aer Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 μμμ με βάζεις σε σκέψεις για την οθόνη τώρα... το τελευταίο κουτί που προτείνεις είναι καλύτερο από τα παραπάνω coolermaster? Αν ναι θα βάλω αυτό. για τη ψύκτρα νομίζω θα αφήσω να δω πρώτα μιας και ο υπολογιστής είναι αποκλειστικά για το γραφείο, δεν θα έχει τρέξει ποτέ παιχνίδια και γενικά δεν θα δουλεύει πολλές ώρες στο φουλ.
Millennium Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για την οθόνη εγώ δεν θα το πολύσκεφτομουν Ναι,σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο από αυτά.
aer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 επειδή το κουτί : Site: BITFENIX COMRADE MIDI TOWER BLACK έχει 4-7 μέρες αναμονή μου πρότειναν αυτό: Site: BITFENIX MERC ALPHA BLACK να το παρω ή να περιμένω το άλλο καμιά βδομάδα? Βλέπω ότι έχει ένα ανεμιστηράκι αντί δύο και δεν έχει usb3 μπροστά. Μήπως να βάλω το Site: COOLERMASTER K280 BLACK ?
aer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Εντάξει κατάλαβα! Θα περιμένω για το άλλο. Από ότι ειδα είναι και διαθεσιμο τώρα. Τι να πω το πρωί δεν ήταν το είδα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα