Sapounos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας! μηπως ξερει κανενας ενα καλο προγραμματακι σαν ημερολογιο ατζεντα αλλα οταν ερθει η ωρα που εχεις προγραμματισει καποιο ραντεβου να σου χτυπαει σαν alarm στον υπολογιστη? Εφόσον φυσικα ειναι ανοιχτός αυτός..
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που ζητάς το κάνει (χωρίς ήχο) το "Ημερολόγιο" της Google (μπορεί και να έχει τη δυνατότητα αλλά δεν το έχω ψάξει) και με ήχο η ίδια ειδοποίηση στο κινητό αφού επικοινωνούν. Στον υπολογιστή, θα ανοίξει η ειδοποίηση ακόμη και αν κάνεις κάποια άλλη εργασία και αν δεν το δεις, αναβοσβήνει το εικονίδιο στην μπάρα.
Tsino Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 και το outlook το έχει αυτό στο ημερολόγιο 1
Sapounos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να εχεις gmail ομως ετσι? Η δεν ειναι απαραιτητο?
makfil Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι πρέπει να έχεις γιατί αυτό είναι το username για να ανοίξει. Πάντως, προσωπικά, έχω βρει πολύ εξυπηρετικό να περνάνε αυτόματα τα στοιχεία του Ημερολογίου, όπως και των Επαφών, στο κινητό και να έχεις άμεση ειδοποίηση όταν βρίσκεσαι μακρυά από το pc σου. 1
Sapounos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 στο Outlook δεν θες λογαριασμο Microsoft? επισης αν δεν εχεις κινητο για να περνανε οι ειδοποιησεις? γιατι το εταιρικο ειναι ενα απλο κινητο χωρις καμερα ακομα.. εψαξα χθες και βρηκα ενα απλο προγραμματακι το LClock το οποιο ενσωματωνεται στο ημερολογιο και το ρολοι του υπολογιστη. μπορεις να προγραμματισεις καποια εργασια και να σου εμφανιστει την ωρα που την εχεις προγραμματισει στην επιφανεια εργασιας με ηχο κιολας φαινεται πολυ καλο.
Tsino Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 το outlook του MS Office δεν χρειάζεται συγκεκριμένο λογαριασμό (Microsoft ή Gmail) Εγώ το δουλεύω και με freemail πχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα