Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα ενα lenovo g510 free dos και εβαλα τα win 7 σε φλασακι με αυτο το προγραμμα Windows7-USB-DVD-tool και ανοιξα το λαπτοπ και μου βγαζει μια μαυρη οθονη μου ειπε να βαλω ημερομηνια και ωρα και μετα εχει ενα C:\>  και οτι και να γραψω βγαζει bad command or filename.Eπισης πατησα ολα τα κουμπια (f1,f2 fn k f2 fn και f12,enter,delete,esc )και δεν κανει τιποτα μονο ακουγεται ενας ηχος !!βοηθεια παρακαλω τι να κανω!

Δημοσ.

Αφού έχει dvd r/w το lenovo, γιατί δεν καις το iso σε ένα dvd και να μπουτάρεις από εκεί; Μπορεί το στικάκι σου να μην μπορεί να μπουτάρει ή να πρέπει να το επιλέξεις από το bios.

Καλύτερα σε dvd θα έλεγα, αλλιώς μπες στο bios και βρες που και πως μπορείς να επιλέξεις να μπουτάρει από usb.

Δημοσ.

Mε ποιο ακριβως προγραμμα να το κανω αυτο .Εχω ενα dvd 8,5 g .Eπισης στα βιος μου βγαζει αυτες τις επιλογες τις εβγαλα φωτο για καλυτερη βοηθεια!Μπορεις να μου πεις πως γινετε να τις ανεβασω εδω?

Δημοσ.

Αν έχεις το iso το καις ή με το πρόγραμμα εγγραφής που έχεις σαν αρχείο εικόνας (image file) ή με το imageburn. Χρειάζεσαι ένα dvd-r ή dvd+r 4.7gb.

Τις φωτογραφίες μπορείς να τις ανεβάσεις στο http://www.tinypic.com και να βάλεις σε μήνυμα το λινκ που θα σου δώσει (στο πεδίο link for forums). Αν όμως γράψεις το dvd δεν νομίζω να χρειαστεί κάποια αλλαγή, μάλλον θα μπουτάρει μόνο του.

Δημοσ.

2598kjo.jpg

Aυτο δηλαδη το βαζω 1ο το usb κανω save και ξαναβγαινει στην μαυρη οθονη 

εκανα στο 2ο το UEFI σε legancy first αλλα τιποτα παλι η μαυρη οθονη

Δημοσ.

Βασικά πάτα εκεί που λέει Drive Options και διέγραψε όλα τα partitions. Μετά χώρισε τον δίσκο όπως θέλεις, νομίζω 500-500 ή 300-700 είναι καλά.

Πριν προχωρήσεις κάνε διαμόρφωση και στα δύο partitions σε ntfs (fast format βάλε, δεν χρειάζεται το slow) για να μην παιδεύεσαι μετά.

Όταν είσαι εντάξει κάνε εγκατάσταση στο 1ο partition.

Ποια 7άρια θα βάλεις; Θα σου πρότεινα να βάλεις τα home premium γιατί τα ultimate έχουν πολλά πράγματα που δεν τα χρειάζεται ένας απλός χρήστης και επιβαρύνουν το σύστημα άσκοπα. Επίσης, το λαπτοπ έχει 4gb ram οπότε καλά είναι να βάλεις τα 64άρια.

Δημοσ.

Προχωρησα και τελικα εκανα στο 2ο παρτιτιον αλλα εχω προβημα δεν εχει ιντερνετ.Στο device manager βγαζει 2 θαυμαστικα στο display adapter συγκεκριμενα στην amd radeon HD 8570M

και στο other devices στο network controller εχω κατεβασει αποτην λενοβο τους drivers τα εβαλα ολα κανονικα και μου βγαζει αυτα τα προβληματα!τι να κανω!

Τα 7 εβαλα το pro 64 bit.

Δεν ξερω αν βοηθησει και αυτο αλλα εκανα μια σαρωση με ενα προγραμμα για τα drivers και μου βγαλε http://www.driveridentifier.com/scan/desktop.php?scanid=A64B1B93F5234DDA8582D3A50189DD0F

Με αυτο το προγραμμα καταφερα τελικα να πω στο ιντερνετ τα κατεβασα ολα και καποιο ταιριαζε και εχω ιντερνετ το μονο που εμεινε ειναι το θαυμαστικο στο AMD radeon HD 8570M

Δημοσ.

Για την ΑΤΙ θα είσαι λογικά εντάξει με αυτό (http://support.amd.com/en-us/download/mobile?os=Windows%207%20-%2064). Θα βρει και θα κατεβάσει μόνο του τους σωστούς drivers.

Γιατί δεν πας απευθείας στο site της lenovo να βρεις του drivers;

http://support.lenovo.com/en_GR/downloads/default.page#

Ακολούθα τα βήματα και κατέβασε ότι χρειάζεσαι.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια χρεαζομαι βοηθεια. Προσπαθω να δωσω οδηγιες μεσω τηλεφωνου ωστε φιλος που αγορασε freedos laptop lenovo να το κανει να ξεκινησει με το dvd των windows 7. Εγω του ειπα οτι στο boot priority Πρεπει να βαλει dvd first και δεν τα καταφερε. Παντως το bios ειναι ιδιο με τις πανω φωτογραφιες. Οποιος μπορει ας μου πει πως θα γινει η ρυθμιση και αν εχει και καμια φωτογραφια ευπροσδεκτη.

Δημοσ.

Το δισκάκι που το βρήκε; Μήπως είναι προβληματικό ή λάθος γραμμένο; Αν το κατέβασε σε iso πως το έγραψε;

Δεν έχει κάτι ιδιαίτερο το boot, εκτός αν του έβγαζε κανένα μήνυμα του τύπου 'Press any key to boot from cd/dvd' και δεν πατούσε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...