daffy180 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα ..θέλω να κάνω φορμάτ και δεν γίνεται ..έχω καινούριο σκληρό δίσκο ...όταν βάζω το cd για να κάνει boot συνεχίζει κανονικά την διαδικασία μέχρι εκεί που λέει κάντε κλίκ για boot από cd ..μέτα μου βγάζει μήνυμα και λέει κάτω κάτω πως η συσκευή δεν ειναι προσβάσιμη στα αγγλικά πάντα ..accasimple κάπως έτσι λέει ...και δεν κάνει τίποτα ...υπάρχει κάποια λύση ??? μπορεί να βοηθήσει κανένας ???? ευχαριστώ....
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κάτσε να μυρίσουμε τα νύχια μας... σνιφ, σνιφ, σνιφ. Μπα δεν μου έρχεται, οπότε αρχίζει η κολοκυθιά! Μιλάς για σταθερό ή λάπτοπ και για ποιο λειτουργικό; Το μήνυμα στο βγάζει αμέσως μετά που σου ζητάει να πατήσεις ένα πλήκτρο ή προχωράει και στο βγάζει μετά (αν ναι, πότε; ) Αν είναι σταθερός, τι δίσκος είναι, sata ή ide; Το έβαλες μόνος σου ή κάποιος άλλος; Αφού αναφέρεσαι σε cd να θεωρήσω ότι προσπαθείς να κάνεις εγκατάσταση τα xp. Το cd το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει ή είναι η 1η φορά; Αν όντως είναι xp και ο δίσκος είναι sata έχεις τους drivers για τον controller σε δισκέτα ή είναι ενσωματωμένοι στο cd; Αν ο δίσκος είναι ide, έχεις ελέγξει το jumper πάνω στον δίσκο για το αν είναι ο δίσκος master ή slave;
daffy180 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 συγνώμη έχεις δίκιο ... σταθέρο αμέσως sata το έβαλα μόνος windows 7 και ναι το έχω χρησιμοποιήσει ξανά τι εννοείς controller drivers ??
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ωραία... Τους drivers αγνόησε τους, όπως είπα είναι για τα xp. Στο boot τον αναγνωρίζει τον δίσκο; Αν κατά το ξεκίνημα σου βγάζει εικόνα από την μητρική και δεν βλέπεις πάτα tab ή μπες στο bios και απενεργοποίηση τo show full sreen ή όπως αλλιώς το έχει. Είναι ο μοναδικός δίσκος ή έχεις και άλλον μέσα; Αν έχεις και άλλους αποσύνδεσε τους, άσε μόνο dvd και σκληρό και δοκίμασε πάλι. Θα ήθελα και μια φώτο της οθόνης με το μήνυμα σφάλματος ή αν προλαβαίνεις να το διαβάσεις να μας πεις τι ακριβώς σου λέει για να δούμε ποια συσκευή δεν είναι προσβάσιμη (μια φώτο θα ήταν καλύτερα). Κάνε και μια προσπάθεια να μεταφέρεις το cd σε ένα usbμε αυτόν τον οδηγό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα