Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κάνει και έχει και νόημα απλά εκεί που δυσκολεύει το πράγμα είναι η όλη σύνθεση του υπολογιστή. Εγώ μπορεί να θέλω και να διαθέτω πχ 300 ευρώ για μια κάρτα. ΄Εχω όμως το ανάλογο σύστημα (CPU, τροφοδοτικό, οθόνη etc.) για να έχει νόημα; Δεν μιλαω για την συνθεση. Αλλα για αυτονομη επιλογη καρτας. Δηλαδη ερχεται ενα παιδι,και ρωταει(αφου απο την αρχη τοσα διαθετει η τσεπη,ο μπαμπας,η Γιαγια...),ρε παιδια στα απο 150-200 ευρω,τι να παρω; μπαινει ο αλλος και αρχιζει τις 770,780,780ti!Ε,εκει το σβηνεις το σχολιο,τον πετας απο την συζητηση. Ποιο το νοημα;δανειο θα παρει για να την παρει;εστω και τον πεισαμε οτι ειναι σουπερ-ντουπερ! Η συνθεση που εχει,ειναι κριτηριο παντα,αφου υπαρχει φορμα προυπαρχων συστηματων hardware. Εχει π.χ ι3.Δεν εχει σημασια.Αφου θετωντας οριο τιμης,θα βρει αυτο που θελει,και θα οριστει απο την αρχη. Αν εχει 200 ευρω π.χ,και το συστημα σηκωνει i3,i5,λεμε τωρα...εκ των πραγματων θα κινηθει εκει,ή πιο κατω. Δεν θα μπορει ομως να ερεθι ο αλλος και να λεει 700 ευρω καρτα γιατι θελει να προμοταρει,να βγαλει το αχτι του.
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ΄Οπως είπα και πριν κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρχει ένα και μοναδικό subforum που να αφορά γενικά τις αναβαθμίσεις για υπολογιστές και τα επί μέρους κομμάτια της. Αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ πείτε μου γιατί το έχουμε; Θέλει ο χρήστης συμβουλές αγοράς από κουτί, μανταλάκια να απλώνει μέσα σε αυτό μέχρι λαμπάκια να αναβοσβήνουν; Εκεί δεν θα έπρεπε να πάει ακόμα και για κάρτες γραφικών; Το θέμα είναι ότι ο κοσμάκης έρχεται ήδη εδώ και για αυτό τον σκοπό και δεν είναι εύκολο να τον αποδιώχνεις.
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ΄Οπως είπα και πριν κατά την ταπεινή μου άποψη θα πρέπει να υπάρχει ένα και μοναδικό subforum που να αφορά γενικά τις αναβαθμίσεις για υπολογιστές και τα επί μέρους κομμάτια της. Αυτό εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/49-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/ πείτε μου γιατί το έχουμε; Θέλει ο χρήστης συμβουλές αγοράς από κουτί, μανταλάκια να απλώνει μέσα σε αυτό μέχρι λαμπάκια να αναβοσβήνουν; Εκεί δεν θα έπρεπε να πάει ακόμα και για κάρτες γραφικών; Το θέμα είναι ότι ο κοσμάκης έρχεται ήδη εδώ και για αυτό τον σκοπό και δεν είναι εύκολο να τον αποδιώχνεις. Μπορει ανετα να γινει ξεχωριστο τοπικ για καθε επιμερους στοιχειο. Αναβαθμισεις.Γενικος τιτλος. Και μεσα, Καρτας γραφικων. Επεξεργαστη, Τροφοδοτικο κλπ. Τεχνολογικο forum ειναι.Δεν ξερουμε απο τι αναβαθμιζεται ενα συστημα; Βαλτε και Ολικο συστημα αν θελετε,στην περιπτωση ενος στησιματος ολικου πσ. ΟΛΑ ετσι θα ειναι νοικοκυρεμενα και θα με θυμαστε. Τωρα μεσα στην ενοτητα αναβαθμισεις,ας παει καποιος να βρει αυτο που τον αφορα...καρτερα κι ερχεται! Ουτε στην αναζητηση δεν το βρισκεις. Να το κανω πιο λιανα μηπως;θα ειναι υποδειγμα forum στα υπολοιπα. Οταν παμε να αγορασουμε απο ενα site,ψαχνεις για καρτα και τιμη,στα κουτια;Φυσικα και οχι. Που το δυσκολο;
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Kάτι τέτοιο έχω κατά νου, αλλά όπως είπα θα το δούμε αναλυτικότερα στην πορεία. Θα ήταν ωστόσο ιδανικότερο να γίνουν subfora αντί για ενότητες. Γιατί έτσι που το βλέπεις δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από την τωρινή ενότητα/topic που έχουμε για αναβαθμίσεις GPU.
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Kάτι τέτοιο έχω κατά νου, αλλά όπως είπα θα το δούμε αναλυτικότερα στην πορεία. Θα ήταν ωστόσο ιδανικότερο να γίνουν subfora αντί για ενότητες. Γιατί έτσι που το βλέπεις δεν έχει καμία ουσιαστική διαφορά από την τωρινή ενότητα/topic που έχουμε για αναβαθμίσεις GPU. Εννοειται οτι ετσι θα ειναι καλυτερα.Παραδειγμα; Τωρα μολις ειδα. Θελει ο αλλος δισκο σκληρο,και ΠΟΤΕ ο ενας το βαζει στα "μεσα αποθηκευσης",και ποτε ο αλλος στα "συστημα αναβαθμισεις". Ζαλαδα σκετη. Θελει ο αλλος μνημη. Ποτε το παει στο συστηματα ανβαθμισεις,ποτε στο μνημες. Δεν γινεται ετσι δουλεια. Προβληματα στα hardware,και αναβαθμισεις μπαινουν σην ιδια ενοτητα!Μπαχαλο. Αν συνεχισω,θα καταλαβεις οτι γινεται χαμος. Μια μοναδα πσ αποτελειται απο. Επεξεργαστη, μνημη, μητρικη, Cooler, Καλωδια, Οπτικο μεσο, Τροφοδοτικο, Καρτα γραφικων, Σκληρος, SSD,πλεον για καλυτερη επεξηγηση. Σαφως και κουτι. Ξεχασα κατι; ΟΛΑ αυτα σε ενα τοπικ,και ως sub ξεχωριστα. Ολα και νοικοκυρεμενα. Αυτο σε ενοτητα αναβαθμισεις. Για τα προβληματα βλαβες ξεχωριστα παλι,ΕΦΟΣΟΝ μιλαμε απο την αρχη οτι καηκε κτι εμφανως, Αν οχι,με εναν επεξηγηματικο τιτλο(εστω και στο τελος απο τον TS να διορθωνεται εφοσον βρεθει),ωστε ο αλλος με παρομοιο προβλημα να ξερει που να ψαξει. Στο περιπου ολα αυτα,αλλα γινεται.Θελει λιγο χρονο,και συμμαζεμα. Δεν εδωσε σωστο τιτλο ο TS,να υποχρεωνεται να διορθωθει,αλλιως delete. Ολη αυτη η σαβουρα πολλες φορες γεμιζει ασκοπα το forum.
Ailuros Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Eμένα το λες; Εγώ τα βλέπω καθημερινά. ΄Εχε υπόψιν σου ότι λίγα forum είναι τόσο μεγάλα και έχουν τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα όπως αυτό εδώ.
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ΄Εχε υπόψιν σου ότι λίγα forum είναι τόσο μεγάλα και έχουν τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα όπως αυτό εδώ. Μην λες τετοια. Ευνοητοι οι λογοι.Ας εχει επισκεψιμοτητα,και ας μην το λεμε.Ετσι δειχνουμε οτι ειμαστε υπερανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα