stra777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλήμερα χθες έσκασε από το παλιό μου laptop ο σκληρός δίσκος( FUJITSU MHZ2250BH G2), συγκεκριμένα κατα την εκκίνηση πέταγε μήνυμα οτι δεν μπορεί να βρει ενα συγκεκριμένο αρχείο. Εβγαλα τον δισκο και το εβαλα σαν δευτερο δισκο στον σταθερο μου Η/Υ.Ενω τον βρισκει σαν συσκευη και τον βλεπω στους σκληρους δισκουν οταν παω να μπω για να παρω τα δεδομενα που εχω μεσα μου βγαζει μηνυμα οτι ο δισκος χρειαζεται format και αν θελω να προχωρησω. Κατεβασα το fujitsu hdd diagnostic tool και ετρεξα ο short test αλλα μου βγαζει οτι βρισκει καποια bad sector και οτι πρεπει να τρεξω το extended test, το τρεχω αλλα μετα απο λιγο μου βγαζει οτι δεν μπορει να προχωρησει και οτι διαγνωστηκε προβλημα στον δισκο. Το θεμα μου ειναι υπαρχει τροπος να παρω τα δεδομενα μου απο τον δισκο? ευχαριστώ εκ το προτερων. να προσθέσω οτι στον σκληρο δισκο εχω 2 partition F και G τα οποία στα οποια εχω προσβαση κανονικα χωρις προβλημα. το D ομως που εχει ολα τα αρχεια δεν ανοιγει.
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε με το ontrack easy rerovery μηπως καταφέρεις και σώσεις τιποτα, Βάλε και το hdsentinel απο περιέργεια να δουμε πως ειναι ο δίσκος
stra777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 οκ θα τα δοκιμασω και θα σου πω. σε ευχαριστώ πολυ. ετρεξα το hdsentibel και για τον συγκεκριμενο δισκο βγαζει τα παρακατω: Υπάρχουν 22 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων μετακινήθηκαν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, οι κατεστραμένοι τομείς μπορεί να είναι από συνεχόμενες περιοχές. Υπάρχουν 10 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. 1246 errors occured during data transfer. This may indicate problem of the device or with data/power cables. It is recommended to examine and replace the cables if possible. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. το ontrack easyrecovery το ετρεξα και αυτο ενω μου εμφανιζει τα δεδομενα του δισκου μολις παω να προχωρησω κολλαει...θα το ξαναπροσπαθησω.
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μαλλον κολάει επειδή υπάρχουν πολοί κατεστραμένοι τομείς για αυτο δώσε του λιγο χρόνο , εντάξει το health του δίσκου ειναι στα όρια βασικά
stra777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 οκ θα του δώσω λίγο χρόνο μήπως και καταφέρω να τραβήξω κάποια πράγματα. Σε ευχαριστώ!
stra777 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 του εδωσα χρονο και οντως ανοιξε και βλεπω τα αρχεια μου!οταν παω ομως να τα κανω save μου ζηταει να αγορασω την ολοκληρωμενη εκδοση. υπαρχει παρομοιο freeware προγραμμα;
SPANK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για freeware δες το recuva http://www.piriform.com/recuva
stra777 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα ουτε με το συγκεκριμενο καταφερα κατι....αλλα εβγαλα ακρη!Τυχαια βρηκα το EasaUS data recovery και όλα πήγαν καλα! http://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm ευχαριστω και παλι για την βοηθεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα