chaosmaster Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλημέρα. Είμαι σε φάση μετακόμισης και ψάχνω για νέα σύνδεση. Μέχρι τώρα είχα cyta. Όλα μια χαρά. Δε με συμφέρει και βασικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας να κρατήσω τον παλιό μου αριθμό. Έχω έναν φίλο που δουλεύει στη wind και μου είπε να βάλω 24αρι με κάποια λεπτά προς σταθερά στα 22 το μήνα. Μετά από λίγες μέρες είδα τη προσφορά της forthnet και μπορώ να πω ότι δεν είναι κακή. Εγώ παλιά είχα κάνει μια προσπάθεια στο προηγούμενο σπίτι να βάλω forthnet αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση (εμπλέκονταν και ο ΟΤΕ τότε μέσα για να φτάσει το καλώδιο μέχρι σπίτι) και όχι ένας με έκανε μπαλάκι στον άλλον. Το θέμα είναι ότι εγώ το ίντερνετ το χρειάζομαι για δουλειά και gaming. Στη cyta έχω υψηλά ping. Δε θέλω να έχω dc και να τους ψάχνω να το φτιάξουν. Τώρα το θέμα είναι τι περιλαμβάνει το πακέτο nova.; Τι κανάλια; Έγω δε βλέπω τηλεόραση πολύ αλλά για 7 ευρώ διαφορά ακούγεται καλό. Είμαι έξω από Πάτρα προς Ρίο για όσους ξέρουν. Δεν έχω πολύ χρόνο και καθαρό μυαλό να ψάξω. Βοήθεια για οσους ξέρουν τις 2 εταιρίες. Πότε δεν έχω συνεργαστεί με wind. Με forthnet δεν είχαμε ξεκινήσει καλά τότε αλλά δεν ήταν μόνο δικό της θέμα. Τι να επιλέξω λέτε; Ευχαριστώ
kostantinos12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 στο θέμα gaming τα χαμηλότερα ping τα έχει η forthnet . 1
makfil Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η τελeυταία προσφορά της Forthnet είναι αρκετά καλή για όσους θέλουν και Nova, με την προοπτική είτε να μείνουν στο start pack είτε να προσθέσουν και άλλα, δεδομένου ότι δίνει το δέκτη και τον εξοπλισμό δωρεάν. Σαν σκέτη τηλεφωνία + ίντερνετ είχε και καλλίτερες προσφορές. Στο θέμα ταχυτήτων είναι καλλίτερη γιατί δίνει snr 6, που είναι το χαμηλότερο, και αν έχει προβλήματα διακοπών ή αστάθειας στο ανεβάζουν λίγο. Από πλευράς ΤΒ έχει έχει βελτιώσει την κατάσταση με την υποστήριξη που έχει ανοίξει σε 2 διπλανά forum. Στην Wind υπάρχει το πακέτο των 22 και αν σου δώσει και τα 120' (θα ρωτήσεις όμως σε κατάστημα) είναι καλή περίπτωση αν έχεις F2G. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις αν υπάρχει και ένα άλλο πακέτο με απεριόριστα αλλά χωρίς κινητά στα 20€ (το πήρα στα τέλη ΔΕΚ). Υπάρχουν και άλλα πακέτα που δεν τα βρίσκεις στο site αλλά μέσω προωθητικών εταιρειών (την προηγούμενη βδομάδα μου τηλεφώνησαν για μια super προσφορά και τους είπα να ξανατηλεφωνήσουν αλλά δεν ...)
humanoid Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά καλημέρα. Είμαι σε φάση μετακόμισης και ψάχνω για νέα σύνδεση. Μέχρι τώρα είχα cyta. Όλα μια χαρά. Δε με συμφέρει και βασικά δεν με ενδιαφέρει κιόλας να κρατήσω τον παλιό μου αριθμό. Έχω έναν φίλο που δουλεύει στη wind και μου είπε να βάλω 24αρι με κάποια λεπτά προς σταθερά στα 22 το μήνα. Μετά από λίγες μέρες είδα τη προσφορά της forthnet και μπορώ να πω ότι δεν είναι κακή. Εγώ παλιά είχα κάνει μια προσπάθεια στο προηγούμενο σπίτι να βάλω forthnet αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση (εμπλέκονταν και ο ΟΤΕ τότε μέσα για να φτάσει το καλώδιο μέχρι σπίτι) και όχι ένας με έκανε μπαλάκι στον άλλον. Το θέμα είναι ότι εγώ το ίντερνετ το χρειάζομαι για δουλειά και gaming. Στη cyta έχω υψηλά ping. Δε θέλω να έχω dc και να τους ψάχνω να το φτιάξουν. Τώρα το θέμα είναι τι περιλαμβάνει το πακέτο nova.; Τι κανάλια; Έγω δε βλέπω τηλεόραση πολύ αλλά για 7 ευρώ διαφορά ακούγεται καλό. Είμαι έξω από Πάτρα προς Ρίο για όσους ξέρουν. Δεν έχω πολύ χρόνο και καθαρό μυαλό να ψάξω. Βοήθεια για οσους ξέρουν τις 2 εταιρίες. Πότε δεν έχω συνεργαστεί με wind. Με forthnet δεν είχαμε ξεκινήσει καλά τότε αλλά δεν ήταν μόνο δικό της θέμα. Τι να επιλέξω λέτε; Ευχαριστώ Αν σε ενδιαφέρει να ενεργοποιήσεις κάποιο συνδυαστικό πακέτο μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Με 60 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστα σε σταθερή, κινητή και για κερασάκι στην τούρτα παίρνεις και ένα tablet δώρο. Μακράν η πιο οικονομική προσφορά που μπορείς να βρεις
chaosmaster Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Η τελeυταία προσφορά της Forthnet είναι αρκετά καλή για όσους θέλουν και Nova, με την προοπτική είτε να μείνουν στο start pack είτε να προσθέσουν και άλλα, δεδομένου ότι δίνει το δέκτη και τον εξοπλισμό δωρεάν. Σαν σκέτη τηλεφωνία + ίντερνετ είχε και καλλίτερες προσφορές. Στο θέμα ταχυτήτων είναι καλλίτερη γιατί δίνει snr 6, που είναι το χαμηλότερο, και αν έχει προβλήματα διακοπών ή αστάθειας στο ανεβάζουν λίγο. Από πλευράς ΤΒ έχει έχει βελτιώσει την κατάσταση με την υποστήριξη που έχει ανοίξει σε 2 διπλανά forum. Στην Wind υπάρχει το πακέτο των 22 και αν σου δώσει και τα 120' (θα ρωτήσεις όμως σε κατάστημα) είναι καλή περίπτωση αν έχεις F2G. Μπορείς επίσης να ρωτήσεις αν υπάρχει και ένα άλλο πακέτο με απεριόριστα αλλά χωρίς κινητά στα 20€ (το πήρα στα τέλη ΔΕΚ). Υπάρχουν και άλλα πακέτα που δεν τα βρίσκεις στο site αλλά μέσω προωθητικών εταιρειών (την προηγούμενη βδομάδα μου τηλεφώνησαν για μια super προσφορά και τους είπα να ξανατηλεφωνήσουν αλλά δεν ...) Δεν με ενδιαφέρει τίποτα προς κινητά γιατί έχω με 5 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους. Πιο πολύ για τη κοπέλα μου που θέλει σταθερά. Επίσης εγώ τηλεόραση δε βλέπω καθόλου. Πάλι για τη κοπέλα δλδ που λιώνει. Απλά εγώ το ίντερνετ το θέλω up επειδή είναι μέρος της δουλειάς μου. Δε θέλω να τρέχω. Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά ή αν είναι μέχρι εξαντλήσεως εξοπλισμού; λέω Σάββατο να πάω να την κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ Αν σε ενδιαφέρει να ενεργοποιήσεις κάποιο συνδυαστικό πακέτο μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Με 60 ευρώ το μήνα έχεις απεριόριστα σε σταθερή, κινητή και για κερασάκι στην τούρτα παίρνεις και ένα tablet δώρο. Μακράν η πιο οικονομική προσφορά που μπορείς να βρεις Φαντάσου και τα 30 με ζόρι θα τα δώσω. Από κινητό είμαι μια χαρά . Φοιτητικό wind. Απλά με προβλημάτισε η forthnet από θέμα αξιοπιστίας
pekorin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δεν με ενδιαφέρει τίποτα προς κινητά γιατί έχω με 5 ευρώ 1000 λεπτά προς όλους. Πιο πολύ για τη κοπέλα μου που θέλει σταθερά. Επίσης εγώ τηλεόραση δε βλέπω καθόλου. Πάλι για τη κοπέλα δλδ που λιώνει. Απλά εγώ το ίντερνετ το θέλω up επειδή είναι μέρος της δουλειάς μου. Δε θέλω να τρέχω. Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορά ή αν είναι μέχρι εξαντλήσεως εξοπλισμού; λέω Σάββατο να πάω να την κάνω. Σε ευχαριστώ πολύ συνήθως αυτές οι προσφορές είναι για λίγες μέρες αλλά μετά μπορεί να πάρουν και παράταση για καμιά εβδομάδα ακόμα . πάρε τηλέφωνο και σε ένα κατάστημα forthnet να δώσουν και περισσότερες λεπτομέρειες
morby Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ σου προτείνω Wind καθώς μόνο ικανοποιημένος μπορώ να πω πως είμαι, επίσης νομίζω είναι φθηνότερη σε αυτά που θες 1
kebek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ σου προτείνω Wind καθώς μόνο ικανοποιημένος μπορώ να πω πως είμαι, επίσης νομίζω είναι φθηνότερη σε αυτά που θες Αν θέλει όμως να παίξει παιχνίδια θα έχει πρόβλημα με τη wind γιατί με τα pings και δεν θα ευχαριστιέται τα παιχνίδια
humanoid Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν θέλει όμως να παίξει παιχνίδια θα έχει πρόβλημα με τη wind γιατί με τα pings και δεν θα ευχαριστιέται τα παιχνίδια Προσωπικά δεν έχω θέμα με Wind. Σε αντίθεση με hol που στο συγκεκριμένο τομέα, μαζί της υπέφερα...
Hopi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Εγώ σου προτείνω Wind καθώς μόνο ικανοποιημένος μπορώ να πω πως είμαι, επίσης νομίζω είναι φθηνότερη σε αυτά που θες Είναι η φθηνότερη γενικώς. Χάζευα σήμερα τα νέα πακέτα εδώ. Δεν υπάρχουν...
kebek Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Προσωπικά δεν έχω θέμα με Wind. Σε αντίθεση με hol που στο συγκεκριμένο τομέα, μαζί της υπέφερα... Εσύ ποτέ δεν έχεις θέμα γενικά . μην τον καταστρέφεις τον άνθρωπο γιατί αν βάλει wind θα σε καταραστεί γιατί θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια και δεν θα τα ευχαριστιέται
Hopi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εσύ ποτέ δεν έχεις θέμα γενικά . μην τον καταστρέφεις τον άνθρωπο γιατί αν βάλει wind θα σε καταραστεί γιατί θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια και δεν θα τα ευχαριστιέται Ούτε εγώ έχω; Να το δω; Νομίζω πάντως, πέρα από την πλάκα, ότι παρότι κλισέ ισχύει το "παντού τα πάντα". Προσωπικά, ας πούμε, έχω βολευτεί με Wind. Χαμηλές χρεώσεις, μια χαρά εξυπηρέτηση και από ταχύτητες είμαι καλύτερα τώρα από ότι ήμουν στον παρελθόν με άλλους παρόχους.
MicPar Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 ήμουν wind 3 χρόνια και έφυγα γιατί πλήρωνα για double play 38 ευρώ το μήνα και πήγα στο 3play της forthnet που είναι 29,90 για πάντα και έχει και την προσφορά που σου κάνουν δώρο εγκατάσταση και εξοπλισμό . Γενικότερα παίζω καλύτερα τα παιχνίδια με forthnet ενώ με wind είχα πολλά κολλήματα και επιπλέον έχει και τηλεόραση για να χαζέψεις άμα θες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Ούτε εγώ έχω; Να το δω; και βέβαια, έχουμε όλοι πρόβλημα στην Wind και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι...
geekas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Αν θέλει όμως να παίξει παιχνίδια θα έχει πρόβλημα με τη wind γιατί με τα pings και δεν θα ευχαριστιέται τα παιχνίδια Αυτό που λες δεν είναι γενικό για τη κάθε εταιρία ότι θα έχει πρόβλημα με τα παιχνίδια με την WInd ή με τον ΟΤΕ ή με τον οποιοδήποτε πάροχο. Έχει να κάνει με την ποιότητα της σύνδεσης και με τον τύπο Fast path κλπ, που είναι ο server και ένα σωρό άλλα πράγματα. Η χειρότερη σε αυτόν τον τομέα από παράδοση και μόνο είναι η Forthnet
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα