lengollas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα σε ολους εβαλα στο νοτε 2 το navago και παιζει κανονικα οταν ομως παω να το ενωσω με hdmi στν τηλεοραση σταματαει και μου λεει δεν υποστηριζετε ξερει κανεις κατι το εβαλα και με screen mirroring και παλι τιποτα ας μας πει καποιος αν γνωριζει κατι που μπορουμε να κανουμε θα βγαλουμε τα ματια μας σε αυτην την οθονη
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα σε ολους εβαλα στο νοτε 2 το navago και παιζει κανονικα οταν ομως παω να το ενωσω με hdmi στν τηλεοραση σταματαει και μου λεει δεν υποστηριζετε ξερει κανεις κατι το εβαλα και με screen mirroring και παλι τιποτα ας μας πει καποιος αν γνωριζει κατι που μπορουμε να κανουμε θα βγαλουμε τα ματια μας σε αυτην την οθονη Δεν υποστηρίζεται σε εξωτερική οθόνη πλέον από όσο ξέρω. Ούτε σε laptop ούτε σε tablet ή κινητό. Μόνο στην οθόνη της συσκευής. Εντάξει εσύ έχεις και note, έχει μαγάλη οθόνη!
lengollas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το ειδα αυτο το διαβασα στο side απλα ελεγα μπας και υπηρχε καποιος τροπος και το καναμε,μεγαλο ξενερωμα αν τελικα δεν γινει θα παμε συντομα σε οφθαλμιατρο θα μας βγουν τα ματια πολυ κουραστικο
zio10 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Κάπου στο forum υπάρχει αντίστοιχο θέμα και έχει αναφερθεί ότι αν μπορείς να βρεις κάπου την παλιότερη έκδοση του plugin της nova δείχνει και σε εξωτερική οθόνη. Ρίξε μια ματιά
lengollas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το δα και αυτο φιλε μου και δυστυχως απο εχθες το βραδι σταματησε και αυτο μονο με το καινουργιο plugin πλεον αστα μας εχουν τρελανει
GreekAssassin13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μαγκες και εγω το ιδιο προβλημα ειχα.... απλα καντε απεγκατασταση το παλιο plugin και κατεβαστε και εγκαταστήστε αυτο http://www.easybytez.com/p6nodg8r1sv6 ειναι το ιδιο plugin απλα με την παλαιοτερη εκδοση...μετα συνδεστε κανονικα hdmi στην tv και βλεπετε κομπλε...!
lengollas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μπας και ξέρεις τώρα που το έχω στο κινητό τι πρέπει να κάνω?
nikolios_xania Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 υπάρχει άραγε παλιο Plugin για mac? το έχει κανείς?
GreekAssassin13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μπας και ξέρεις τώρα που το έχω στο κινητό τι πρέπει να κάνω? για το κινητο πρεπει να κατεβασεις την εφαρμογη nova on the go και να κανεις login με username kai password που σ εχει δωσει η nova...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα