Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy S4 or S3 ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρα σε ολους.
Ειμαι κατοχος ενος galaxy S2 και μετα απο 2,5 χρονια σκεφτομαι ν αλλαξω κινητο.
Σκεφτομαι  το S4 η το S3
Το S3 εχει στα ++++ την τιμη του
Το S4 απ την αλλη οσο να ναι ειναι καινουριο και παντα το καινουριο σε τραβαει(εχει πεσει και η τιμη του).........Ομως εχω ακουσει διαφορα αρνητικα για την μπαταρια του.....χρησιμοποιω το κινητο αρκετα για ιντερνετ  διαβασμα αρχειων(ξερω ισως το νοτε 3 να ειναι πιο ιδανικο αλλα λογο τιμης δεν το ακουμπαω καν).Το S3 εχω δει οτι εχει πολυ μεγαλυτερο χρονο αναμονης απ το 4.
Απορια: στο εμποριο κυκλοφορουν διαφορες μπαταριες με πολυ μεγαλυτερη αντοχη απο την αρχικη του κινητου.Υπαρχει καποιος κινδυνος αν βαλεις μια τετοια μπαταρια?η εγγυηση σε καλυπτει σε περιπτωση που γινει κατι λογο της μπαταριας?
Το βασικο μου ερωτημα :Με πιο κινητο θα δω διαφορα σε σχεση με το s2 που εχω .αξιζει να παω  σε αλλον <<γαλαξια>>???

υ.γ. αυτο παντως που καθε χρονο βγαινει καινουριο μοντελο στην ιδια σειρα (galaxy s) με χαλαει παρα πολυ . και οχι τιποτε αλλο σταματαει να υποστηριζει τα παλια της μοντελα!!!!(τραγικη πολιτικη της εταιριας)

Δημοσ.

Aν εισαι μεταξυ s4 και s3...

S3!AΛΛΑ το 2 giga Ram LTE!Εχει σχεδον την ιδια αποδοτικοτητα,δεν εχει κατι ψιλοκουσουρακια του s4,εχει και radio,κλπ,κλπ...

Παρε κι αλλη γνωμη,ομως.Εγω ετσι θα εκανα.Αλλιως 376 to s4.

455 το Note 3,θα προτιμουσα το Note 3 με τα χιλια.Ξερω παραπανω,αλλα αν τα δωσεις,δεν θα χασεις.Πολυ πιο ανετο,και απολαυστικο κινητο.Θα το'χεις χρονια.

(τραγικη πολιτικη της εταιριας)

Φιλε μου,ξερω εχεις δικιο σε αρκετα,αλλα αν δεις ακομη και το Iphone 4,4s που πηρε το "τρομερο" ios 7,το εβαλα στην κοπελα μου,και το εχω σκυλομετανοιωσει!

Δεν μπορεις επ'αοριστον να υποστηριζεις συσκευες,ή και να το κανεις,κανεις δεν σου λεει οτι θα πανε καλα.

Εγω εχω το s3,με την τελευταια επισημη rom,4,3.

Πεταει.

Υπερευχαριστημενος και ας μεινω με αυτην.Ουτε ενα κολλημα εδω και κοντα στα 2 χρονια περιπου.Φαντασου αλλαξα και 3 rom επισημες απο τοτε που το πηρα.Ειχε τρεις αναβαθμισεις.Τι αλλο θελεις;

Ακομη και να παλιωσει,το κανεις root,και τελειωνεις με οτι θελεις εσυ,αφου ΟΥΤΩΣ ή αλλως εγγυηση μετα απο ενα χρονο δεν θα'χει.

Δημοσ.

455 το note 3???ΠΟΥ????????????? 
Το Σ3  με τα 2 gb ram υπαρχει στην ελλαδα???ολα τα μαγαζια βλεπω εχουν με το 1 gb......

οσο για την πολιτικη καταλαβαινω οτι δεν μπορει μια εταιρια να μενει στα παλια..........απλα σαν καταναλωτης μου χτυπαει ασχημα.(και γω απ τον γαλαξια 2 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος)

Δημοσ.

Aν εισαι μεταξυ s4 και s3...

S3!AΛΛΑ το 2 giga Ram LTE!Εχει σχεδον την ιδια αποδοτικοτητα,δεν εχει κατι ψιλοκουσουρακια του s4,εχει και radio,κλπ,κλπ...

Παρε κι αλλη γνωμη,ομως.Εγω ετσι θα εκανα.Αλλιως 376 to s4.

455 το Note 3,θα προτιμουσα το Note 3 με τα χιλια.Ξερω παραπανω,αλλα αν τα δωσεις,δεν θα χασεις.Πολυ πιο ανετο,και απολαυστικο κινητο.Θα το'χεις χρονια.

Φιλε μου,ξερω εχεις δικιο σε αρκετα,αλλα αν δεις ακομη και το Iphone 4,4s που πηρε το "τρομερο" ios 7,το εβαλα στην κοπελα μου,και το εχω σκυλομετανοιωσει!

Δεν μπορεις επ'αοριστον να υποστηριζεις συσκευες,ή και να το κανεις,κανεις δεν σου λεει οτι θα πανε καλα.

Εγω εχω το s3,με την τελευταια επισημη rom,4,3.

Πεταει.

Υπερευχαριστημενος και ας μεινω με αυτην.Ουτε ενα κολλημα εδω και κοντα στα 2 χρονια περιπου.Φαντασου αλλαξα και 3 rom επισημες απο τοτε που το πηρα.Ειχε τρεις αναβαθμισεις.Τι αλλο θελεις;

Ακομη και να παλιωσει,το κανεις root,και τελειωνεις με οτι θελεις εσυ,αφου ΟΥΤΩΣ ή αλλως εγγυηση μετα απο ενα χρονο δεν θα'χει.

Δηλαδή λες τωρα οτι ο exynos 4412 του S3 εχει σχεδον ιδια αποδοτικοτητα με τον Snap600???

Δημοσ.

455 το note 3??? που???????

οσο για την πολιτικη καταλαβαινω οτι δεν μπορει μια εταιρια να μενει στα παλια..........απλα σαν καταναλωτης μου χτυπαει ασχημα.(και γω απ τον γαλαξια 2 ειμαι αρκετα ευχαριστημενος)

http://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-N9005-32GB.html

Eλπιζω να μην ενημερωνεσαι απο site οπως το πλαισιο; :Dκαι σου φαινεται εξωπραγματικο.

Δηλαδή λες τωρα οτι ο exynos 4412 του S3 εχει σχεδον ιδια αποδοτικοτητα με τον Snap600???

Ειπα σχεδον.Στην καθημερινοτητα οπως δουλευει το ενα,και οπως το αλλο,δεν φαινεται το 1,4 με το 1.9.

Δημοσ.

κι ομως μου φανηκε εξωπραγματικο.................................καλα η τοσο μεγαλη διαφορα σε τι οφειλεται??? πανω απο 700 το ενα και το αλλο 300 ευρω σχεδον κατω........................................

Δημοσ.

κι ομως μου φανηκε εξωπραγματικο.................................καλα η τοσο μεγαλη διαφορα σε τι οφειλεται??? πανω απο 700 το ενα και το αλλο 300 ευρω σχεδον κατω........................................

http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/

Θα σου λυσει ολες τις αποριες!

Μ'αρεσει το avatar σου.Φοβερος ο Harold.Αγαπημενη μου σειρα.

Δημοσ.

ειναι τρομερη σειρα!!!!!
σ αυτη την τιμη μπαινει δυνατα το note 3 αλλα λιγο κολλαω(ειμαι και ασχετος δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση -ελληνικο μενου)

Δημοσ.

ειναι τρομερη σειρα!!!!!

σ αυτη την τιμη μπαινει δυνατα το note 3 αλλα λιγο κολλαω(ειμαι και ασχετος δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση -ελληνικο μενου)

Αν μπεις στην διαδικασια να παρεις το Note 3(δεν θα το μετανοιωσεις),ανοιξε τοπικ,και τα παιδια που το εχουν και το πηραν,θα σου λυσουν καθε απορια αμεσα.

Διοτι ΔΕΝ πιστευω οτι το πηραν απο Πλαισιο. B) Τουλαχιστον οι περισσοτεροι.

Δημοσ.

φιλε, ειμαι κατοχος note 3, το κινητο πεταει!

- η μπαταρια βγαζει 2 μερες με μετροια χρηση

- κολληματα δεν εχω δει ακομα τρεχει τα παντα χωρις προβλημα

-η οθονη του ειναι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ

-εχει usb 3 , που σημαινει οτι φορτιζει πολυ πιο γρηγορα αλλα και φυσικα οτι μεταφερει αρχεια πολυ πιο γρηγορα

-4k εγγραφη βιντεο και 60fps στο full hd! (το βλεπεις και νομιζεις οτι θα μπεις μεσα)

-αρκετα καλη camera

-32gb αποθηκευτικος χωρος, εναντι των 16 το s4 και τον 16 μη επεκτασιμων του g2

-εχει παρει αναβαθμηση kitkat 4.4.2 ( το δικο μου τουλαχιστον)

-με την εγγυηση δεν εχεις κανενα θεμα, εχω επικοινωνησει εγω ο ιδιος με την samsung hellas και καλυπτεται (το εχω παρει απο το σκρουτζ)

-το πλαστικο καπακι με την ψευτοδερματινη υφη, αν και κατακρινεται διαρκως, ειναι υπεροχο και προσδηδει καλυτερη επαφη με το τηλεφωνο

ελπιζω να σε καλυψα, για μενα αξιζει να δωσεις τα 550 για το τερατακι, θα σου βγαλει αρκετο καιρο με πολυ ευχαριστη εμπειρια χρησης!

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου προτεινα το s4 μιας και ειμαι κατοχος του απο την πρωτη στιγμη που βγηκε μεχρι και σημερα.Δεν καταλαβαινω αυτους που λενε η πιστευουν οτι το s3 και το s4 ειναι ιδια χωρις διαφορες.Η αυτοι που λενε οτι το s4 κολλαει αν ειναι δυνατον ,του εχω περασει δεν ξερω και εγω τι μεσα και τρεχει απροβληματιστα.Η δεν ξερουν τι τους γινεται η ειναι απλα fanboys.Μπορω να σου αναλυσω που υπερεχει το s4 απο το s3 αλλα προτιμω να σου πεταξω και αλλο ενα κινητο να κοιταξεις και αυτο ειναι το htc one.Μοναδικο του αρνητικο ειναι οτι δεν παιρνει microsd η οποιαδηποτε επεκταση μνημης.Κατα τα αλλα ειναι το κινητο της χρονιας 2013 και του αξιζει με το παραπανω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...