Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι ακριβώς είπε ο απο πάνω.

Απλά να τονίσω evoliasmene πως αν ο δίσκος είναι μόνος του δε πρέπει να είναι slave.

Οι wd θέλουν να είναι single (συνήθως χωρίς  jumper) εκτός και αν έχεις κάτι άλλο παρέα.

Φαντάζομαι ο λόγος που φαίνεται ακόμα παρά το λάθος γεφύρωμα είναι πως είμαι μόνος του.

Στη 40άρα καλ/ταινία οι κλώνοι είναι πιο χοντροί αλλά αν δεν έχεις άλλη να τη συγκρίνεις απλά τους μετράς :P

Δημοσ.

παιδια εβγαλα το jumperaki ταιριαξα και το boot menu απο το bios και ολα ηρθαν στα ισα τους...σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια...(απλα δεν ηθελε jumperaki ο δισκος και εγω του εβαλα)

Δημοσ.

Άρα δεν είχε σχέση με PIO, απλά έχεις sata δίσκο και το jumper το περιορίζει σε sata1 ταχύτητα.

Έτσι εξηγείται και το 50% που είπες...

Δημοσ.

Tσούκου, IDE είναι ο WD3000JB-00KFA0

(...το περί τζάμπερ, ας το αφήσουμε ασχολίαστο, όσα κουλά κι αν εμπεριέχει η εν λόγω περιγραφή της περίπτωσης - από τη στιγμή που, όπως λέει, όλα εντάξει πλέον με τον δίσκο του...

Πάντως, Έλφη, δε νομίζω ότι SATA I / SATA II = 0.5 ...)

Δημοσ.

παιδια δεν αλλαξα τπτ απο καλωδια και θυρες...απλα ανοιξα το κουτι εβγαλα το τζαμπερακι και μετα εκανε το πισι(αφου το ανοιξα ξανα) αναζητηση του δισκου και εστρωσε

https://www.dropbox.com/s/mhchnknbgxzy1qk/Screenshot%202014-03-03%2000.27.54.png

Δημοσ.

Τα τζαμπεράκια (στους IDE τεσπα) δεν ρίχνουν τις ταχύτητες (και δεν αλλάζουν τα mode λειτουργίας) όμως...

Τεσπα, ούτε εσένα σε πολυενδιαφέρει αυτό, από τη στιγμή που τώρα είναι εντάξει, ούτε και εμάς...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...