21century Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πανάκριβο, κινέζικο, αλλά ατελές πάντα,....με χάλια πλαστικά και πανάκριβο....
butters Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 πανάκριβο, κινέζικο, αλλά ατελές πάντα,....με χάλια πλαστικά και πανάκριβο.... Πιο κινητό δεν είναι ατελές; Το "χάλια πλαστικά" το λες εκ πείρας; Άλλα λέει ο συντάκτης παραπάνω (και όχι μόνο αυτός).
fsbmaniac Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Για το oppo find 5: καλύτερη οθόνη απο gs4 ( φαίνεται τη μέρα και είναι άψογη) , πολύ λιγοτερο lag έως μηδενικό ( όχι όπως το nexus αλλά πολύ κοντά) , καλύτερη ποιότητα κατασκευής , καλύτερη μπαταρία καλυτερο ηχειο. 1
nodas_21greek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο - εμμονή που έχουν κάποιοι εναντίον των κινέζικων κινητών. Η οππο είναι εταιρία κολοσσός είτε το δέχονται κάποιοι είτε όχι. Το ίδιο η xiaomi και η meizu. Πιάστε πρώτα στα χέρια σας και δουλέψτε τα και κράξτε μετά... Σχετικά με το ν1 το βρίσκω μεγάλο για τα δικά μου standards αλλά αυτή είναι και η μοναδική μου ένσταση. Στο σύνολο χαρακτηριστικών/τιμή είναι πολύ καλύτερο από τους δήθεν κορυφαίους. 1
libero1899 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) <p>παντως η οππο γενικα στα κινητα της ειναι απιστευτη...το find5 οπως ειπατε ειναι φοβερη συσκευη, πρεπει να το πιασεις για να καταλαβεις περι τινος προκειται...παντως ελπιζ να μη μεινει με το Ν1 μονο, γιατι παραειναι παντοφλα και να δουμε κατι στις 5(ετοιμαζουν find7), αλλα και ενα μικρο, οπως το πανεμορφο R819 που ειχε(το πιο λεπτο σμαρτφον τοτε)</p> <p> </p> <p>και μιας και μιλαμε για καλους κινεζους, ετοιμαζεται και το xiaomi mi3s, το οποιο εχουν ηδη δηλωσει οτι θα ειναι true next gen ναυαρχιδα(ηδη πρεπει να γελανε εκει με το φιασκο του s5)</p> Εντάξει με το φιάσκο του s5 δεν γελάνε μονο οι κινέζοι γελάει όλος ο κόσμος.....έβγαλε αλλο ενα ίδιο τηλεφωνο και σε τιμή θα ειναι στάνταρ λες και πουλάει διαστημόπλοιο Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2014 από libero1899
Black Demis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω το κράξιμο - εμμονή που έχουν κάποιοι εναντίον των κινέζικων κινητών. Η οππο είναι εταιρία κολοσσός είτε το δέχονται κάποιοι είτε όχι. Το ίδιο η xiaomi και η meizu. Πιάστε πρώτα στα χέρια σας και δουλέψτε τα και κράξτε μετά... Σχετικά με το ν1 το βρίσκω μεγάλο για τα δικά μου standards αλλά αυτή είναι και η μοναδική μου ένσταση. Στο σύνολο χαρακτηριστικών/τιμή είναι πολύ καλύτερο από τους δήθεν κορυφαίους. this is greek logic my friend 1
kostas123pao Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Στα 450€ με τον 600άρη επεξεργαστή δεν το λες και ευκαιρία, ειδικά όταν παίρνεις με 360€ παίρνεις lg g2 και 330€ nexus 5. Υποτείθεται οτί και τα κινέζικα έχουν πιο χαμηλές τιμές από άλλες επώνυμες μάρκες, εδώ βλέπουμε το αντίθετο. Όχι ότι ως κινητό δεν είναι καλό αλλά με τέτοια τιμή δεν ..... αξίζει για μένα.
georgepppo Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 αυτή η περιστρεφόμενη κάμερα του μου θύμισε το παλιό μου v800 1
nodas_21greek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε έφαγα, το είχα από πιο παλιά 1
Anorymous Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Ωραιο θα ηταν να βλεπαμε και την εκδοση με CyanogenMod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα