krueger Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το πρωτο μου στικακι ηταν ενα dominion 128 mb αγορα... 55ευρω Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Και ενώ εμείς ακόμα χαιρόμαστε τα sticks μας... σε άλλες χώρες χαίρονται υψηλές ταχύτητες και cloud storage... τέλος πάντως ας μη γίνω drama queen... για ποιο λογο να προτιμησει καποιος cloud storage αντι για usb stick? ακομα δεν το καταλαβαινω... στο ενα θες το στικακι με τα αρχεια, στο αλλο θες να πληρωνεις παγια την υπηρεσια, να πληρωνεις παγια data plan και φυσικα να εχεις τα δεδομενα σου εκτεθειμενα στην καθε εταιρεια, για να μην πω τι γινεται αν δεν πιανεις 3g και θες να δεις μεγαλο αρχειο, ή πιο σπανια να πεσει ο server της εταιρειας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Και η κατάληξη ποια ήταν; Πραγματικά δεν ξέρω, αλλά η μικρή εταιρεία από τη Σιγκαπούρη κέρδισε τίποτε ή... όπου φτωχός κι η μοίρα του; Ή με άλλα λόγια, η δικαιοσύνη είναι τυφλή και κλείνει τα μάτια για τους έχοντες δύναμη και επιρροή; Τέλος πάντων, η ιστορία αποδεικνύει ότι καλές κι οι πατέντες αλλά το παρελθόν δείχνει ότι δεν είναι και ο μονόδρομος για να προχωράει η τεχνολογική εξέλιξη. http://trek2000.com.sg/ http://trek2000.com.sg/index.php?id_cms=28&controller=cms Σιγα μην εβγαζαν τετοια τεχνολογια, και δεν την πατενταριζαν, επειδη δεν ειναι απλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το πρώτο μου στικάκι ήταν ένα πορτοκαλί kingston που το πήρα το 2009 νομίζω και είχε 8GB με κανένα δεκάευρο. Σας ξενέρωσα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το πρώτο μου στικάκι ήταν ένα πορτοκαλί kingston που το πήρα το 2009 νομίζω και είχε 8GB με κανένα δεκάευρο. Σας ξενέρωσα; Ναι. Φαντάζομαι αυτό ούτε που μπορεί να ξέρουν σήμερα τί μπορεί να ήταν... Νεολαία σου λέει. LOL 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αν και αναμφιβολα πρακτικα, παντα απορουσα πως πηρε τοσο χρονο να αντικατασταθει η απλη δισκετα Πριν τα usb sticks ειχαν βγει τα zip drives. Μοιαζαν με δισκετες αλλα ηταν πιο χοντρες και πιο γρηγορες, με χωρητικοτητα αρχικα 100 και μετα 250ΜΒ Η ανταλλαγη δεδομενων τα τελη του 90 ηταν μεγαλη πικρα. Οι δισκετες ηταν μικρες, οι ταχυτητες δικτυου μικρες και οι συσκευες σχετικα ακριβες ακομα καθως και τα επανεγγραψιμα cd ενω ποτε δεν ηταν πρακτικα Περιμενα ολοι οι υπολογιστες καποια στιγμη να εξοπλιζονταν με ενα εσωτερικο zip drive αλλα ποτε δεν εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
obi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά ήταν η εποχή του dial-up (τί;...) και στα τελειώματα του floppy drive (πώς;...). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeXBOX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 για ποιο λογο να προτιμησει καποιος cloud storage αντι για usb stick? ακομα δεν το καταλαβαινω... στο ενα θες το στικακι με τα αρχεια, στο αλλο θες να πληρωνεις παγια την υπηρεσια, να πληρωνεις παγια data plan και φυσικα να εχεις τα δεδομενα σου εκτεθειμενα στην καθε εταιρεια, για να μην πω τι γινεται αν δεν πιανεις 3g και θες να δεις μεγαλο αρχειο, ή πιο σπανια να πεσει ο server της εταιρειας... γι' αυτό είπα για άλλες χώρες, Ελλαδιστάν ακόμα WAP... όσο για τα επί πληρωμή άλλα τόσα και περισσότερα έχει free με 1Τ. Αυτά, δε θα το αναλύσω το θέμα γιατί θα κουράσω. Εμένα το πρώτο μου stick ήταν ένα Transcend 32mb θυμάμαι που μετέφερα σε parts αρχεία της σχολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mazos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 πωπωπω 2000 γερασα ρε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmmi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εχω 32mb! Το ειχα παρει και ενα σωρο λεφτα. Αφου ειχα χασει πολύτιμα δεδομενα απο τις δισκετες και τα cd rom με το nero που ειχε μια λειτουργια τυπου γραψε-σβησε. Πω πω εποχες!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εχω 32mb! Το ειχα παρει και ενα σωρο λεφτα. Αφου ειχα χασει πολύτιμα δεδομενα απο τις δισκετες και τα cd rom με το nero που ειχε μια λειτουργια τυπου γραψε-σβησε. Πω πω εποχες!!! InCD λέγεται η "καταπληκτική" λειτουργία του Nero. Απορώ πως αυτό το πράγμα το συνεχίζουν μέχρι σήμερα... Πάντως εποχές 2000-2004 έπρεπε να ήσουν geek για να το δουλέψεις σωστά...Μετά απλά δε το δούλευα.είχα φλασάκι lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tpapage Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ακόμα έχω το φλασάκι με την τρομερή για την εποχή μνήμη των 32mb! Μόλις τώρα το δοκίμασα και δουλέυει μια χαρά. Αγορά το 2002 στις 14.000δρχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hakunamatata Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχα ελατε ρε παπουδια...εμενα ηταν 64μβ το πρωτο και το χα παρει 80ε.... επισης θυμαμαι πως ειχα παρει ενα cd recorder της hp νομιζω, με δραχμες αυτο, ταχυτητα εγγραφης χ2(εκανε μιση ωρα να γραψει cd)...δε θυμαμαι ποσο το ειχα παρει σε δραχμες(ευτυχως δλδ..... ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
disqualified Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ε μια 50αρα θα είχες δώσει σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mvpgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αφενός, το πρώτο μου CD rec το είχα πάρει νομίζω 100.000 δραχμές.. θυμάμαι ότι έλεγα ότι αν αντιγράψω 20 CD η παιχνίδια έκανα απόσβεση (υπολογίζοντας ένα τάληρο το κόμματΙ). Plextor είναι, ακόμα δουλεύει σα σκυλι στο μηχάνημα μου.. όλα τα αλλά... DVD drive και recorder έχω αλλάξει 10 φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα