salonica1985 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά,εγώ εδώ και χρονιά έχω συσκευές android μα πότε δεν χρειάστηκα κάποιο πρόγραμμα antivirus. Δεν μου έχει παρουσίαση πότε κάποιο πρόβλημα κινητό η έχει χαλάσει,μιλάω προσωπικά για μένα. Από κι και πέρα σίγουρα αν κάποιος δεν γνωρίζει τι κατεβάζει και θέλει να προφυλαχτεί το μπορεί κατεβάσει κάποιο πρόγραμμα.
Grey Warden Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μα αρκεί να διαβάζει κάποιος τα σχόλια των εφαρμογών και την βαθμολογία τους και είναι καλυμμένος. Θα με ενδιέφερε να μάθω την εφαρμογή με το keylogger. 1
ektor7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οσοι κατεβαζουν εκτος play store,καλο να ειναι προσεχτικοι και να εχουν ενα καλο antivirus. Οσοι κατεβαζουν μονο απο το play,οι πιθανοτητες να εγκαταστησουν ενα κακοβουλο λογισμικο ειναι απειροελάχιστες. 1ο γιατι γινεται ελεγχος απο την google(ναι τη ιδια google που ξερει και ποτε κλ...με τη τελευταια φορα) και 2ο που και να της ξεφυγει καποιο,θα το βρει σε χρονο ντε-τε,απο τις αναφορες που θα δεχτει απο τους πρωτους χρηστες που θα το κατεβασουν. Ηρεμηστε λιγο και δε χαθηκε ο κοσμος,ακομη!!!
fsbmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Android έχω τώρα αλλά στο θέμα ποιότητα εφαρμογών μακράν τελευταιο. Ας ελπισουμε τα wp να βελτιωθούν να μεταβουμε εκεί γιατί η Google το εχεσε το θέμα με διαφημίσεις και blotware
wnet Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η λύση είναι το developer fee να πάει στα 50 euro τον χρόνο, ομάδα ελεγχου και pre-instlled σύστημα antivirus -διαφωνώ κάθετα με το developer fee.... Δε φτάνει που ώς έλληνες developers μας έχει γραμμένους η Google, εσύ ζητάς να αυξήσει το ποσό εγγραφής;;; -συμφωνώ απόλυτα για τον έλεγχο -διαφωνώ αρκετά με το antivirus.... πριν βάλουμε την οποιαδήποτε εφαρμογή δεν είναι κακό να διαβάζουμε μερικές αξιολογήσεις και να βλέπουμε τι permissions ζητάει.... Αν πας να βάλεις ένα ... φακό π.χ. και θέλει πρόσβαση στις επαφές σου και στον dialer .... τι antivirus και πράσινα άλογα.....
LongTom Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Όπως έγραψα και άλλη φορά,στα 2+ χρόνια που έχω android και κατεβάζω νόμιμα εφαρμογές(και κάποιες φορές αβέρτα γιατί θέλω να δοκιμάσω κάτι) δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί και πως βγαίνουν τούτες οι φήμες,αλλά μου μυρίζει δουλειά στυλ banner adds: " ο γκομπιούτορας σου έχει ιό κατέβασε το antivirus μου!" Από εκεί και πέρα εάν πετάς ότι πειρατική βλακεία σου καπνίσει σίγουρα θα έχεις προβλήματα.
Αδιαφορος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Γι' αυτό πάντα η google θα είναι πολύ πίσω από την apple. Γιατί πολύ απλά δεν αξιολογεί τη κάθε σαβούρα που βγαίνει στο google play. E ναι, γιατι ποιος καταληλοτερος απο το να αξιολογησει μια εφαρμογη που ΕΓΩ μπορει να θελω απο τον κατασκευαστη του κινητου μου. Φανταζομαι να βγει apple tv η apple ψυγειο. Θα αξιολογει η apple ποια καναλια θες να βλεπεις και τι θα βαζεις στο ψυγειο σου και εσυ θα βγεις να χειροκροτας
c_mos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έλεος! Σιγά μην βάλω και mcafee suite στο κινητό! Λίγη προσοχή χρειάζεται και δεν κολλάς ΤΙΠΟΤΑ! Αν πάλι δεν ξέρεις τι σου γίνεται, 150 antivirus να βάλεις και 50 detection softwares, sκ@+ά θα τα κάνεις και πάλι δεν θα παίζει το κινητό σου γιατί απλά δεν σου αξίζει να έχεις smartphone ρε Νεάτερνταλ. Πάρε ένα Apple που δεν σπάει , δεν χαλαει και δεν σε αφήνει να κάνεις βλακείες, πλήρωσε και 4 φορές την αξία του, και μέινε χαρούμενος και ασφαλής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα