το one τι να πω δεν ξέρω.. γτ πήρε πρωτια? Μόνο το beast audio γαμαει κατά τα άλλα είναι άθλιο και απ όπου και αν το πιάσεις.. χίλιες φορές nexus 5
λευτερης κ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν το ειχα ποτε το htc αλλα το ειχα δουλεψει απο ενα φιλο μου απο αποψης εμφανισης πολυ ομορφο καλη κατασκευη λεπτο ωραια οθονη πολυ καλος ηχος ομορφο ui και καλη κάμερα γρηγορο σε ολα δεν καταλαβαινω γιατι δεν αρεσει ενταξει δεν ειναι το καλυτερο ισως nexus και lg g2 να ειναι καλυτερα(δεν εχω εμπιρεια προσωπικα) αλλα παντως οτι ειναι πολυ καλο κινητο ειναι νομιζω σιγουρο
Pa0ki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Nexus δε θα βγει ποτέ κινητό της χρονιάς όσο η google αναθέτει τη κατασκευή του σε άλλη εταιρία, αφού πάντα θα είναι ένα σκαλί πιο κάτω από την αντίστοιχη ναυαρχίδα της εταιρίας Ποντάρει βέβαια στο pure android και τη χαμηλή τιμή και εκεί οφείλεται η επιτυχία του Είναι το VFM της χρονιάς, όχι το καλύτερο
morgan21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Που ειναι το 5s? Στην τσεπη μου γιατι? 1
Sapadak Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στην τσεπη μου γιατι? To μεσημέρι να περάσεις να μου το αφήσεις τότε
Rib21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπράβο στο one αν και εγώ προτιμώ το z1 και όχι δεν είμαι fanboy απλά το προτιμώ!!όμως ποτέ δεν κατάλαβα της όλης φάσης!!μήπως τώρα θα πάρει λεφτά η HTC μήπως δεν θα χρεοκοπήσει??όχι οπότε χαλαρώστε λίγο και χαίρεσται και τόσο πολύ!!!η Apple και η Sammy πούλησαν σαν τρελές από κει και πέρα στα....... Το βραβείο
21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι μετά την βράβευση...αναμενόμενο ήταν και γνωστό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα