rus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Yπαρχει ενα lapto Toshiba με τα εξης χαρακτηριστικα Intel Atom CPU N270 1.60GHz Mνημη 1GB Kαρτα Intel GMA 950 Νομιζετε οτι μπορει να σηκωσει απροβληματιστα τα 7 ή καλυτερα να του βαλω ΧP?
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Θα μπορέσει να τρέξει και τα 7 αλλά με μόνο 1gb καλύτερα να βάλεις τα xp. (και ακόμα καλύτερα να βάλεις κάποιο linux)
rus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Tα 7 ult 32 εχει αυτη τη στιγμη πανω, του τα ειχα περασει παλιοτερα. Αλλα ο χρηστης μου το εφερε παραπονουμενος οτι σερνεται. Οποτε να του κανω ρεκτιφιε και καθαρισμο ή να του περασω τα ΧP? Eν τω μεταξυ το λαπτοπ αυτο δεν εχει dvd drive και αναρωτιεμαι πως του ειχα περασει windows... Γινεται με usb στικ?
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Με 1gb ότι και να του βάλεις θα γεμίζει η μνήμη και θα σέρνεται,απλά με τα xp θα είναι οριακά καλύτερα.Ναι με usb περνάς τα πάντα, δες το rufus
rus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τι να το κανω το ρουφους, θα αντιγραψω το setup στο στικ και θα bootαρω απο εκει, σωστα? Θυμιζω οτι XP ειχαμε απο παλια, με μνημες 512ΜΒ ή και 256ΜΒ... Nα βαλω τα ΧP ή να αφησω τα 7, τι μου προτεινεις?
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τι να το κανω το ρουφους, θα αντιγραψω το setup στο στικ και θα bootαρω απο εκει, σωστα? Σου τα περνάει στο usb και κάνει εκκίνηση και εγκατάσταση από εκεί. Θυμιζω οτι XP ειχαμε απο παλια, με μνημες 512ΜΒ ή και 256ΜΒ... Εγώ σου θυμίζω ότι αυτό ήταν με το ServicePack0 ,όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο ήθελε και παραπάνω μνήμη,και άντε μόνο του το λειτουργικό θα τρέχει αλλά αν ανοίξεις και καμιά καρτέλα σε κάποιον σύγχρονο browser τελείωσε. Nα βαλω τα ΧP ή να αφησω τα 7, τι μου προτεινεις? Ερώτηση κρίσεως.... Όπως είπα, με τα xp θα είναι ελάχιστα καλύτερα,αλλά αν έχει μάθει με τα 7 μπορεί να φρικάρει με τα xp και ας είναι καλύτερα.
rus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ο χρηστης δε τρεχει συγχρονα παιχνιδια, βασικα ολη τη μερα ειναι στο facebook Δε νομιζω να φρικαρει, τα xp τα ειχε πριν. Αυτο που θελει ειναι να μη σερνεται. Να μην κανει πχ. 50 ωρες να ανοιξει ενα παραθυρο.
TheELF Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ότι και να του περάσεις,με ένα gb θα του γεμίζει η μνήμη και με 1,6ghz atom θα έχει πρόβλημα με σελίδες που έχουν flash,δεν αλλάζουν αυτά αν δεν αλλάξεις υλικό. 1
torq Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το ίδιο θέμα είχα κι εγώ με ένα ίδιων χαρακτηριστικών netbook. τελικά δεν έχω κάνει ακόμα format. θεωρητικά θα έχει θέμα με τα 7, το πόσο μεγάλο δε ξέρω.αλλά με τρώει να το δοκιμάσω να μου φύγει η περιέργεια. τα xp πλέον θέλουν κι αυτά αρκετή ram. όταν βγήκαν κι εγώ τα δούλευα για ένα διάστημα με 192MB ram. μετά τα service packs ανέβηκαν οι απαιτήσεις αρκετά.
rus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ότι και να του περάσεις,με ένα gb θα του γεμίζει η μνήμη και με 1,6ghz atom θα έχει πρόβλημα με σελίδες που έχουν flash,δεν αλλάζουν αυτά αν δεν αλλάξεις υλικό. Οk, αφηνω τα 7. Τι ρυθμισεις να κανω για να ειναι πιο γρηγορα? Ποση εικονικη μνημη?
BugsGounelas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 lubuntu (η αν θες σκετα ubuntu),ή linux puppy.Αν ειναι ολη μερα στο fb τι τον ενοχλει το linux?
άδικος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ σου θυμίζω ότι αυτό ήταν με το ServicePack0 ,όσο περνούσαν τα χρόνια τόσο ήθελε και παραπάνω μνήμη,και άντε μόνο του το λειτουργικό θα τρέχει αλλά αν ανοίξεις και καμιά καρτέλα σε κάποιον σύγχρονο browser τελείωσε. τα xp πλέον θέλουν κι αυτά αρκετή ram. όταν βγήκαν κι εγώ τα δούλευα για ένα διάστημα με 192MB ram. μετά τα service packs ανέβηκαν οι απαιτήσεις αρκετά. Δεν έχει να κάνει με τα service packs, έχει να κάνει με αυτό: ...αλλά αν ανοίξεις και καμιά καρτέλα σε κάποιον σύγχρονο browser τελείωσε. Οι απαιτήσεις των εφαρμογών που τρέχετε δεν έχουν καμία σχέσει με 10 χρόνια πριν. 1
micos000 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν, να πω κι εγώ την άποψη μου. Προχτές μου έφεραν μια κινεζιά νετμπουκ με atom 1.8ghz, 1gb ram και intel gma 3600. Είχε επάνω τα 7 ultimate. Του έβαλα τα 7άρια starter (πρώτη φορά τα βάζω) και πήγαινε σφαίρα με firefox. Μόλις μπήκε το av άρχισε να κλοτσάει λίγο αλλά σε γενικές γραμμές πήγαινε πολύ καλύτερα από τα ultimate που είχε πριν. Κολπάκι... Αν έχουμε ένα iso με τα 7άρια σε όποια έκδοση και να είναι (κατά προτίμηση με ελληνικά sp1), το ανοίγουμε με το ultraiso ή το poweriso και διαγράφουμε το αρχείο ei.cfg που είναι στον φάκελο sources. Καίμε το dvd και έχουμε ένα δισκάκι που έχει όλες τις εκδόσεις των 7, από starter μέχρι ultimate. Υπάρχει και ένα tool που κάνει αυτήν τη δουλειά, το ei removal utility (http://code.kliu.org/misc/winisoutils/).
torq Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 βάλε 7 αν δεν έχεις απαιτήσεις. το δοκίμασα σε ίδιο μηχάνημα και πάει οκ εδώ
Bspus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 να παρει ενα στικ με 2gb μνημη αμα σκοπευει να το κρατησει. Εστω και μεταχειρισμενη απο εδω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα