georgeas31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια , απ οτι εχω ψαξει και μου εχετε προτεινει και εσεις το moto g ειναι πολυ καλη λυση για smartphone , αλλα δεν ξερω καθολου πως να το παραγγειλω! υπαρχει καποιος που να το εχει παραγγειλει και μπορει να μου πει πως , και ποσο βγηκε συνολικα μαζι με τα μεταφορικα ? ευχαριστω πολυ
haHa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια , απ οτι εχω ψαξει και μου εχετε προτεινει και εσεις το moto g ειναι πολυ καλη λυση για smartphone , αλλα δεν ξερω καθολου πως να το παραγγειλω! υπαρχει καποιος που να το εχει παραγγειλει και μπορει να μου πει πως , και ποσο βγηκε συνολικα μαζι με τα μεταφορικα ? ευχαριστω πολυ Βγαινει τελικη με μεταφορικά γυρω στα 165€.
panther_512 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πήρα από amazon το moto g 16gb με μεταφορικά 207 ευρώ. Μου το έφεραν Κύπρο με UPS σε 5 μέρες από τη στιγμή που το παρήγγειλα.
georgeas31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ναι και εγω απ οτι υπολογισα το 8gb βγενει εκει στα 165 περιπου ! απλα αν μπορει καποιος να μου πει λιγο πως το κανουμε , εχω φτιαξει λογαριασμο επελεξα το κινητο μου εβγαλε ποσο ειναι μαζι με τα μεταφορικα , εβαλα και διευθυνση και μετα μου λεει για την καρτα , αφου βαλω και τον αριθμο της καρτας ολα μπομπα ? απλα ειναι η πρωτη φορα που παραγγελνω και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια !
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μην ανησυχεις το αμαζον ειναι τιμιο μαγαζι, τα 16 γιγα να παρεις, τα 8(5free) δεν φτανουν ουτε για γιουπι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα