Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν είναι γενικό για τη κάθε εταιρία ότι θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια με την WInd ή με τον ΟΤΕ ή με τον οποιοδήποτε πάροχο. Έχει να κάνει με την ποιότητα της σύνδεσης και με τον τύπο Fast path κλπ, που είναι ο  server και ένα σωρό άλλα πράγματα. Η χειρότερη σε αυτόν τον τομέα από παράδοση και μόνο είναι η Forthnet 

σε ποιότητα της σύνδεσης και με τον τύπο Fast path κλπ, που είναι ο  server και ένα σωρό άλλα πράγματα η χειρότερη είναι η hol . H forthnet έχει βελτιωθεί και δεν είναι όπως παλιά 

Δημοσ.

σε ποιότητα της σύνδεσης και με τον τύπο Fast path κλπ, που είναι ο  server και ένα σωρό άλλα πράγματα η χειρότερη είναι η hol . H forthnet έχει βελτιωθεί και δεν είναι όπως παλιά 

Και για την Forthnet έχω ακούσει για fastpath κλπ διάφορα anyway εγώ είμαι σε Wind και είμαι μια χαρά 

Δημοσ.

το 3play της forthnet είναι πολύ καλό πακέτο και δεν σύγκρινεται με wind αφού προσφέρει περισσότερα από wind (τηλέοραση) που η wind δεν τα έχει 

Δημοσ.

το 3play της forthnet είναι πολύ καλό πακέτο και δεν σύγκρινεται με wind αφού προσφέρει περισσότερα από wind (τηλέοραση) που η wind δεν τα έχει 

Η Wind δίνει με 20 ευρώ απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά σε κινητά και ίντερνετ 24άρι όπως μπορείς να δεις εδώ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/. Αν δεν σε ενδιαφέρει το discovery και τα λοιπά κανάλια που δίνει η forthnet με 30 ευρώ (χωρίς κινητά ) τότε η Wind είναι μονόδρομος και φθηνότερη. 

Δημοσ.

Η Wind δίνει με 20 ευρώ απεριόριστα σταθερά, 300 λεπτά σε κινητά και ίντερνετ 24άρι όπως μπορείς να δεις εδώ http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/statheri-internet/wind-double-play-offer/. Αν δεν σε ενδιαφέρει το discovery και τα λοιπά κανάλια που δίνει η forthnet με 30 ευρώ (χωρίς κινητά ) τότε η Wind είναι μονόδρομος και φθηνότερη. 

Είναι μονόδρομος επίσης η Wind, αν δε τη βρίσκεις με την αβεβαιότητα - η βιωσιμότητα της Forthnet είναι κάτι αντίστοιχο με την ελληνική οικονομία. Σιγοσβήνει...

Δημοσ.

Είναι μονόδρομος επίσης η Wind, αν δε τη βρίσκεις με την αβεβαιότητα - η βιωσιμότητα της Forthnet είναι κάτι αντίστοιχο με την ελληνική οικονομία. Σιγοσβήνει...

η wind είναι μονόδρομος για τις αποσυνδέσεις αλλά επίσης πρέπει να έχεις γερά νεύρα γιατί δεν σέβεται τους παλιούς πελάτες . όσο για την forthnet αν σιγόσβηνε δεν θα ήταν το κέντρο των εξελίξεων και σίγουρα οι άραβες δεν θα έκαναν τυχαία επένδυση σε μια σιγοσβησμένη εταιρεία 

• Super Moderators
Δημοσ.

η wind είναι μονόδρομος για τις αποσυνδέσεις

όσο για την forthnet αν σιγόσβηνε δεν θα ήταν το κέντρο των εξελίξεων και σίγουρα οι άραβες δεν θα έκαναν τυχαία επένδυση σε μια σιγοσβησμένη εταιρεία

να θυμήσω ότι η Wind έχει πάρει το 30% και κάτι των μετοχών της Forthnet?

• Like 1
Δημοσ.

η wind είναι μονόδρομος για τις αποσυνδέσεις αλλά επίσης πρέπει να έχεις γερά νεύρα γιατί δεν σέβεται τους παλιούς πελάτες . όσο για την forthnet αν σιγόσβηνε δεν θα ήταν το κέντρο των εξελίξεων και σίγουρα οι άραβες δεν θα έκαναν τυχαία επένδυση σε μια σιγοσβησμένη εταιρεία 

Οι Άραβες επένδυαν μέχρι και πρόσφατα - στο μεταξύ οι εδώ μασάνε ότι υπάρχει, παρέα με τον μεσάζοντα. Είναι μεγάλο το στόρι φίλε μου - δεν αναλύεται στα φόρα. Προτιμώ Wind που προσωπικά δεν είχα ποτέ κανένα θέμα με την αξιοπιστία.

Δημοσ.

Η ποιότητα της τηλεφωνίας της Forthnet δυστυχώς -ακόμα μετά από τόσα χρόνια- δεν παλεύεται με τίποτα. Μακράν η πιο άθλια ποιότητα ήχου λόγω συμπίεσης από όλους τους παρόχους που υπήρξαν ποτέ (και στο πως ακούς εσύ και στο πως σε ακούν οι άλλοι) και χρέωση ακόμα αν δεν κάνω λάθος στις data/fax κλήσεις πράγμα το οποίο δεν υφίσταται στη Wind. Προσωπικά έχω ορκιστεί από το 2007 ακόμα, ότι δεν πρόκειται ποτέ να γίνω συνδρομητής τους μετά από μια απίστευτη περιπέτεια 1 έτους τότε, κατά την οποία μου είχαν δεσμεύσει αδικαιολόγητα τον αριθμό μου, δε μπορούσα να πάω σε κανέναν πάροχο, έχασα 10άδες ίσως και 100άδες ώρες στην προσπάθεια να γράφω σε forae και να πηγαίνω στα γραφεία τους στην Καλλιθέα και παραλίγο μάλιστα να τον χάσω. Αν βέβαια σε ενδιαφέρει το 3play οι προσφορές της είναι καλές από οικονομική άποψη...

Δημοσ.

εγώ πάντως προτίμησα το 3play της forthnet καθαρά λόγω τιμής και μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε με την ποιότητα της τηλεφωνίας ούτε με την ταχύτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...