chaos748 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πηρα ενα καλωδιο απο ebay Vga male to HDMI male για συνδεσω το κινητο μου (Νοτε 3) με μια παλια οθονη που εχω και εχει μονο vga και dvi και δεν δουλευει.Δοκιμασα και σε αλλη οθονη,σε αλλο κινητο και σε pc κιολας.Δεν δουλευει πουθενα.Επισης δεν φταιει ουτε ο ανταπτορας του κινητου γιατι με καλωδιο HDMI κανονικο δουλευει.Διαβασα καπου οτι δεν θελει καλωδιο αλλα ανταπτορα HDMI male to VGA female.Τι λετε?
Zergoulini Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλυτερα να επερνες καλωδιο απο HDMI σε DVI. Ισως τοτε να δουλευε. Το λεω αυτο γιατι τωρα πρεπει να μετατρεψει το ψηφιακο σημα (HDMI) σε αναλογικο (VGA). Βαλε ενα ανταπτορα πισω στο VGA κατι σαν αυτο εδω και δοκιμασε το να το βαλεις στο DVI.
papgian Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν δουλεύει γιατί εσύ δοκίμαζες να πάρει σήμα από το HDMI και να το δώσει σε VGA.Αυτό που πήρες κάνει την ανάποδη δουλειά, δηλαδή παίρνει σήμα από VGA και το δίνει σε HDMI. Για να ελέγξεις εάν δουλεύει σύνδεσε το καλώδιο σε VGA έξοδο από το PC σου σε HDMI υποδοχή οθόνης/τηλεόρασης.
chaos748 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 και για την δουλεια που το θελω εγω τι μπορω να παρω? αυτο ας πουμε http://www.ebay.com/itm/HDMI-To-VGA-Video-Converter-Adapter-With-3-5mm-Audio-Output-3-Color-For-TV-LCD-/151196011034?pt=US_Video_Cables_Adapters&var=&hash=item2333fc0a1a
Zergoulini Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Θα χρειαστεις αυτο και ακομη ενα. Αυτο:
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για να γίνει μια τέτοια μετατροπή χρειάζεται τροφοδοσια ρεύματος, εβλεπα κατι ανταπτορακια χωρις να βλεπω καποια εξωτερικη τροφοδοσια ρευματος και νομιζα πως ηταν απάτη. Αυτο που μαλλον συμβαινει απο κατι λιγα που διαβασα πως λειτουργουν μονο με powered hdmi ports. Αν όντως δουλευουν αυτα χρειάζονται ρευμα το οποιο μαλλον δε μπορει να δωσει το κινητο σου
chaos748 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ο ανταπτορας του κινητου εχει υποδοχη ρευματος κ την εχω συνδεσει.να παω αυριο να παρω απο πλαισιο ενα vga to dvi ανταπτορα και δω αν παιζει?
disqualified Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 το dvi μπορει να δωσει και ψηφιακι και αναλογικο σημα, εξαρταται όμως παντα τι ειδους ειναι οι θυρες που εχεις. Η οθονη λογικα απο DVI θα δεχεται μονο ψηφιακο. Αρα τι θα κανεις θα παιρνεις ψηφιακο θα το κανεις αναλογικο και μετα θα παλι ψηφιακο; Ασε που το καλωδιο αυτο λογικα θα ειναι μαλλον για αναλογικα σηματα μονο Απλα παρε ενα καλωδιο HDMI to DVI συνδεσε το ξεχνα το αλλο
chaos748 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 βρηκα κατι τετοιο στο πλαισιο αλλα ειναι ακριβο(40)...κανενας αλλος τροπος δεν θα δουλεψει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα