Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω αυτή τη RAM : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550427

και μου έρχονται απο Amazon.uk αυτές : Kingston Grey Series 8 GB που τις είχα χαλασμένες και τώρα τις αντικατέστησα !

Τώρα το θέμα μου είναι αν θα μπορέσω να τις λειτουργείσω και τις 3 μαζί ! Θα μπορέσει να δουλέψει σωστά το σύστημά μου ( Είναι αυτό της υπογραφής μου ) ; Θα έχω όντως 12 gb μνήμη ; Θα στρεσάρεται ο IMC της CPU μου ;  ( Και όχι απαντήσεις " Google is your friend " γιατί ήταν το πρώτο που έκανα και δεν πήρα καμία ξεκάθαρη απάντηση... )

Δημοσ.

Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Ίσως μόνο χρειαστεί κάποια ρύθμιση απο το BIOS σχετικά με τους χρονισμούς.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε 12GB; Γιατί δεν βάζεις μόνο τα 8GB που έχεις σε dual channel;

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ίδια τα timings όπως και οι συχνότητες ! Απλά σκέφτηκα αφού τις έχω γιατί να μην έχω 12 αντί για 8 ;

Δημοσ.

Αφουν ειναι ολα τα ιδια δεν θα υπάρχει πρόβλημα εκτος και αν εισαι τοσο άτυχος και πέσεις σε ασυμβατότητα με την motherboard

Δημοσ.

Κοίτα απ'όσο τσέκαρα το QVL της mobo μου δεν υποστηρίζει καμία τους xD Αλλά ποτέ καμία δεν μου λειτούργησε προβληματικά ! Το θέμα μου είναι ο IMC και αν θα δουλεύουν απροβλημάτιστα !

Thanos οι 2 ίδιες δεν θα δουλεύουν dual ; ( Αν τις βάλω σε παρόμοια channel στη mobo )

Δημοσ.

Ωραία και μια τελευταία απάντηση που δεν μου έδωσε κανείς και 3 φορές ρώτησα : Θα στρεσσάρεται με κάποιο τρόπο ο IMC της CPU μου ;;;

3 x 4 gb = single channel < 2 x 4 gb = dual channel

Ναι ρε το ξέρω αλλά οι 2 θα δουλεύουν Dual απ'όσο ξέρω... άρα είναι :

2 x 4 Dual + 1 x 4 Single

Δημοσ.

ΟΚ ευχαριστώ όλους σας παιδιά για τις απαντήσεις ! Θα τσεκάρω με 3D Mark με τα 8 σε dual  και τα 12 σε single και αν δεν παίζει τρελή διαφορά θα τ'αφήσω αλλιώς μαζεύω λεφτά και παίρνω άλλη μια Black Series και έχω 16 σε dual xD

Δημοσ.

στο 3dmark τι διαφορες περιμενεις να δεις?τσεκαρε με το cinebench .και παλι μονο λογο ταχυτητας θα δεις διαφορες,οχι λογω μεγεθους.

η μνημη ειναι για να χρησιμοποιείται,οχι για να καθεται μπας και καποια στιγμη στο μελλον γεμισει.εαν θελεις απο τωρα 12gb οκ.εαν οχι,βαλε τα 8 πανω και εισαι οκ.

Δημοσ.

ΟΚ καλώς ευχαριστώ Thano για την επεξήγηση ! Απλά τα free memory MBs ήταν ~2700 με 8GB και σκέφτομαι με τ 12 θα πάει κάπου στα ~4GB αλλά αν λέτε οτι δεν παίζει ρόλο τότε κομπλέ !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...