Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα  εκανα μια βολτα απο skroutz μερια και ειδα σε απιστευτα χαμηλη τιμη to note 3
Εχει παρει κανεις το note απο καποιο μαγαζι του σκρουτζ???
Αληθεια τι παιζει με το μενου-καρτα sim(διαβαζα καπου για κλειδωμενες περιοχες) -εγγυηση-εμπιστοσυνη μαγαζιου......μου κανει τρομερη εντυπωση η διαφορα στην τιμη(απο 789 το βλεπω ξαφνικα 455 ευρω...)

Δημοσ.

καλησπερα  εκανα μια βολτα απο skroutz μερια και ειδα σε απιστευτα χαμηλη τιμη to note 3

Εχει παρει κανεις το note απο καποιο μαγαζι του σκρουτζ???

Αληθεια τι παιζει με το μενου-καρτα sim(διαβαζα καπου για κλειδωμενες περιοχες) -εγγυηση-εμπιστοσυνη μαγαζιου......μου κανει τρομερη εντυπωση η διαφορα στην τιμη(απο 789 το βλεπω ξαφνικα 455 ευρω...)

Δεν παίζει κάτι κακό απαραίτητα, πχ το tokinito.gr , πήραν από εκεί φίλοι μου Note 3 πριν λίγο καιρό και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Είναι το EU μοντέλο απότι ξέρω, αλλά όλα καλά. 

Το συγκεκριμένο μαγαζί δηλαδή, επειδή συνεργάζεται και με το δικό μας φόρουμ, είναι εμπιστοσύνης (εξ ου και η συνεργασία αφότου το δοκιμάσανε κάποιοι). Το 789 ξέχασέ το έχει πολύ καιρό που έχει πέσει (κι ας το πλασάρουν σε πλαίσιο κλπ μαγαζιά ψηλά). Στο tokinito.gr στις γιορτές ήταν στα 515 ευρώ πχ. 

Τί εννοείς για την κάρτα σιμ? Δεν είναι κλειδωμένο για εδώ Ελλάδα ξεκλείδωτα είναι. 

Δημοσ.

για την sim ναι αν ειναι για ελλαδα ξεκλειδωτο......η Μεγαλη διαφορα στην τιμη ειναι που κανει τον αλλον να το σκεφτεται(κι εγω μεσα σ αυτους)
τι εστι EU μοντελο?ευρωπαικο???

Δημοσ.

για την sim ναι αν ειναι για ελλαδα ξεκλειδωτο......η Μεγαλη διαφορα στην τιμη ειναι που κανει τον αλλον να το σκεφτεται(κι εγω μεσα σ αυτους)

τι εστι EU μοντελο?ευρωπαικο???

ναι δουλεύει στην ευρώπη και όχι αμερική κλπ. Και εννοειται ξεκλείδωτο, θα τους παίρνανε προφανώς με τις πέτρες αν πουλάγανε κλειδωμενη συσκευή καλέ και συ.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...