Προς το περιεχόμενο

XP ή 7 για αυτο το laptop?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι τόσο θέμα μνήμης στην συγκεκριμένη περίπτωση όσο του άθλιου επεξεργαστή και του δίσκου. Έχουν συγγενείς μου παρόμοια laptopaκια και σέρνονται ότι και να τους κάνεις.

Αντίθετα, έχουν περάσει από τα χέρια μου pC με 1Gb και Win7 και δούλευαν 5 φορές ταχύτερα σε σύγκριση με αυτά εδώ.

Δημοσ.

Βασικά δεν είναι τόσο θέμα μνήμης στην συγκεκριμένη περίπτωση όσο του άθλιου επεξεργαστή και του δίσκου. Έχουν συγγενείς μου παρόμοια laptopaκια και σέρνονται ότι και να τους κάνεις.

Αντίθετα, έχουν περάσει από τα χέρια μου pC με 1Gb και Win7 και δούλευαν 5 φορές ταχύτερα σε σύγκριση με αυτά εδώ.

Tελικα δεν ειναι θεμα μνημης? Εγω ειπα στον ενδιαφερομενο οτι πρεπει να βαλει αλλα 3GΒ ωστε να παει συνολο 4GB...

Δεν αρκει λες ο Atom 1.6GHz για surfing και απλο ανοιγμα των παραθυρων των Windows?

Δισκο τι θελει, ssd?

Δημοσ.

Ο atom δεν έχει πρόβλημα με απλό surfing και σε τέτοιες καταστάσεις δεν μπορείς να πεις ότι μόνο π.χ. με μνήμη σώθηκες.

Αν μπορείς να το πας στα 2gb θα είναι σίγουρα καλύτερα.

Εγώ θα έλεγα να βάλεις 7άρια starter και να μην βάλεις antivirus αν πιστεύει ο κάτοχος ότι μπορεί να το ελέγξει. Αν δεν νιώθει ασφαλείς βάλτου ένα cloud antivirus π.χ. το Immunet και με λίγο μυαλό θα είναι αρκετά καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...